Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnynic sie nie stanie. bete trzeba badac po 48 lub 72h.
nic sie nie martw. wazny jest jej przyrost.
i to jest bardzo ogolnie powiedziane... jest duzy rozstrzal wynikow... moze Ci przyrosnąć 67% a moze 200%
wszystko jest w normach.
zreszta tu na belly masz gdzies kalkulator
tak, podbrzusze boli... jak na okres :S
podobno wszytko jest ok, poki nie plamisz/krwawisz -
nick nieaktualny
-
talia wrote:SARA z wyliczeń lekarza to 6t5d
ale niestety muszę dużo leżeć, mało spacerów, żadnego dźwigania aż minie najgorszy czas poronienia
Uważajcie na siebie dziewczyny
Młody 16.09.2008, Grochu (*) 9tc :*
http://i9.photobucket.com/albums/a96/doda8201/08aborygen_zps4e330bfe.gif -
nick nieaktualnyJa jutro z rana śmigam na betkę, popołudniu pójdę odebrać auto i dopiero wieczorem wyskoczę z moim psiakiem na jakiś spacer..
Bylam przed chwila w Carrefourze (mam jakieś 7min) i taka jestem zmeczona, ze to koniec. BA, nawet kolka mnie łapie.
Mam jeszcze jeden dziwny symptom, otóż od jakiś 2tyg częściej oddaje kał. Wybaczcie, że poruszam dość 'śmierdzący' temat, ale może któraś też tak ma. -
nick nieaktualnySue wrote:Dziewczyny, ja mam wizytę 17.06, bede wtedy w 5 tyg 3 d, myślicie, ze to za wcześnie?
Cały dzien w pracy, jestem juz polprzytomna, od 19 siedzę i patrzę w komputer jak muł jakiś i co chwile sie wyłączam
kochana to zależy od lekarza czy mu się też chce... bo ja dzisiaj zostałam kompletnie olana.. i Pani nic nie wyczuła.. ale miejmy nadzieję, że u Ciebie będzie wszystko okej!
-
Dołaczam do was mamuski.Dzisiaj zrobilam tescik i okazalo sie,ze ktos zamieszkal w moim brzuszku. Przewiduwany termin porodu przez ovu 19 luty 2015 a 20 lutego straciłm swoich synków w 18 tyg.
Na wizyte pojde dopiero w polowie lipca jak polece do Polski.Mam nadzieje,ze tym razem wszystko bedzie ok.
Pozdrawiam was goracomandragora, Chanela, kafabi, sara_nar, Fedra lubią tę wiadomość
-
angelcia wrote:kochana to zależy od lekarza czy mu się też chce... bo ja dzisiaj zostałam kompletnie olana.. i Pani nic nie wyczuła.. ale miejmy nadzieję, że u Ciebie będzie wszystko okej!
A to Twoja pierwsza ciąża?
Ja spac nie moge ze strachu o to malenstwo! Wiem, ze to zle, ale ciezko o tym nie myślec!
Trzymam kciuki, żebyś znalazła lepszego lekarza!
-
nick nieaktualnySue wrote:To współczuje lekarki! Kobieta, a nie rozumie jak to wazne dla Ciebie!!
A to Twoja pierwsza ciąża?
Ja spac nie moge ze strachu o to malenstwo! Wiem, ze to zle, ale ciezko o tym nie myślec!
Trzymam kciuki, żebyś znalazła lepszego lekarza!
Maja35 witamy Cie uwazaj na siebie i zycze spokojnych 9 miesiecy -
Atakasobiejedna- 26 lat, Śląsk, tp 02.02.2015
Bylo widac juz pecherzyk z zarodkiem i lekko pulsujacym serduszkiem na dzisiejszym usgdora8201, sara_nar, Topola, justta lubią tę wiadomość
-
Atakasobiejedna, jesteś dla mnie nadzieją, że w piątek też będzie mi dane to zobaczyć ..
Stres coraz większy przez wizytą, ale i podekscytowanie.. Chciałabym już wiedzieć, bo to czekanie jest najgorsze, szczególnie, że czarne myśli kłębią się w głowie..
-
Katiś wrote:Moja wiyzta już tuż tuż. W piątek będzie to 5t2d i mam nadzieję, że coś już będzie widać. Czy wam już też brzuszek zaczyna widać ?
Fedra lubi tę wiadomość
Młody 16.09.2008, Grochu (*) 9tc :*
http://i9.photobucket.com/albums/a96/doda8201/08aborygen_zps4e330bfe.gif -
Dora8201 hehe mój też widać już spory kawał czasu i z.pewnością to też nie ciążowy
Sewerynka też masz problemy z tarczyca? Ja mię mam jej wogole i biorę eutyrox 200, do endokrynologa chodzisz? Ja dziś dzwoniłam do Ginekologa i kazał mi najpierw iść do Endo a później do niego
Bardzo się boję o swojego maluszka ze względu na tarczyce ;(sara_nar lubi tę wiadomość
-
Baba gin. u której byłam tragedia w dodatku zapłaciłam 80zł w sumie tylko za USG ja nie wiem jak koleżanka do niej całą ciążę mogła chodzić
Brzuch mnie boli, a nie chcę brać nospy. Po pracy dopadły mnie mega mdłości, w dodatku słońce świeciło jeszcze dość mocno i jechaliśmy autem w sumie 1h. Ale to wystrczyło. Już mi trochę lepiej, ja nie wiem co to rano będzie i jak dam radę w pracy z mdłościami
Maja35 witamy
Dora masz identyko betę pierwszą i po 48h jak ja kiedy, to robiłam ją dzień po pozytywnym teście.
Buuu a mi brzuszka jeszcze nic a nic nie widać. Ale pewnie jak wywali będęn, to buty mąż mi będzie zakładał.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2014, 23:12
-
Matko, ale macie przeżycia z tymi babskami ginekolożkami. Okropne baby! Ja mam chyba szczęście, chodzę do kobiety i jest przemiła.
Co do objawów to ostatnio robi mi się dość niedobrze kiedy jestem głodna. Ale wystarczy zjeść cokolwiek i przechodzi. A jeśli chodzi o "śmierdzący temat" to u mnie raczej przeciwnie. Tzn może i częściej ale jakby mniej i nie jest to takie proste