Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Słoneczna, ja używam żelu do cery tłustej i mieszanej z Himalayi.
Linki do bluzek wkleję chyba jutro dopiero.
A co do gubienia kilogramów - z chęcią dołączę, 3 zostały po ciąży, a z chęcią bym jeszcze 5 dodatkowych zrzuciłasłoneczna 85 lubi tę wiadomość
-
Ash, dzięki za radę. Chyba jutro spróbuję bo ciemieniucha wymyka nam się spod kontroli i tylko zaczyna rozrastać.
A zmywać to jakimś mydełkiem czy szamponem czy zetrzeć można? Bo używać szamponu dwa razy dziennie bym nie chciała. No chyba że trzeba. -
Któraś z dziewczyn zamawiala Sab simplex w czeskiej aptece i polecala.
Moja koleżanka również
Chyba docsimon. Jakos tak....za dwie buteleczki wychodzilo o wiele taniej niż za jedna od tego kolesia z Poznania
Ja zamawialam z tej stronki co Wy.
Ja podaje przed każdym karmieniem 15 kropel. Pewnego dnia zapomniałam dwa razy podać i masakra byla!!!
Wiec ja będę to długo kontynuować. A Malemu smakuje
Później będę zmniejszać co drugie karmienie. Później 2 razy dziennie i raz dziennie i zakoncze. Ale to tak sukcesywnie.
Dzieki za rady z mini electric. Mnie się popsuł silniczek i nie ciągnie. Będę wysylala do serwisu. Juz pisałam do nich. Ale kupiłam tez nowy laktator. No cóż, będę miała dwahih nowy silniczek u nich 170 zl. Ale postarają sie naprawić.
Czy komuś zdarza sie zasypiać przy karmieniu dziecka? Bo mi się ostatniej nocy zdarzylo... Obudziłam sie po dwóch godzinach z cycem na wierzchuasia888 lubi tę wiadomość
-
słoneczna 85 wrote:Chcemy zrobic chrzciny w czerwcu wiec sie zabieram za odchudAnie po wizycie. Bez slodyczy i bede cwiczyc. Bialy chleb na ciemny zamienie i podtaram sie nie jesc w nocy i na noc. Mam nadzije ze 6 kg zgubie w 2 mies. Ktos dolaczy ?
)
jaaa!już zaczęłam- rowerek stacjonarny, brzuszki, hantelki i spacerki
jutro dzień 5
Gosiak, słoneczna 85 lubią tę wiadomość
-
Pia Gizela wrote:Przyszła dziś moja książka Księga Wymagającego Dziecka. I jeszcze zamówiłam Księgę Rodzicielstwa Bliskości.
Zaczęłam czytać tą pierwszą i to o moim dziecku jest! Liczę, że dalej będą rady, dużo rad!
Do mnie dziś przyszło "warto karmić piersią" -
Ja notorycznie zasypiam podczas nocnego karmienia na lezaco. Wtedy też budzę się z cyckami na wierzchu lub z mokrą koszulka
ostatnio obudziłam się to rękawy w body u Poli były mokre, moja kosulka bylaws moles I przescieradlo nd wys cyckow- do dzis nie wiem co się stało
Pola
Hania -
Ja to w ogóle idę spać z cyckami na wierzchu po wieczornym karmieniu Janeczki i tak sobie śpimy i czasem ona się sama obsłuży nawet, bo się budzę jak ona jest w trakcie jedzenia
Bardzo nam się sprawdza taki sposób, ja w ogóle nie narzekam na niewyspanie mimo, że czasem co godzinę czy dwie mała się budzi. Czasem jej tylko pomagam złapać pierś i śpię dalej.Groszek, megg lubią tę wiadomość
-
Wiecie, ze jestesmy w szpitalu juz ponad 2 tygodnie? No ale może wyjdziemy w czwartek lub piatek. Osluchowo cos tam jeszcze szmera w jednym plucu, mam nadzieje ze przestanie. Dzis Tymek miał ostatnia dawkę antybiotyku, inne leki tez mu zmniejszyli. Obyśmy wyszli bo straszy synek bardzo tęskni, a mi serce pęka.
-
Nasza Natalia juz po chrzcie, spisała się ma medal. Zadnego placzu, nawet kupy dama.nie zrobila przez cala impreze
jak bede miec zdj. Od fotografa to wrzuce.na drugie forum. Jestesmy bardzo zadowoleni, wszystko przebieglo super. A denerwowalam sie jak przed naszym slubem
Ja tez mam kreske na brzuchu.
Dostalam 1 okres, rowno 7 tyg.po porodzie, dodam, ze karmie piersia. Nie wiem dlaczego tak szybko. Moja siostra dostala po 11 miesiacach. Czy ktoras z Was (z karmiacych pierdia) tez juz dostala? -
U mnie tez linia na brzuchu ciągle jest.
Zrzucilam 1 kg w szpitalu, bo ja w nerwach nie mam apetytu. Choc w spodnie sprzed ciąży sie nie mieszcze, to odchudzać sie nie zamierzam. Do karmienia piersią taka waga mi pasuje
Ja rzadko przysypiam przy kp w nocy ( a karmie na leżąco). Jakos mi po prostu niewygodnie i troche sie boje. Może jak bąbel będzie starszy
-
Ja też się przyłączam do zrzucania nadmiaru kg. Mam 2 mce do wesela znajomych a mój cel to min 4 kg, chociaż po cichu liczę na więcej
U mnie krecha też nadal jest.
Ja zasypialam na samym początku podczas karmienia i to na siedzaco, teraz już mi się nie zdarzamoże dlatego, że się ogólnie wysypaiam, bo śpię min 6h w nocy. Już nawet w dzień nie śpię.
Gosiak lubi tę wiadomość