Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
To moze bede jesc jaglanke.. WAga stoi w miejscu. Dzis u nas chyba pogoda bedzie na spacer chociaz w tym tel to prognoza co chwile sie zmienia.
Dzis zrobie rybe w folii;)
Niunio je. Drzemal godzinke;) ciezze sie ze w ogole zaczal troche spac wiecej bo jak nie spal w ogole to byla maszkra.
Lara jakie bluzki do karmienia polecalas??
A te z pentelki sa ok? Boje sie ze z rozmiarem nie trafie. Bluza opieta- nie ma opcji, musze zaczac chudnac -
Lara a ja mam m ale opieta jest. Masz ta taka z marszczonymi rekawami? Kaptur w niej duzy.
Na tablecie jak i pewnie w tel. Trzeba najechac na link i chwile przytrzymac i powinno byc kopiuj. A jak chcesz wkleic ti tez tylko dluzej trzymac palec i powinno byc wklej;)
Moje dziecko nie po kazdym karmieniu odbije. Albo wieczorem jak zasnie to tez go juz nie rozbudzam.
Kupy go bola. Macie jakis patent na to? -
słoneczna 85 wrote:Lara a ja mam m ale opieta jest. Masz ta taka z marszczonymi rekawami? Kaptur w niej duzy.
Na tablecie jak i pewnie w tel. Trzeba najechac na link i chwile przytrzymac i powinno byc kopiuj. A jak chcesz wkleic ti tez tylko dluzej trzymac palec i powinno byc wklej;)
Moje dziecko nie po kazdym karmieniu odbije. Albo wieczorem jak zasnie to tez go juz nie rozbudzam.
Kupy go bola. Macie jakis patent na to?
No ona ma taki gigantyczny kaptur i suwak po środku. A jaki masz kolor? -
słoneczna 85 wrote:Lara jakie bluzki do karmienia polecalas??
A te z pentelki sa ok? Boje sie ze z rozmiarem nie trafie. Bluza opieta- nie ma opcji, musze zaczac chudnac -
Lara 82 wrote:Czy wasze dzieci odbijają po każdym jedzeniu?
I czy odbijacie dzieci po każdym karmieniu?
No mój czasem nie może odbić a potem brzuch boli
Lara, mój czasami nie odbija, bo nie je łapczywie. Ale tez wole jak beka, bo pozniej kupa bez problemu jest
-
Lara 82 wrote:Aha poleciał mi 1kg przez ten tydz nic nie robilam i nic nie zmieniała w diecie.
Został mi tylko 1kg do wagi sprzed ciąży. Na razie nie zaczęłam diety żadnej... właśnie jem Oreo
-
Mój też nie zawsze odbija. Czasem widzę, że mu tam w brzuszku jeździ i przeszkadza i zazwyczaj mam racje bo wtedy odbija mu się jak staremu pijakowi
Staram się go brać do pionu po każdym karmieniu, ale przyznam się, że czasem jak uśnie to go nie ruszam już.
-
Serio dziewczyny, ja nie wiem jak karmić z prawej piersi leżąc na lewym boku. Poproszę o instrukcje bo by mi się to przydało. Ja karmię z obu piersi i muszę się gramolić, żeby zmienić i przez to raczej na leżąco nie karmię wcale. A tak byłoby wygodnie.
Czy dziecko układacie na poduszce wtedy, czy się pochylacie czy jakoś zmieniacię pozycje? Czy poprostu trzeba mieć do tego większe piersi i moimi nie dam rady?