Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie ,armienie nr 2
pierw spala 4 h potem 2,5
Zrobilismy tak ze mezu w dzien siedzial w sypialni chodzil w masce i nie zblizal sie do malej a w nocy on w salonie spal sypialnie mi wywietrzyl przed snem i ka w sypialni sama ;(
On kicha i prycha wiec i tak pewnie po calym domu to rozsiewa... Ciekawe jest to ze jadac na statek gdzie byla epidemia doslownie bo wszyscy chorzy on nic nie zlapal i 5 tyg zdrowiutki ogolnie ma mocne zdrowie a wrocil do domu i po tygodniu juz cos zlapal.. On mowi ze moze to od malej bo ona ma sluzowe kupki i moze cos ciagle ma? Ale nie kicha i nie kaszke wiec kurcze nie wiem:/najgorsze jak bedziemyszczepic a ona bedzie miala sluz w kupce bez dodatkowych objawow to skad mamy wiedziec czy jest infekcja -
My się karmimy. Od 4,30! I tak sobie memla i memla. Zasnął po 22, obudził się 2,30 i do 3,30 jadł. Zasnął. O 4,30 kolejna pobudka na jedzonko.
Mąż mój się pochorował. Kaszle, smarka, kicha, boli go gardło. Także od wczoraj mam opiekę nad synkiem bez pomocy
Mm nadzieję, że Bartuś da mi dziś obiad ugotować -
A ja pierdziele te moja prawa pierś. W dupie to mam czy bedzie w niej tyle mleka co w lewej. Spuszczam sie nad nia miesiac i nic!! Od 20 nie wyprodukowało się w niej tyle mleka, zeby Tomek sie najadł i musi dokładać lewa. A właściwie jesc, bo je juz 5
Minut. Co ja złe robie? Przystawiam go czesto, spod pachy, srachy i nic!
Tylko mi sie zastoj kurwa zrobił. W piersi, z której moje dziecko sie nie najada. Uwierzcie, pilnuje, zeby go dobrze przystawiać i on przełyka ale chwile tylko, bo zaraz mu sie konczy i sie denerwuje.
Pierdziele, bede karmić obiema, ale koniec spuszczania sie nad prawa piersia. Nie to nie.
-
Nasz Mały z boku na plecy tylko, jak na razie nie miał możliwości sprawdzenia swoich sił z pleców na brzuch, czy z brzucha na plecy, bo rzadko go kładę, tatuś musi nową mate kupić edukacyjna, na kocu mu się szybko nudzi...