Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
W końcu mogę do was napisać!
Jakaś masakra, w Wielką Sobotę spalił mi się laptop, a dziś zdechł mój notebookZostał mi tylko Iphone, a na nim pisać nie lubię. Wiec tylko was czytałam
Teraz dorwałam laptopa męża
Penelope, dobrze, że się odezwałaśA jak z wagą małego i twoim samopoczuciem?
Laurka, zdowiej!
AsiaSzw, a nie zaszkodzi się dzieciaczkowi jeśli to nie pleśniawka, bo ja u mojego jakąś białą kropkę na podniebieniu zobaczyłam i nie wiem czy to to. Aftin kupiłam w razie W.
U nas dziś dzień płaczka, a raczej wyjca. Nawet w chuście miał niespokojne spanie. Ale po kąpieli jadł, jadł, jadł. I zasnął snem twardym zanim wypił mm.
Ja zjadłam kolację, wykąpałam się i idę spać -
Pia on ma wiecej takich. Jakby biale krostki na dziaslach. Mysle ze sie nie zaszkodzi a wole tak niz czekac az sie rozsieje na cala jame ustna. Do tego od wczoraj troche sie deberwuje przy jedzeniu a plesniawki bola wiec to moj drugi znak. Zobacze. Powinno zejsc w ciagu 2-3dni
-
megg wrote:Ja po szczepionce dałam cyca i się uspokoił
Mój też nosi pieluchy 3 .a gdzie promocja pampers. ?
W kauflandzie są w promocji gigant paki. Wychodzi jedna pieluszka trojka za 51 grWiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2015, 22:27
megg lubi tę wiadomość
-
Lara 82 wrote:Rudasku moje dziecko strzeliło dziś 3 kupę
Już normalnej konsystencji
Super...a bąki robi?
bo u mnie wręcz bombardowanie, smiejemy sie przy tym mega a Mały tezma radoche jak pierdzi
u mnie dziś tez 3 kupkijedna po pachy
Co do szczepienia to ja tez sie bałam ze bedzie masakra..Maluszek nam płakał tym bardziej ze u nas w przychodni nie dawania cyca, trzeba złapać dziecko tak jak pielegniarki każa, napiąć raczke i nózke zeby miesien był napiety i One kłują...Staś ryczał ale w momencie wyciagniecia ostatniej igły ucichł u tatusia w ramionach i juz było git. zero skutków ubocznych-ani goraczki, ani opuchlizny:) jedyne co to byl ospały ale tylko w dzien szczepionki. DZiewczynki musicie przezyć, wiem ze to boli ale nas tez tak kłuli...bedzie oki -
Laurka normalnie czasem jak czytam twoje posty to aż nie wierze. masakra jakąś, wracaj szybko do zdrowia. A usuwali ci to laparoskopowo, bo tak to jeszcze rozumiem powrót do pracy ale jeśli normalnie operacja to jak tymasz zamiar pracować? No masakra.
-
No z bakami to jest tak ze młody musi się rozluźnić. Ma gdzieś problem z oddawaniem bąków, np. Jak jest na raczkach nie piernie. Dopiero jak jest wyluzowany czyli np. Ze mną na przewijaku lub zahipnotyzowany pozytywka z karuzeli jak leży i patrzy lub dziś jak leżał na macie edukacyjnej i mu grało to strzelił kupkę.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2015, 22:28
-
Nikt nie karmi?
u nas szal bo pierwsze nocne karmienie sie wlasnie skonczylo amala do tego czasu az 5 h spala
Cudooownie bo juz 3 dzien pieknie spi.. Pierw po 4 h teraz 5 no szal
Cath wspolczuje stluczki ale najwazniejsze ze Wam sie nic nie stalo... Auta wiadomo ze szkoda jak nowe no ale Wy jestescie najwazniejsze i Wasze zdrowie;)
Stokrota zel do bzykania to feminum zeljest bardzo fajny polecam
u mnie juz latwiej wychodzi serduchowanie
Ciekawi mnie kiedy bedzie moja pierwsza @
U mnie juz tylko 1 kg zostal do lansu :p jupiii -
nick nieaktualny
-
My po karmieniu i przebieranku, młody uśmiechnięty nie będzie spał. Choć zauważyła ze mnie po 4 to tez juz się nie chce. Patrzy co mama w tablecie pisze i wierzba nóżkami chyba juz na kupę. Zazdroszcze Sue ze tak strzeli kulę przy jedzeniu, no mój ma problem i musi nieźle kombinowac.