Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
ja pierwsza wizyte u pediatry mialam po 6tyg, kolejna tez po 6, ale tak jak dziewczyny pisza my mamy szczepienia, jakbym nie miala wagi w domu do pewnie bym chodzila co 4tyg wage sprawdzic, a tak to co 2mc mysle
co do lidla to ja tez juz pare razy nie zdazylam po cos:-/ takze po sukienke za tydzien meza wysylam o 8rano:) u nas o 12 bylo pare spodenek i ze 3-4staniki"Być może dla świata jesteś jedynie człowiekiem, lecz dla nas Twoich rodziców jesteś całym światem"
Dwa wymarzone Cuda(czki) - Laura 13.02.2015 i Adaś 23.02.2017 -
Ja musze jutro zadzwonic i umówic małego na usg przezciemiaczkowe i pozniej zadzwonic do przychodni i umówic szczepienia.
Nie słyszałam, ze z dzieckiem tak trzeba chodzić.
Ide cwiczyc:) nie przeczytałam, ze dzis rano trzeba skalpel zrobic, to chyba zrobie turbospalanie albo killera:)
-
My juz po lekarzu. Kuba ma obustronne zapalenie oskrzeli i dostal antybiotyk. U Natana nic na razie nie slychac w oskrzelach ale strasznie kaszle i tez dostal antybiotyk zeby sie cos konkretnie nie rozkrecilo
Moje biedne chlopaki
Kuzwa mac jakis wirus musial sie przyplatac... Najgorsze jest to, ze czlowiek dba o dzieci, zeby nie byly za cieplo ubrane, zeby im za zimno nie bylo, daje witaminki, itd i takie chorubsko sie przyplatalo nie wiadomo skad
-
Dorocia to kuruj ich.
Mala mi nie mialam jak rano isc do lidlaz wozkiem - zreszta nie ciagam malego po takich sklepach bo Awsze ktos chory w sklepie moze byc.
Nie sadzilam ze tak sie rzuca! Kupilam leginsy zwykle czarne i mleko bez laktozy;) chociaz tyle
Bella 65 plus przesylka wiec tez wysZlo pewnie podobnie
Ja gadalam na spaerze ze starsza pania-babcia blizniakow i mowila Ze jej pierwszy wnuk tez nie chcial smoka i mowi ze dobrze bo po co na sile wciskac?
Wiec nie kupuje.
Sue czy dzis 85 przysiadow czy odpoczynek? -
No i dzis pierwszy raz cwiczylam. Zrobilam 10 minutowe treningi nog, posladkow i brzucha z Mel B. Ledwo przebrnelam, kondycje mam do kitu. Jejku jak mnie teraz nogi i pupa bola, ciekawe co bedzie jutro ale trzeba sie wziasc za siebie.
słoneczna 85, megg lubią tę wiadomość
-
Słoneczna, ja zrobiłam 20 minutkillera sie rozpłakałam. Ze zlosci, demotywuje mnie to, ze kondycji nie mam żadnej. Po co ja cwiczylam cała ciaze, mogłam lezec na kanapie, na jedno by wyszło.
Pierdziele, dzis nie cwicze. No u wiem jedno - musze cwiczyc rano, bo wieczorem brakuje mi sily, po całym dniu.
Ide pod prysznic i spac. Jesli o mnie chodzi, to kolejna ciaza stoi pod znakiem zapytania. Nie wiem czy chce przechodzić przez to wszystko jeszcze raz.
-
Podziwiam Was za te ćwiczenia. Ja poza sprzataniem i bawieniem dziecka raczej zadnej aktywnosci bie.mam
do mojej wagi brakuje mi 1 kg wiec nie jest zle. Niestety opobka jest wiec moze warto byloby sie zmobilizowac. Mam hula hop, moze od tego zaczne
-
Gosiak ja mnej wiecej mam wizyte Toczyskiej co miesiac ... Moze to duZo ale jakos tak zaczelismy i tak robimy
sloneczna mytez w sumie wyszlismy z zalozenia ze jak nie chce smkka to nawet lepiej ale ostatnio byla u nas kolezanka ktora jest logopeda i mowila ze super jak dziecko smoka nie chce itd tyle ze gdy zaczyna piastki lizac i paluchy ssac to juz lepszy smok bo ssanie palca moze powodowac wade wymowy lub krzywy zgryz... Wiec gdy widze ze uporczywie zaczynna ssac palec jeden potem 3 potem lapki to podmieniam na smoka...