Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mała Mi, przykro mi strasznie. Ale wierzę, że będzie dobrze!
Bartuś też od jakiś 2 tygodni się uśmiecha świadomie
I śpi, ale na rękach.
A dziś mamy nauki dla rodziców przed chrztem. Musimy go zostawić pod opieką teściów, OMG! Nie wiem jak to przeżyję :]Gosiak, mala_mi1982 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
To prawda, usmiechy naszych dzieci są cudowne! Mój tez juz dość długo przesyła mi uśmieszki. Ale dzis w nocy mnie zaskoczył. Obudził sie przed 3 godzina, zjadl i ani myślał iść spać od razu. A ja musiałam lecieć do toalety. Wróciłam, a tu plącz i narzekanie. Kiedy sie zblizylam i odezwalam, to tak się ucieszył ze zaczął sie śmiać! Myszka moja najslodsza❤
Gosiak, Pia Gizela, Lara 82, słoneczna 85, LadyDi, dorocia2324, Sue, asia888, Fedra lubią tę wiadomość
-
Hej u nas te prężenie też zaczyna się koło 5 ... Na szczęście misiu skonczył już 2 miesiące mam nadzieję że przyjdzie to zaraz
Co do wagi ja mam -4))
MY w lipcu wybieramy się w dłuższą podróż ( 700km ) ale Olivier będzie miał już 6 miesięcy więc myślę że damy rade -
Mój też mnie rozpoznaje i nawet jak leży sam i już mu się nudzi to takie dźwięki wydaje jakby mnie wołał
A jak podejdę to uśmiechnięty i zadowolony
I niech bym wtedy spróbowała odejść od razu wrzask
W ogóle tak bardzo czekam na maj i początek czerwca. Moja żabka jest naprawdę spokojny jeśli brzuszek go nie boli, więc niech miną te 3 miesiące i niech już będzie dobrze!mala_mi1982 lubi tę wiadomość
-
O rany . Nauki dla rodzicow tez sa? To my chyba bedziemy osobno chodzic albo z malym..
Wyszlam pod klatke i zaczelo padac wiec wrocilam.
Jutro mamy neurologa. Mam mowic zeby zbadal ogolnie?bo pewnie bedzue pytac jakie wskazanie. A nam dala tak o skierowanie
Wy tez idziecie?
Czy plamicie jeszcze? -
Słoneczna ja poszłam prywatnie i powiedziałam ze proszę o konsultacje i ogólne badanie dziecka.
U mnie nie było plamienia ze 3 dni a dzis znowujezzzuuuuuu kiedy to sie skończy!
Udało sie wyjść na 40 minut i obyło sie bez deszczu. Tymek dosypia na tarasie w wózku!
Chwila dla mnie!słoneczna 85 lubi tę wiadomość
-
Lara Staś też nie toleruje smoczkow, więc ja mu nie daję. Na szczęście nie ma tak silnej potrzeby ssania by ciumkać coś ciągle.
Stas też się uśmiecha, ale niekoniecznie jak mnie widzi. Mam wrażenie, że do męża cczęściej. W ogóle mój syn raczej uśmiecha się jak ktoś jego zaczepia. Tak sam z siebie mało.
My też wyszliśmy na spacer, ale deszcz zaczal mocno podać i wróciliśmy. Jedyne co udali mi się zrobić to wyrzucić śmieci i pójść do osiedlowego.
W ogóle od 3 dni mój syn rano robi taka kupę, że całe plecy ma ufajdane. Rzeczy muszę od razu zaprać, bo inaczej nie da się uratować. Najlepsze jest to, że robi kupę, jak leży u mnie na kolanach. Po wszystkim widać blogi spokójLara 82 lubi tę wiadomość