Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Lara ja w ogóle mir dawalam kropelek. Mąż zaraz idzie z młodym na spacer a ja mam czas dla siebie
Co do zajmowania się dzieckiem, to K. Nie miga się w ogole. Jak trzeba to przewinie, uśpi, ponosiWiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2015, 13:58
-
A moje dziecko od dwóch dni płacze na spacerach i nie wiem co to ma znaczyć - masakra jakaś
Wczoraj leciałam z nią biegiem do domu, dzisiaj M. spacerować miał całą moją wizytę u fryzjera, wrócił do domu po pół godzinie, bo mała płakała... jak się ją weźmie na ręce, to się uspokaja... w wózku rykWiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2015, 12:57
-
Gosia może jest jej niewygodnie, polubila chustę wiec wózek beee
Spróbuj ją utulic w czymś co lubi, dać jej ulubioną pieluszke, a może masz te maskotkę o zapachu mamy?
Nasz na szczęście w wózku grzeczny (jak na razie.
Olafek dzisiaj ma lepszy dzień i nawet śpimogę zająć się obiadem, mąż popojechał zmieniać coś w samochodzie i opony w końcu.
A na obiad serwuje dzisiaj lazanki, pójdzie espumisan w ruch -
Ja tez nie daje żadnych kropel. Mam espumisan i Sab simplex, ale nie podaje.
MalaMi, ja przeoczyłam chyba informacje, ze Wy juz w domku? Super!!
Groszku, a moze to ucho? Naciśnij mu tak delikatnie koło ucha - jak bedzie plakac to moze oznaczać bol uszka.
Jak miałam poł roku to zachorowałam na zapalenie ucha i mama mi mowila, ze nie chciałam jesc, bo ssanie sprawia bol i tez nie wiedziała o co mi chodzi
A moze sie czymś stresujesz i mały to czuje?mala_mi1982 lubi tę wiadomość
-
Gosiu Staś też krzyczy na spacerach w wózku, jak mmarudzi to biorę go na ręce usypiam i odkladam do wózka. Czasami kilka razy. Teraz już jest normą, że przynajmniej raz na spacerze musZę go wziąć, bo inaczej będzie krzyczal. Już nie raz szlam z nim na ręce, a druga pchalam wózek
Zaznaczam, że na początku bez problemu leżał w wózku. Taka chyba natura naszych maluchów -
Gosiak a mnie pierwsze co przyszło do głowy to, że jej za ciepło (?).
Idę budzić mojego synusia na karmieniebo śpi na tarasie
Drugi raz od porodu zjadłąm obiad z mężem, przy stole, nie śpiesząc się!
A niedługo gościederii84, megg lubią tę wiadomość
-
Bietka wrote:Gosiu Staś też krzyczy na spacerach w wózku, jak mmarudzi to biorę go na ręce usypiam i odkladam do wózka. Czasami kilka razy. Teraz już jest normą, że przynajmniej raz na spacerze musZę go wziąć, bo inaczej będzie krzyczal. Już nie raz szlam z nim na ręce, a druga pchalam wózek
Zaznaczam, że na początku bez problemu leżał w wózku. Taka chyba natura naszych maluchów
-
Pia Gizela wrote:Gosiak a mnie pierwsze co przyszło do głowy to, że jej za ciepło (?).
Poza tym ja naprawdę jej nie przegrzewam, należę raczej do tych matek, które wolą ubrać za lekko niż za ciepło. -
Groszku, to moze umów sie z doradca laktacyjnym? Bo to dziwne, że tak nagle odrzuca piers:/ moze ona cos doradzi?
Ja wlasnie wróciłam z pierwszego spacerku, zjem zupe, przewine i nakarmię małego i ide dalej:)
We Wrocławiu lato!!
W poniedziałek jade z małym do rodziców, wiec całe dnie bedziemy spędzać z Tomeczkiem na tarasie:)
-
Pia tez się obawiam, ale jem ogólnie ciezkostrawne potrawy, golabki jadłam to i lazanek spróbuje.
Olaf mi się zes ****w trakcie zmieniania pieluchy, te 2 u niego jest dziwne woda z jajecznica, cholera zaczynam wkrecac sobie,że może ma nietolerancje laktozy -
Pia Kochana poprosze sweterek ktory wystawiłas na bazarku
Napisz prosze ile z przesyłka i podaj namiary, zrobie przelew
Własnie o taki mi chodziło:) bardzo mi sie podoba:)cath lubi tę wiadomość
-
Ja nie wiem czy nie wystawie tej tuniki z pentelki bo lezy u musze schudnac bo troche opieta...
U nas 2 spacerki- ok 6 km lacznie.
Zamowie dzis butelke lovi .
Chcialabym czasem wyjsc..
Gosiak my jak wychodzimy na dwor to tez jest ostatnio wrzask, troche mija zanim zasnie a nie nosze w chuscie
Rydasku avta butelka to lovi pro medical? -
Kochana takie mam butelki
mnie sie udalo kupić 2 w cenie 1
ale dokładnie takie
http://allegro.pl/lovi-butelka-aktywne-ssanie-antykolkowa-150-ml-i5078779391.htmlsłoneczna 85 lubi tę wiadomość