Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Słoneczną no ja tez miałam sterydy i nie zauważyła nic złego i oczywiście mam nadzieje, ze nie zauwaze. No chyba, ze wpłynęły źle na brzuszek i dlatego mamy kolki, no ale juz się nie zastanawiam.
Myślę, ze przybieranie i waga to sprawy genetyczne. Ja jestem drobna maz tez wiem myślę ze mlody tez olbrzym nie będzie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2015, 16:54
-
Mój ostatnio slini się jak buldog. Dziś mi kilka razy zakaszlal wystraszylam się troszkę czemu, a teraz przy zabawie wyszło ze śliną z budzi cienkie a on znowu zakaszlal. Myślę, ze zapomina połykać, a ślinianki pracują pełną para. W sobotę jak płakał łzy leciały jak grochy normalnie.
Jest podobnie u waszych dzieciaczkow? -
U nas czkawka przy ulewaniu, przebieraniu po jedzeniu (przy kupie w trakcie jedzenia-nie ma wyjscia) i jak za duzo guga
Bardzo sie ślini, pcha rączki do buzi cały czas. Dzisiaj zerwalismy sie z mezem rano na rowne nogi jakrztusila sie wlasna slina. -
ash wrote:Moj ma czkawkę często i łącze to ulewaniem, a ulewanie z wierzganiem nogami
Nadal mamy problem ze spaniem. Awantura przy usypianiu, a jak juz zaśnie to budzi sie po 10 minutach
Nie wiem czy panikuje ale synek sie zepsuł jakoś po szczepieniu
Ash patrz moj post wyzej! To samo :[08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
nick nieaktualnyDziewczyny nie chce Was martwic, ale plamienie po pologu traktuje się jako pierwszy okres... TRAGEDIA
.
U mnie na szczęście jeszcze @ nie zawitała.
Ja tez mam "zepsute" dziecko po szczepieniu, ale przecież tak dużo czasu już od niego minelo!
Pospala wlasnie 15min, szał... Za godzinke kapiel i może się zmobilizuje do normalnego posiłku i snu, bo już z nia wymiękam. -
U nas lzy byly juz jak maly skonczyl 2tyg co mnie bardzo zdziwilo, ale za to zabawkami wogle sie nie interesuje, nie chwyta nic, takze tak jak mowicie kazdy y maluch inny i inaczej sie rozwija, u jedynch to dzybciej a tamto wolniej itd kazdy ma swoje tempo. U nas brak snu w dzien sie ni zmienia i co bedzie dalej z noszeniem na rekach sie boje bo on coraz ciezszy a potrzeba noszenia sie nie zmniejsza
-
asia888 wrote:Moj polozony na brzuchu odpycha sie nogami na zmiane jak zaba i pupa idzie do gory, a raczki w miejscu zostaja. aostatnio przesunal sie tak kilka cm do przodu. troche mnie to przeraza czy o nie jakies wzmozone napieci miesniowe bo to za wczesnie jeszcze na takie wyczyny wyglada to jak proby raczkowania
moja tak ma i ma wzmożone napięcie mięśniowe i do poradni rehabilitacyjnej musimy się zgłosić.
Lara ona musi nadrobić teraz