Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Angelcia, robie hybrydy:) dzis zapłaciłam 40zl, normalnie 50-60:)
Moj pewnie od razu biegac zacznie:)
Tez sie dzis zastanawialam, ktory szkrab powie mama jako pierwszy:) a my wszystkie zzieleniejemy z zazdrosci
Zwazylam sie z Tomkiem - wazy 4,6 czyli od czwartku mamy 180g wiecej:) chyba dobrze, co? 6 kilo to bie wiem kiedy przekroczy:)
Przed chwila mi sie tak strasznie zakrztusił podczas jedzenia, masakra!Gosiak lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMarcela w internecie zakupiłas myszke? Jesli tak to poproszę o link
W poniedziałek mam dzien be beauty - o 12 żele, zrobie sobie króciutkie z frenchem, a może zaszaleje z jakims kolorkiem? Jakies pomysly?Eh! Za duzy wybor! A na 16:30 mam rzesy - kurde, mam nadzieje, ze ta Pani zrobi mi je wysmienicie, bo jak ogladam na internecie jej prace to wrecz spuszczam sie na ich widok - wybaczcie za metafore.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A ja dzis padam na twarz. Maly od wczoraj spalby ciagle na rekach i beczy takze juz padam a kregoslupa nie czuje. Jesli to skok to niech przejdzie bo dlugo nie pociagne.
Kuba zauwazyl dzis ze ma nozki i fajnie nimi rusza w wannie -
angelcia kupowalam w sklepie stacjonarnym ale są i na necie http://www.ceneo.pl/14249391 po ok 100zl a kostka takahttp://archiwum.allegro.pl/oferta/baby-mix-kostka-edukacyjna-interaktywna-bawi-uczy-i4995421569.html
Moje dziecko ma chyba skok dziś na spacerze syrena i prz rozbierania do kapieli takiego ataku płaczu dostała ze dopiero po 2 min się przy cycku uspokoiła, az cala bordowa sie zrobiła juz 3 dzień taka pleczliwa z niczego:-\ aż się jutro boje gdzieś dalej iscangelcia lubi tę wiadomość
"Być może dla świata jesteś jedynie człowiekiem, lecz dla nas Twoich rodziców jesteś całym światem"
Dwa wymarzone Cuda(czki) - Laura 13.02.2015 i Adaś 23.02.2017 -
Angelcia, przyłączam się do dziewczyn - wyglądasz obłędnie w tych włosach!
Co do owadów, położna nam coś polecała na B., ale co nie pamiętamy! Musimy zadzwonić do niej.
Mały chwilowo zasnął. Więc idę myć zęby i spaćDobranoc!
edit: już nie śpi
Piękne zabawki zamówiłyście! Pokazałam mężowi, ale nie podzielał mojego entuzjazmu
Ale zamówiłam dziś karuzelę z pieskami i kotkami
I przyszła nasza Tula. Dziewczyny, jest ładna. Ale. Ale dlaczego to tyle kosztuje?angelcia lubi tę wiadomość