Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Angelcia właśnie taki opowiadacz bajek by mi się przydał, tez kojarzenie Kubusia ale jakiś czas temu go widziałam jak chrzesnicy prezentu szukalam, ciekawe czy będzie u mnie na osiedlu bo sklep mam duży blisko
U nas na spacerze afera, 30 min snu potem wrzask, chwile ja na ręce wzielam i tez nie bardzo i potem do wózka i biegiem szukać ławki do karmienia, nakarmilam na placu zabaw, cake nogi w piachu i tez źle no to do domu i w domu śmiech i gaworzenie jak gdyby nic... Ehhh za gorąca jej nie było bo aby body icienkie spodenki miała... Po południu podejście nr 2 do spaceruWiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2015, 14:18
"Być może dla świata jesteś jedynie człowiekiem, lecz dla nas Twoich rodziców jesteś całym światem"
Dwa wymarzone Cuda(czki) - Laura 13.02.2015 i Adaś 23.02.2017 -
My już po szczepieniu . tak starsznie płakała. rany... a ja razem z nią. tak jak na szczepieniu to nigdy nie widziałam zeby moje dziecko tak płakało.
chyba na pocieszenie przyszedł właśnie kurier i przyniósł
- moja pierwsza lalka
http://allegro.pl/lamaze-moja-pierwsza-laleczka-lalka-girl-tomy-0-i5058970669.html
- grzechotka
http://allegro.pl/fisher-price-biedronka-grzechotka-n2863-i5264301942.html
- zawieszka
http://allegro.pl/tomy-lamaze-zawieszka-maskotka-kroliczek-27553-0-i5039035397.html
szczeniaczek kiwaczek( super jest ) śpiewa, gada liczy
http://allegro.pl/fisher-price-szczeniaczek-kiwaczek-y6973-uczy-pl-i5249736848.html
. oprócz szumisia ,maty edukacyjnej czy ksiązeczek oczami maluszka to są pierwsze zabawki jakie jaj kupiłam , bo tak zawsze dostawała od kogoś karuzele czy wodniczka . cieszę się z nich jak dziecko...
słoneczna 85 lubi tę wiadomość
-
Kasiu to tylko się trzeba cieszyć ze taki płacz tylko na szczepieniu. Ja się bałam, tez płakał strasznie tylko najgorsze ze w domu tez tak czasem ma.
Na razie nawet nie myślę o drugim szczepieniu. Bo juz się boje.
No i pochwaliłam. Ze spaceru do domu na alarmie.
A w domu nagle taki przeraźliwy płacz jak już dawno nie byłoWiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2015, 16:07
-
Lara to fakt, ze taki płacz jest tylko na szczepieniu. ogólnie bardzo mało płacze a raczej popłakuje po minucie jak cos Jej nie odpowiada.
gdyby maz z nami nie jezdził na szczepienia to nie wiem czy dałabym rade sama ale chyba nie, bo ja płaze razem z Lili...
dzisiaj była szczepionka 5 w 1 , rotawirusy druga dawka i 1 pneumokoki.
mam nadzieje ze nie bedzie goraczkowała...
ile wasze dzieciaczki waza?
moja 5320 i spadła na 25 centyl, a była na 50 . pediatra mówiła zeby sie nie prejmować ze wszystko w granicach normy. wydawało mi sie ze sie najada . z reszta nie wyglada nie zachowuje sie jakby była głodna.ma takie słodkie wałeczki na nózkach druga brode i raczki takie pulchne. strasznie mnie to dzisiaj zmartwiło... petałam czy mam ja dokarmiac mm ale pani doktor powiedziała ze nie widzi takiej potrzeby..Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2015, 15:00
-
Do nas przyszla pozytywna biedronka;) jest duuza... Maly ja chwyta a caly czas plakal. Dzis chce ciagle buc na cycu. Nie wiem czemu. Ostatnio tak bylo jak byl ten niby skok
Przyszla tez zawieszka pluazowa do wozka canpol. Tez fajna
Juz amm dzis dosc tego pilnowania i zjadlam 3 kasztanki. Jakos sie uspokilam. ( ale przed z13;))
JescE chce isc na jedden spacer ale po karmieniu bo dzis tylko 56 min bylam bo juz plakalmala_mi1982, megg lubią tę wiadomość
-
Gosiak wrote:O, tego art. szukałam - obala mity na temat diety kobiety karmiącej:
http://malgorzatajackowska.com/2015/04/29/cebula-czosnek-i-kalafior-czyli-dieta-mamy-karmiacej-znowu/
Tutaj brawo! Temu chcialam przyklasnac.Lara 82 lubi tę wiadomość
08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
U nas dzień pełen przełomów
mały pierwszy raz zaśmiał sie w głos i złapał za nogę żabę po czym pomachał chwile i wpakował do buzi i cyckał
A ja byłam na paznokciach:) w przyszłym tygodniu pojde na mikrodermabrazję, bo moja twarz to dramat jeden wielki!mala_mi1982, Lara 82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzisiaj do mnie zadzwoniła znajoma z pracy, z innego działu, ale lubimy się i często rozmawiałyśmy na korytarzu. Sama ma 2,5 letniego synka, którego rodziła w okolicach 40-tki i sobie pogadałyśmy z pół godziny. Pytała czy może mi w czymś pomóc czy czegoś potrzebuję. Śmiałyśmy się z początkowego okresu i z mega rozrywki jaką jest wzięcie prysznica, itp... Ona się nie załapała na roczny urlop, miała jeszcze pół roku.
Mówiła, że jej synek zaczął chodzić jak miał 7 miesięcy. -
nick nieaktualny
-
Wiecie, ze ja nie mam praktycznie zabawek dla młodego? Na razie dużo nie potrzebuje, ale niedługo znajoma ma mi oodsprzedać po swoim dziecku.
Ja jeszcze śpiewam pieski małe dwa i poleczkę
Albo mnie endomondo oszukuje, albo przeszłam dzisiaj 12,5 km na spacerze w ciągu 2 godz
Staś jakieś 2 tyg temu ważył 6 kg. Pediatrę mam w pt, to się dowiem ile przybrał
O kurcze to sszybko to dziecko zaczęło chodzić. Ciekawe, ktory forumowy maluch pierwszy będzie smigal
-
nick nieaktualny
-
kupilam pluszowa wielka edukacyjna kostke z baby mix- malutka zachwycona i ja tez bo lezala 10min i ja tarmosila;) kupilam jeszcze myszke miki disneya (clementoni) uczy literek, cyferek, kolorow i spiewa piosenki i rymowanki glosem myszki miki, od 6mc jest ale jutro wyprubuje, byla tez minnie opowiadajaca bajki ale taka bardziej plastikowa a ja chcialam cos miekkiego bo mala lubi duze miekkie zabawki jak na brzuchu jej klade to tarmosi"Być może dla świata jesteś jedynie człowiekiem, lecz dla nas Twoich rodziców jesteś całym światem"
Dwa wymarzone Cuda(czki) - Laura 13.02.2015 i Adaś 23.02.2017 -
Ciekawe też której szkrab poerwszy powie mama
A ja Wam powiem, że jak miałam roczek, to na urodzinach mówiłam już wierszykWiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2015, 18:38
Pia Gizela, słoneczna 85, megg, Bietka, angelcia, mala_mi1982, dorocia2324, Lara 82 lubią tę wiadomość