Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ash ja siedialm na koncu samym. Jak wychodzilam to byla jakas blondynka wysoka z placzacym dzieckiem;) moze to Ty? Gdzies tak 3-4 krzeslo od sali 31. Bo po nas jakas Matylda wchodzila;) i taka czarna siedzial kolo drzwi z synkiem i w zakamarku chlopak z dziewczyna z ciemnymi wlosami i synek w czerwonym foteliku:)
A ja taka mala w kurtce sportowej i maz tez. Niosl naszego Macka w bialym futerku:D -
Widziałam Cię!!! I Maciusia widziałam jak maz twój go nosił
Ja byłam jedyną blondynką z płaczącym dzieckiem, wiec tez mnie widziałaś. Ja wchodzilam po małej Matyldzie
U nas tez bioderka super!Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2015, 19:11
słoneczna 85 lubi tę wiadomość
-
Ja kupilam. Duzo mu zawdzieczamy i druga ciaze tez bym chciala prowadzic tam wiec licze ze zaprocentuje:D
Moj maly wczoraj przy gosciach jak aniol!! Spal, nosili go a on sie smial i gaworzyl tylko jak wychodzili to placz placz az wloski mokrewyszli i padl! W nocy sobie odbil i nie chcial spac ale lezal i cos tam gadal:)) dobrze ze teraz moze polzec i troche kuma jak do niego mowie bo wczesniej to tylko nosic
-
Nasze problemy z mm (Luna jest uczulona na enfamil) oraz butelkami (krztusi sie niezaleznie od rodzaju butelki czy pozycji karmienia butelka) zmusily mnie do poszperania w Internetach. Znalazlam bardzo ciekawy artykul, ktory uwazam ma wazne informacje. Szczegolnie polecam mamom, ktore mysla, ze musza dokarmiac, bo dziecko "niedojada" przy piersi, gdyz po seansie przy cycu wciaga jeszcze cala butelke...
Technika ssania piersi oraz jedzenia z butelki jest zupelnie przeciwna. Piers dziecko musi ssac, zeby jesc, natomiast jak je z butelki, to musi jezykiem blokowac plynace mleko, zeby sie nie udlawic na smierc. Takze kazdy kolejny lyk pociaga za soba kolejny i kolejny i kolejny i nawet 150 ml znika ponizej 10 minut, podczas gdy ssanie piersi trwac moze nawet ponad pol godziny i dzidzius robi sobie przerwy. Polecam lekture.
http://nurturedchild.ca/index.php/pumping-bottle-feeding/bottle-feeding/Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2015, 19:41
derii84, Penelope lubią tę wiadomość
08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya