Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAda dala wczoraj wieczorem ekstra koncert, podejrzewam, ze przez to, ze się przejadła - caly dzień zamiast zjeść normalne porcje do 3-4h to co chwile jadła na raty - 20-30ml.. i o. Jest winowajca.
Dzis zjadla o 6 90ml, o 9 zrobiłam jej 120, a zjadla jedynie 20ml. Teraz spi, pojde z nia na spacer i dopiero po spacerze dam jesc, niech zje ze smakiem i te pory niech się ustabilizują. -
Katiś doskonale rozumiem twoje dylematy. Ja z KP nie mam zamiaru zrezygnować. Chciałabym odstawić mm, ale bez niego mały ma słaby przyrost wagi i nie chcę kolejnego skierowania do szpitala z tego powodu. A z drugiej strony tak to mm jako zło przestawiają, że lepsze KP. Że mm zmienia florę bakteryjną po 12 dniach. U nas i tak dupa, 12 dni minęło dawno temu. Cóż kult KP mi nie pomaga w byciu dobrą mamą.
Koniec żali!
-
Katiś wrote:Nie zupa tylko dupa miało być
Ja odciaglam po lekkim karmieniu jeszcze 70 ml ale z dwóch
ja tez duzo laktatorem nie uciagne;/
moze jakbym nie karmila o jego porze jedzenia to by bylo wiecej a tak to mały wszytko chyba wysysa
dzie noc ok, ale spal z nami w lozku, w swoim na pewno by budzil sie czesciej
i jak tu oduczyc dziecko?
dzie do pediatry idziemy bo katar dalej duzy -
megg wrote:dziewczyny Franek 3 dzien nie ma kupy (samo kp) normalne to jest? co ile wasze robia?
Ale u mnie w szpitalu wisiał taki plakat, że przy KP kupy mogą być kilkanaście razy dziennie a mogą być też raz w tygodniu i to jest normalne.megg, Laurka lubią tę wiadomość
-
Rudasku wczoraj maz dal troche kopru butelka- podobno troche ssal;)
Mleko mialam odciaganc w zoraj ale non sto jadl az mnie sutki bolaly tak ciumkal wiec nie odciagnelam w koncu!! Sprobujemy na dniach z mleczkiem.
Koper mu nie smakuje chyba;))
Moj nigdy nie przespal 6h!! Teraz pospal z 40 min i je..
Dziekuje za wypowiedz;) -
Czy wasze dzieci jak placza to tak jakby chrapia?? U nas tak jest jak mocno placze. Zastanawiam sie czy to pozostalosci po katarze moze
A czy wasze dzieci jak leZa na brzuchu to same sstaja na raczkach i unosza glowe? Bo moj nie. Jak go postawie to tak a w ksiazce jest napisane ze po 2 mies dziecko powinno to umiec. -
Moj tak..od razu wstaje na rączkach no chyba ze chce mu sie spać
http://wrzucaj.net/images/2015/04/20/CAM01645.jpgmegg, dorocia2324, słoneczna 85, Gosiak, Lara 82, Januszkowa, mala_mi1982, Patrycja20, Bietka, Sue, Fedra, LadyDi, Penelope lubią tę wiadomość
-
Dzis oczko o niebo lepiej wyglada. Wkropilam mu dzis znow mojego mleczka i wykonalam delikatny masaz i przemylam sola fizjologiczna.
Moj tez podnosi sie na raczkach na brzuszku.
Natan w nocy najwiecej przesypia 6godz ciagiem.
Kurna tak mocno wieje, ze juz 2 razy na chwile pradu nie mialam. Wyjde chyba tylko na chwile na taras bo nie chce ciagle kisic dzieci w domu. -
eee myślę, że nie...może po prostu taki jest leniuszek
Nie martw sie Kochana na zapas, przy kolejnej wizycie u pediatry zapytaj..może mu zerknie na mięśnie...
Nasz sie juz przed ukończeniem 1 mca podnosił i sie bardzo denerwowałam ze za wczesniea teraz to juz sie kreci, przesuwa..masakra..nie można go spuscic z oka:)
a tak sobie rozmawia
http://przeklej.org/file/XbU1Bp/MOV.0469.mp4