Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja nosze tylko pionowo praktycznie i dzis mielismy usg bioder i dr mowila ze super. Byl bardzo grzeczny. Dlugo czekalismy- musiAlam go karmic w korytarzu. Ash aTy bylas na Nieklanskiej? Bo patrze ze mialas na 13! Ja na 12.40!!!!
Tylko ja siedzialam na koncu w tym kaciku dla dzieci;))
Rudasku ja nic nie mwoilam o zanoszeniu;)
Ps. Pytalam pani dr o nosidla ergonomiczne i chusty. Powiedziala ze po 4 miesiacu jak wszytsko jest ok.!! -
U nas wietrzny dzień. Ale spacer zaliczony, tylko krótki 40 min, a na koniec jeszcze mi się rozryczał jak syrena
Przyszła dziś moja książka Księga Wymagającego Dziecka. I jeszcze zamówiłam Księgę Rodzicielstwa Bliskości.
Zaczęłam czytać tą pierwszą i to o moim dziecku jest! Liczę, że dalej będą rady, dużo rad!
Objadam się słodyczami od wczoraj jak głupia
A to endo-coś-tam co liczy km to co to =, bo coś słyszałam ale się nie orientujęGosiak lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, alez jestem złota raczka!!! Laktator medela mi słabo ciągnął, juz myslalam, ze sie zepsuł. Pomyslalam, ze zalałam mlekiem i cos sie skleiło i w taka mała dziurkę w silniczku wlałam kropelkę wody i wlaczylam i sie przepchalo
I laktator ciągnie jak Zły:)
Deri, dzis zaczęłam znow stymulować prawa piers - zepsutym (słabo ciągnącym) laktatorem sciagnelam 60ml w 10 minut.
Najprawdopodobniej Olaf złe ssie - moj mały zle łapie prawa piers i dlatego mu nie leci. Czasami uda mi sie go dobrze przystawic, to wtedy ładnie je.
Moze sprobuj innych pozycji? Np spod pachy, jak maly otworzy szeroko buzie, to go tak "nasadz" na piers.
-
nick nieaktualnyWitajcie dziewczyny
Nie odzywalam sie troche. W piatek w końcu przyjechal mój ukochany. Jesteśmy już po pierwszym. Powiem wam że myslalam ze bedzie gorzej a bylo zadziwiająco dobrze
Niestety moja malutka Nelka zlapala chyba gdzies na spacerku katarek i od czwartku meczy sie no i siedzimy w domku. Na szczesacie jest juz lepiej. Ale przez te kilka dni byla marudna i caly czas chciala sie przytulac na rączkach. Ale jest już lepiej na szczęście.
Mam nadzieje ze do piatku bedzie juz zdrowa bo wyjezdzamy do Wa-wy na 10 dni, wiec bedzie to jej pierwsza taka dluga podroz.
Teraz jak juz przyjechal moj P. mam wiecej czasu do siebie wiec wzielam sie w koncu za cwiczenieMel B, A6Wi te sprawy . Czas sie wziasc za siebie
Dzisiaj mielismy tez meczacy dzien bo mielismy dzisiaj wizyty kontrolne z Kornęlią u neurologa i kardiologa. Tak akurat wypadly w tym samym czasie. Chcielismy wybrac sie kontrolnie czy wszystko ok, i jest wszystko w porządku
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
słoneczna 85 wrote:Ja nosze tylko pionowo praktycznie i dzis mielismy usg bioder i dr mowila ze super. Byl bardzo grzeczny. Dlugo czekalismy- musiAlam go karmic w korytarzu. Ash aTy bylas na Nieklanskiej? Bo patrze ze mialas na 13! Ja na 12.40!!!!
Tylko ja siedzialam na koncu w tym kaciku dla dzieci;))
Rudasku ja nic nie mwoilam o zanoszeniu;)
Ps. Pytalam pani dr o nosidla ergonomiczne i chusty. Powiedziala ze po 4 miesiacu jak wszytsko jest ok.!!))) i tez musiałam nakarmić Tymka bo strasznie sie rozpłakał po drzemce, był cały spocony- okropnie ciepło tam było, mi sie lało po plecach!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2015, 19:02
-
Do końca tyg powinnam dostać mój medela mini elektri. Niektóre z was go polecaly, dobrze pamiętam?
TaK Sue,napewno źle ssie, właśnie próbujemy te pozycje spod pachy przy prawej, coś tam się udaje...
Mówisz 60ml w 10min, ja tyle mam z obydwu po pół godzinie :'( jestem zrozpaczona
Myślicie, że nawet gdy laktacja się unormuje, mam szansę na zwiększenie produkcji?
-
Topola wrote:Dziewczyny która z Was pisała o peelingu z kaszy manny i oliwy z oliwek na ciemieniuchę? Ash chyba? Jak to wykonać? Zrobić papkę i wmasowywać w główkę? Później odrazu zmywać? U nas jest coraz mocniej i już sama oliwka nic nie pomaga.
Topola lubi tę wiadomość