Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
megg wrote:Lara a tak przeważnie to ile razy/co ile karmisz w nocy?
Męczące to strasznie, ratuje mnie tylko to ze on zec mną na łóżku śpi, wiec zje siedem na łóżku pokolysam odbije lub nie bo czasem śpi i nie ma szans. I dalej spiny. Raz się rozbudziły do przebrania, no dzisiaj dwa bo bokiem siusiu poszło.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2015, 10:56
-
A ja na 10:15 mam pierwszą wizytę u gina po porodzie.
Idę tym razem nie do mojej ginki a do lekarza, który mnie przyjmował na IP i później wykonywał cesarkę.
Jadę sama, zostawiam moje skarby w domu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 kwietnia 2015, 08:48
-
U nas dobra noc. Jadł o 23, 3:30 i 6:40. Wyspalam sie!
Teraz po porannej pielęgnacji tez padł i spi wiec na szybko ogarnelam kuchnie, zjadłam śniadanie i czekamy na odwiedziny prababci Tymka.
Mam nadzieje ze humor mu dopisze, rano był wesoły i uśmiechnięty. No i dzis nie było żadnego problemu z brzuszkiem. O 7 zrobił kupę, pozniej jeszcze jedna i luz. Mam nadzieje ze juz tak bedzie.
Espumisan dałam tylko raz w nocy, w dzien juz nie daje!Fedra lubi tę wiadomość
-
Gosiak a odciagnelas pokarm czy jak? Bo mowilas zd Janeczka nie je z butelki
Moj zasikal wszystko a ja durna stalam i nie Zdazylam niczego podlozyc. Rano jestem nieprzytomna. Jak leci wam na dywan to jakos to zapieracie? Mize kupie ten proszek vanish na sucho. -
słoneczna 85 wrote:Gosiak a odciagnelas pokarm czy jak? Bo mowilas zd Janeczka nie je z butelki
.Ja to proponowałam od początku i w końcu M. się zdecydował
Ja już po wizycie, czekam na pobranie krwi, sprawdzam jak z anemią moją. Ginekologicznie wszystko ok, mogę ćwiczyć już!słoneczna 85, Fedra lubią tę wiadomość
-
Tomek czaruje wszystkich:) mam złote dziecko!
Moj tata zakochany totalnie, pobajerzyli troche i tomcio spi:)
Juz ogarnelam jego spanie w dzien - Tom musi sam zasypiac po prostu:) zje, smoczek i sie ululal:)
Moj brzuch jest coraz mniejszy! Jeszcze tydzien temu miałam wielkiego flaka na dole, dzis tylko mała faldka. Jest dobrze!słoneczna 85, Fedra, derii84 lubią tę wiadomość
-
Jejku ja nie mam czasu! Niby mąż w domu, a ja nie wiem w co ręce włożyć. Ale podłogi umyte, odkurzone, ciasto upieczone. Ale jeszcze masa prasowania, z 2 tygodni!!! A ja maluję paznokcie! OMG.
Lara, mojemu dziecku w zeszłym tygodniu ustalił się taki schemat: 22-3/4 sen, ale potem karmienie co godzinę
Sue szybciutko działa ta twoja dietaI gratuluję złotego dziecka
Lubię czytać takie rzeczy!
Ja niestety od świąt jem ciągle słodycze! Masakra. Jest mi mega słodko, a i tak jem. Ale waga nie skacze górę na szczęście.
Lecę karmić! Bo mi płacze dziecko mojeFedra lubi tę wiadomość
-
słoneczna 85 wrote:to co ja mam jesc>? pieczywa nie??
-
Słoneczną dobrze ze mam panele bez dywanu obok przewijaka bo podłogę miałam zasrakana juz nie raz. A ta kupkę ciężko zmyć. A siusiu zawsze klade pieluszke asekuracyjna a Piotrusiowi i tak udaje się zasiusiac wszystko na około razem z własną Buzka.