X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Mamusie luty 2015 ;)
Odpowiedz

Mamusie luty 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To moze bede jesc jaglanke.. WAga stoi w miejscu. Dzis u nas chyba pogoda bedzie na spacer chociaz w tym tel to prognoza co chwile sie zmienia.

Dzis zrobie rybe w folii;)
    Niunio je. Drzemal godzinke;) ciezze sie ze w ogole zaczal troche spac wiecej bo jak nie spal w ogole to byla maszkra.
    Lara jakie bluzki do karmienia polecalas??
    A te z pentelki sa ok? Boje sie ze z rozmiarem nie trafie. Bluza opieta- nie ma opcji, musze zaczac chudnac

atdcqtkf2affvuei.png
  • Lara 82 Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy wasze dzieci odbijają po każdym jedzeniu?

I czy odbijacie dzieci po każdym karmieniu?

No mój czasem nie może odbić a potem brzuch boli :-(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2015, 09:31

relge6yd3cl8y0me.png
  • Lara 82 Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Słoneczną jak będę na laptopie to wyśle ci linka, bo wstyd przyznać ale na tablecie nie potrafię skopiować i wkleic tu linka i nawet nie wiem czy się da?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2015, 09:27

relge6yd3cl8y0me.png
  • Lara 82 Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja od pentelki kupilam bluzę z kapturem szara fajna i chyba muszę sprzedać, wypralam miałam założyć ale L na mnie za dużą.

relge6yd3cl8y0me.png
  • Lara 82 Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muszę wybrać krzesełkowy do karmienia bo taki prezent sobie wybrała od moich dziewczyn z pracy i sama nie wiem jakie. Może cos slyszalyscie co polecacie?

relge6yd3cl8y0me.png
  • słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lara a ja mam m ale opieta jest. Masz ta taka z marszczonymi rekawami? Kaptur w niej duzy.

Na tablecie jak i pewnie w tel. Trzeba najechac na link i chwile przytrzymac i powinno byc kopiuj. A jak chcesz wkleic ti tez tylko dluzej trzymac palec i powinno byc wklej;)

Moje dziecko nie po kazdym karmieniu odbije. Albo wieczorem jak zasnie to tez go juz nie rozbudzam.
    Kupy go bola. Macie jakis patent na to?

atdcqtkf2affvuei.png
  • Lara 82 Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    słoneczna 85 wrote:
    Lara a ja mam m ale opieta jest. Masz ta taka z marszczonymi rekawami? Kaptur w niej duzy.

Na tablecie jak i pewnie w tel. Trzeba najechac na link i chwile przytrzymac i powinno byc kopiuj. A jak chcesz wkleic ti tez tylko dluzej trzymac palec i powinno byc wklej;)

Moje dziecko nie po kazdym karmieniu odbije. Albo wieczorem jak zasnie to tez go juz nie rozbudzam.
    Kupy go bola. Macie jakis patent na to?

No ona ma taki gigantyczny kaptur i suwak po środku. A jaki masz kolor?

relge6yd3cl8y0me.png
  • Lara 82 Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja tego nie rozumiem bo poranna kupa z bakami gigantami go nie boli strzeli rano i ok. A potem jak ma baka strzelić to poplakuje i nie może. Wychodzą po wielkich trudach jak leży na brzuchu albo ja go mam na kolanach.

relge6yd3cl8y0me.png
  • Lara 82 Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jecie surowe jabłka?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2015, 10:00

relge6yd3cl8y0me.png
  • Gosiak Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    słoneczna 85 wrote:
    Lara jakie bluzki do karmienia polecalas??
    A te z pentelki sa ok? Boje sie ze z rozmiarem nie trafie. Bluza opieta- nie ma opcji, musze zaczac chudnac
    Te z pentelki są super - zamówiłam najpierw 2, a potem jeszcze 2, bo się super sprawdzają u mnie. Nie lubię takich rozpinanych pod skosem, bo czasem mają za małe te zamki i nie daję rady wyjąc cycka.

3jgxe6hhizjw14o1.png

relgh371sm3wo78r.png
  • Gosiak Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lara 82 wrote:
    Ja od pentelki kupilam bluzę z kapturem szara fajna i chyba muszę sprzedać, wypralam miałam założyć ale L na mnie za dużą.
    Też ją mam :D

Lara 82 lubi tę wiadomość

3jgxe6hhizjw14o1.png

relgh371sm3wo78r.png
  • słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosiak a rozmiar? Jaki masz? Bo Ty masz spore cycki to zebym i ja dobrala:)

Lara ja mam szara. Nalozylam raz na kilkanascie minut na spacer i stwierdzam ze musze schudnac

atdcqtkf2affvuei.png
  • Gosiak Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    słoneczna 85 wrote:
    Gosiak a rozmiar? Jaki masz? Bo Ty masz spore cycki to zebym i ja dobrala:)
    Ja mam L-ki i są ok, nie są jakieś mega obcisłe wcale...

3jgxe6hhizjw14o1.png

relgh371sm3wo78r.png
  • Sue Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lara 82 wrote:
    A jecie surowe jabłka?

Jemy:)

Lara 82, mala_mi1982 lubią tę wiadomość

• Lara 82 Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak chcesz to możemy się wymienić :-) choć wiem, ze to dobra motywacja do schudniecia. Ja to raczej tez mam 6kg jeszcze na + wiec ona na pewno będzie za dużą :-)

Aha poleciał mi 1kg przez ten tydz nic nie robilam i nic nie zmieniała w diecie.

relge6yd3cl8y0me.png
  • Sue Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lara 82 wrote:
    Czy wasze dzieci odbijają po każdym jedzeniu?

I czy odbijacie dzieci po każdym karmieniu?

No mój czasem nie może odbić a potem brzuch boli :-(

Lara, mój czasami nie odbija, bo nie je łapczywie. Ale tez wole jak beka, bo pozniej kupa bez problemu jest :)

• Gosiak Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lara 82 wrote:
    Aha poleciał mi 1kg przez ten tydz nic nie robilam i nic nie zmieniała w diecie.
    Mi tak leci 1kg tygodniowo od początku, a jem naprawdę dużo słodyczy (mam jakieś ssanie słodyczowe) - jakieś pierogi, naleśniki na słodko - a wcześniej totalnie takich rzeczy nie jadłam. Chyba po prostu Janka ze mnie wyciąga.
    Został mi tylko 1kg do wagi sprzed ciąży. Na razie nie zaczęłam diety żadnej... właśnie jem Oreo :P

3jgxe6hhizjw14o1.png

relgh371sm3wo78r.png
  • Topola Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój też nie zawsze odbija. Czasem widzę, że mu tam w brzuszku jeździ i przeszkadza i zazwyczaj mam racje bo wtedy odbija mu się jak staremu pijakowi :) Staram się go brać do pionu po każdym karmieniu, ale przyznam się, że czasem jak uśnie to go nie ruszam już.

• Boroniówka Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się ;)
    ja tez surowe jabłka jem od początku i nic Młodemu nie ma ;)
    z odbijaniem u nas jest roznie, raczej beka ale jak przy jedzeniu kimnie to nie beknie wcale a potem trzeba brzuch masowac bo boli :| ja najbardziej sie boje ulewania..

73esxwa.png
    bfarxzdvidppk01a.png
  • Topola Autorytet

Wysłany: 17 kwietnia 2015, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Serio dziewczyny, ja nie wiem jak karmić z prawej piersi leżąc na lewym boku. Poproszę o instrukcje bo by mi się to przydało. Ja karmię z obu piersi i muszę się gramolić, żeby zmienić i przez to raczej na leżąco nie karmię wcale. A tak byłoby wygodnie.
    Czy dziecko układacie na poduszce wtedy, czy się pochylacie czy jakoś zmieniacię pozycje? Czy poprostu trzeba mieć do tego większe piersi i moimi nie dam rady?

‹‹ 2764 2765 2766 2767 2768 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ