Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
-
Bietka wrote:Dziewczyny mam kilka książek w formie pdf. chciałam wrzucić na prywatne forum, ale nie umiem... Jeżeli, któraś z was wie jak to poproszę o instrukcję
Mogę też wysyłać książki na maile. Spis książek jest na prywatnym forum
Bietka, ja nie jestem zarejestrowana na prywatnym
a masz może BLW ? bo poszukuje:) -
Laurka wrote:Agaaa28, Agnieszkaa u nas to samo. 12. tydzien bardzo bardzo mocno wrzeszczacy, marudny i tylko raczki! Wczesniej tak nie bylo."Być może dla świata jesteś jedynie człowiekiem, lecz dla nas Twoich rodziców jesteś całym światem"
Dwa wymarzone Cuda(czki) - Laura 13.02.2015 i Adaś 23.02.2017 -
U nas noc srednia. Maly czesto sie budzil. Czesto chce cmokac. Rano cycek twardawy. Dalam mu go, zjadl, zasnal na 30 min a ja odciagnelam jeszxze z niego 5o ml
Potem jeszcze dosmoktal
Maly marudzi;( juz nie moge!!
A pada u nas dzis;( bez spaceru oszaleje -
marcela29 wrote:u nas to samo przez ostatnie 3 dni, ciekawe jak dzis bo che isc na dlugi spacer bez wrzaskuMąż i Żona od 31 maja
Mama 15 miesiecznego -
Dorocia pisalas o przysiadach! Ja jestem slaba z cwiczen- wole chodzic.
Jak nie dajesz rady to podziel. Ja dwa dni temu robilam raz np 20 a potem 30.
Dzis 3 dzien czyli dzis 60 przysiadow
Nikt nie chce podjac wyzwania ze mna 60 dni bikini z Chodakowksa?
To i ja nie podejmuje..czekam na chetnych;))
-
A, no i ta koleżanka, z którą wczoraj rozmawiałam, mówiła, że jej synek nie cierpiał wózka - płakał w nim jakby go ze skóry obdzierali i była pewna, że tylko on tak płacze, inne mamy chodziły spokojnie po osiedlu ze śpiącymi dziećmi, a ona zawsze w biegu, bujała wózek, myślała, że wszyscy ją mają za wyrodną matkę... polubił dopiero spacery w spacerówce.
Ja wczoraj prawie 1,5h w chuście pospacerowałam, z czego pół godziny w środku tylko spała, przedtem i potem oglądała sobie zaciekawiona świat i ani nie zakwękała. -
słoneczna 85 wrote:Dorocia pisalas o przysiadach! Ja jestem slaba z cwiczen- wole chodzic.
Jak nie dajesz rady to podziel. Ja dwa dni temu robilam raz np 20 a potem 30.
Dzis 3 dzien czyli dzis 60 przysiadow
Nikt nie chce podjac wyzwania ze mna 60 dni bikini z Chodakowksa?
To i ja nie podejmuje..czekam na chetnych;))
Słoneczna ja chetnie podejme wyzwanie, ale ja raczej potzrebuje 260 dni do wciśnięcia się do bikini . 60 dni... ha to jakiś zart...
dzisiaj zaczynam ... tak jak tez przysiady....
słoneczna 85 lubi tę wiadomość
-
Właśnie weszła na you toube zobaczyć treningi chodakowskiej i się załamała, jak ja zobaczyła
miałam taka figurę jeszcze w 2012 roku przed ślubem.
A jak tu mam ćwiczyć jak padam na twarz wieczorem, bo muszę zrobić tyle rzeczy, a teraz np. Leże i Piotruś nie chce cycka puścić -
A ja nie mam zajawki na zabawki
Zresztą, nigdy nie miałam. Ciuszki dla dzieci kupować uwielbiam, ale nie przez Neta. A zabawek moje dzieci maja mnostwo, nie mam pojęcia skąd
Ja kupuje tylko na okazje typu Mikołaj, urodziny itp. i wszystkie są mocno przemyślane. Tak, ze Cath nawet jak się zabawek nie kupuje, to i tak dom w nie obrasta
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2015, 10:40
-
A ja się pochwale, ze Tymus pięknie przewraca się z brzucha na plecy. Robi to na macie na podłodze i zupełnie swiadomie! Przechyla się na jedna stronę, czasem pomaga sobie ręką lub noga się odepchnąć. No i przewraca się na dwie strony! Zuchy moje kochane
Lara 82, kasia_1988, Bietka, megg, dorocia2324 lubią tę wiadomość