Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Lara to tu nie ma duzej roznicy. Tam gdzie 57 to tu 55 wiec pewnie lepiej mi bedxie wieksza. Zmierxylam jeszcze raz no i jest bardzo opieta.
Moge ja uprac jutro i w pon wyslac. Masz siwa z bialym ? I takie biale marszczone rekawy? Jesli tak to mozemy sie wymienicpod warunkiem ze nie jest poplamiona;))
Lara 82 lubi tę wiadomość
-
Ja miałam na chrzcinach alkohol. Nie wypili dużo
używam teraz pomarańczowych pampersów dostaliśmy w prezencie. Szału nie ma. Wg mnie białe najlepsze a z i wolne i pomarańczowy nie widzę dużej różnicy
Pia za mną gofry chodzą juz od paru dni
Mój od wczoraj marudny. Nie wiem co mu jest. Dziś obudził się z drzemki z mega płaczem. W nocy tez od ponad tygodnia częściej wstaje. Chyba dziś spróbuję na noc dać mm. Robi tak któraś ze butla tylko na noc? Pomaga. ? -
Jak daje po cycu to okolo 60 ml jeszcze zje i potrafi 5 godzin na tym pospać, potem na samym mm to musi byc okolo 90 ml i 2/3 h spi,no a rano to juz tylko cycek i przed spacerem kolo południa tez daje mm,ale to przewaznie kolo 30 ml
megg, Fedra lubią tę wiadomość
-
Słoneczną ja ja wypralam i nie miałam ani razu na sobie, wiec nie jest poplamiona
Ona ma takie długie rękawy wiec trzeba je marszczyc jak się zakłada. Dla pewności wyśle Ci dokładnego linka jaka kupilam a Ty mi wyslij i będziemy mieć pewność.ale zrobię to jak juz młody pójdzie spać bo muszę na kompie, a tu zaraz kąpiel itd.
A mój dziś to tylko cycek. Teraz się karmimy, przed chwila był sukces z tatusiem gadał godzinę to obiad zrobilam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2015, 18:04
-
Dzisiaj zrobiłam pierwsze podejście motania Stasia. Jestem zachwycona, bo moje dziecko w ogóle nie marudziło podczas wiązania (a to krótko nie trwa) i po kilku minutach zasnęło i śpi do tej pory!
i czasami śmieje się prze sen
Chusta pożyczona na próbę i chyba będę kupić sobie, bo moje dziecko jest stworzone do niej
Zaznaczę, że mam tkaną skośnokrzyżową już lekko złamaną.Gosiak, mala_mi1982, AsiaSzw, Fedra lubią tę wiadomość
-
Ja ze dwa razy skusilam sie dac mm na noc, ale nie zauwazylam roznicy. Jak ma spac to spi, a jak nie to nie. Wczorajsza noc byla ciezka. Dopiero przed 1:00 w nocy usnela na dobre, a wczesniej byl ryk nie wiadomo o co.
Moze i ja zrobie dzisiaj lub w weekend drugie podejscie do chusty? Chociaz nie wiem czy to ma sens. Po pierwszym razie powiedzialam sobie, ze kolejny bedzie jak mala zacznie sama trzymac glowke, a nie trzyma. I nie wiem jak ma sie nauczyc, skoro za kazdym razem jak ja klade na brzuch to jest placz i tylko lezy nieszczesliwa i glowki nie dzwiga. Jedynie lezac na czyjejs klacie odpycha glowke.derii84 lubi tę wiadomość
08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
Laurka wrote:Ja ze dwa razy skusilam sie dac mm na noc, ale nie zauwazylam roznicy. Jak ma spac to spi, a jak nie to nie. Wczorajsza noc byla ciezka. Dopiero przed 1:00 w nocy usnela na dobre, a wczesniej byl ryk nie wiadomo o co.
Moze i ja zrobie dzisiaj lub w weekend drugie podejscie do chusty? Chociaz nie wiem czy to ma sens. Po pierwszym razie powiedzialam sobie, ze kolejny bedzie jak mala zacznie sama trzymac glowke, a nie trzyma. I nie wiem jak ma sie nauczyc, skoro za kazdym razem jak ja klade na brzuch to jest placz i tylko lezy nieszczesliwa i glowki nie dzwiga. Jedynie lezac na czyjejs klacie odpycha glowke. -
Stokrota mi pediatra powiedziala we wtorek, zeby nad tym pracowac, ale ja jej kilkanascie razy dziennie na brzuch nie poloze, bo nie ma mnie w domu przez 10 godzin :[ No ale od czego jest weekend jak nie od nadrabiania zaleglosci z zycia domowego!08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
Laurka- wiesz poznałam taka mamuske tutaj we Francji- i jej coreczka wlasni ma na imie LUNA:) Jest sliczna, taka drobniutka, ma 2 latka
Tak mi sie skojarzlo ze Ty tez masz mała Lune;)
Pozdrawiam!
A slyszalyscie o tej tragedii co ten Polak zabił ta dziewczynke we Francji? Teraz mamy "polacy" w FR opinie ze pozal sie Boze...