Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Aagnieszkaa wrote:Aga, u nas to samo...przechodzimy skok rozwojowy 12 tygodnia. Ale juz końcówka, wraca mój aniołek. Już dziś było nieźle. Prawie nie płakał i nie marudzil.
Poczytaj sobie bloga Omatkowariatko. Świetnie i z humorem opisuje swoje perypetie z dzieckiem, i jego rozwojem, w tym oczywiście skoki, czyli Kiedy aniołek zmienia się w potworka...
http://omatkowariatko.pl/skok-rozwojowy/
Agaaa28, Agnieszkaa u nas to samo. 12. tydzien bardzo bardzo mocno wrzeszczacy, marudny i tylko raczki! Wczesniej tak nie bylo.08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
Ale u nas był godzinę temu Armagedon!! Deszcz, grad, burza i wiatr! Masakra ja aż sie balam. Jak w filmach prawie krowy latały.
My byłyśmy wczoraj na szczepieniu! Malutka waży 5,6kg!przytyla kilogram w 7 tygodni
ale doktor powiedzial ze ok. Po prostu jej taka uroda ze jest drobniutka
i ma 61 cm
tak bardzo płakała ze bardzo sie ciesze ze mój mąż jeździ ze mna na szczepienia bo ja sama placze z Komstancja
chlip chlip
Dzis spanie piękne bo dopiero 1 raz sie karmimy. Chyba zmęczona mój dziewczynka bo tym płaczu! :*
Ja od poczatku jem wszystko bez wyjątków. Wczoraj bylismy na pizzy po szczepieniu bo malutka spala i nie chcieliśmy jej budzic to sobie w ogródku usiedliśmy na starówce i nie byłabym sobą gdybym nie wzięła pomarańczowego soku świeżo wyciskanego i do pizzy sosu czosnkowego. Naprawde Konstancji nic nie jest, żadnych kolek, żadnych alergii. Mojej siostry alergolog nawet powiedzial ze jak dziecko trzymane w sterylnych warunkach i bardzo uważamy na to co jem. Jest większe prawdopodobieństwo wystąpienia alergii niż gdy jemy wszystko i latają kłaki kotów po podłodze. Nie znaczy ze nie odkurzam w domuale wiadomo mniej sie stresuje
Co do zabawek to mamy ich bardzo mało. Ale to ze względu ze nie chce aby bylo milion zabawek w domu a i tak później bedzie ja interesował pilot od tv i telefonLaurka lubi tę wiadomość
-
Ale patrzę na te maskotki co kupujecie te cloud b i sa super
moze taka sprezentuje Konstancji
tylko wybieracie odgłosy czy raczej ten projektor??
bo z odglosami jest super królik z długimi uszami
a projektor swietna biedronka
ale nie chce kupować tego i tego aby nie przytłoczyć za bardzo Konstancji! Wiecie i dźwięk i światełko.
-
Cath, ja też jem wszystko:) zdrowo, ale wszystko:) dzis na noc zjadłam winogrono i to był zły pomysł, bo wlasnie po jedzeniu, ale przez sen poszła kupa, wiec musiałam go przewinac i sie obudził.
Powiem nawet, ze od kiedy jem normalnie, to lepiej sie wyproznia, niż wtedy, gdy schizowałam co jem.
Tomek obudził sie równo po 4 godzinach od ostatniego karmieniateraz pewnie do 6 pośpi, ja nie moge zasnac, bo deszcz w rynnę rąbie.
-
Lara sprawdzaj ubranko na online oni uzupelniaja roZmiary
ja tak polowalam na marynarke dla meza
i tam tez taniej bedziesz miala z kodem jak zamowisz newdletter
Sue jak czesto biegasz? Ja tez zaczynam teraz od 5 km. Ciezko troche i cycki przeszkadzaja ale chcialabym powoli fojsc do 10km jak przed ciazaLara 82 lubi tę wiadomość
-
Gosiak wrote:Jakby nie znalazł, to ja zamawiałam na allegro:
http://allegro.pl/alerbon-60-kaps-lagodzi-objawy-alergii-i5289025891.html
O, zioła tego ojca sprzedają w sklepiku przy kościele u mojej mamy, chyba ją poślę
Nie rozumiem tylko czy można czy nie można przy KP, są sprzeczne informacje
Mam w domu suszoną czarnuszkę i może dodam dziś do kanapek? -
Moja Lila dzisiaj kończy 3 miesiące. Z tej okazji przesPala całą noc od 19.45 do 6.30. Aż byłam w szoku.
Cath ja szczepienia Małej znoszę tak samo jak Ty więc wiem że bez męża Noe dałabym radyGosiak, Lara 82, megg, Bietka, mala_mi1982, dorocia2324 lubią tę wiadomość
-
Pia Gizela wrote:Nie rozumiem tylko czy można czy nie można przy KP, są sprzeczne informacje
Mam w domu suszoną czarnuszkę i może dodam dziś do kanapek?
Podobnie jak tradycyjny kminek – czarnuszka wzmaga laktację u karmiących mam. Jest również dobra dla niemowląt – zapobiega bolesnym kolkom. Jednak zanim zdecydujesz się na dodanie jej do diety malucha – skonsultuj się z lekarzem.
http://medycyna-alternatywna.wieszjak.polki.pl/ziololecznictwo/318695,2,Czarnuszka-siewna-zapomniany-specyfik.htmlPia Gizela lubi tę wiadomość
-
Lara 82 wrote:Hej wam u nas dziś deszczyk pada, może choć troszkę przejdzie to chociaż taras zaliczymy.
Kurcze jak pisze na tablecie to mi słownik poprawia i byki są ze szok. Z gory za nie przepraszam.
-
nick nieaktualnyU mnie leje, suupeer - jak ja dzisiaj przespaceruję moją Córkę? Chyba oszaleje z tego tytułu
Ogladam zabaweczki dla Niuni... Nie wiem co wybrać?
-Interaktywną Minnie Mouse - 8 bajek i piosenek, gestykulacja
-Pałąk Flexy Play z Tiny Love - lusterko, kula, wstążki, kieszeń akuku,, gra w chowanego, gryzak
-Pianino 3w1
Help? -
Dziewczyny jak dobrać taki sztywniejszy biustonosz do karmienia. Mam z alles normalny i teraz na wyssany troszkę cycek dobry byłby 80C, ale na drugiego pełnego juz musiałby być 80D i cholera nie wiem jak kupić.
W dzień raczej mi się piersi tak super nie wypełniają bo młody cały czas pije. Sama nie wiem, a chce na allegro zamówić.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2015, 09:53