Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Wow na tej aukcji olx ten smokoprzytulak za 85 zl masakra to ja mam drogo za 65 a tu ktos pojechal juz.. lara oczywiscie najlepiej kup pierw pojedynczy smoczek za 18 zl mozesz avent soothie bo komplet to 35.. Po co wydawac jesli dziecko mialoby niezaakceptowac
ja mam wubbanub i mam dodatkowo sam smoczek avent soothie 3m+ rozowy i roznia sie twardoscia.. Oczywiscie ten sam smok co jest to nie jest jakis mega twardawy ale roznica w twardosci jest odczuwalna chociaz moja corcia alceptuje i ten i ten
Lara 82 lubi tę wiadomość
-
Ten wubbanub kosztuje srednio 16 dolarow, wiec spora marze sobie ludzie licza, jesli sprzedaja za 85 zl! 2-pack smoczkow kosztuje mniej niz 3 dolary, czyli przy obecnym kursie niepelne 10 zl. Jesli ktos pojedyncza sztuke sprzedaje za 18 PLN, to niezle kokosy zbija!08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
A poza tym myślę, że Laurka szybko by urząd celny Cię odnalazł :-)albo tę osobę, która w Polsce by to odbierała
My musieliśmy specjalnie do Bytomia z Częstochowy do urzędu celnego jechać aby odebrać używanego laptopa, którego nam z Australii przysłano, bo już się im nie podobało, że jak to taki prezent. Polska paranoja -
Lara laptop laptopem, ale jakie jaja sa na odprawie celnej w USA. Kielbase wyjma z walizki, ale kabanosa juz nie. Oscypka zostawia, ale kanapke z szynka pies wyniucha i zabiora, bo to zagrozenie przeciez dla calej amerykanskiej nacji hhahhaha
Lara 82, dorocia2324, asia888 lubią tę wiadomość
08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
Wogole bylam dzis z mala na szczepieniu 2 seria engerixu i trafilismy na super pediatre
nie ma zdania co do szczepien i mowi ze nie powie nam czy szczepienie to dobrze lub nieszczepienie
wiec mozemy tobic jak uwazamy i ona zrobi tj chcemy
wiec teraz mamy szczepienie na zoltaczke a jak kiedys bedziemy chcieli to zrobi nam pojedynczo i w odpowiednich odstepach jakie chcemy to co chcemy
-
Pia Gizela wrote:Ja też się nad tym zastanawiam Często mówię do synka "mój najukochańszy", "kocham cię najbardziej". A co gdy będzie jeszcze drugie?
Ja do mojego synka mowie zawsze tak na dobranoc- "Najbardziej na swiecie kocham Ciebie"
Do Lenki bede mowila tak samo.
Z poczatku gdy Mala sie urodzila nie bylam w stanie uznac tego ze ona juz jest, ze moj synek nie jest juz "jedyny". Karmilam Lene i plakalam wieczorami ze nie moge isc uspac Alexa i mu zaspiewac.
Ciezko to przeszlam. Moje dzieci o wiele łatwiej. Caly czas powtarzam do Lenki jak marudzi a musze zajac sie Alexem ze nie jest jedyna. Wiem ze ona nic nie rozumie ale synek to slyszy i ma poczucie ze on jest tak samo wazny jak Lena chociaz jest starszy.
Kocham moje dzieciaczki bezgranicznie! Tutaj nie mozna wyrozniac dzieci. Milosc Mamy do dziecka numer 1 czy 2 jest tak samo silna! U mnie tak jest.mala_mi1982, Sue, Lara 82 lubią tę wiadomość
-
Gosiak wrote:Dziewczyny, chodzicie regularnie co 4 tygodnie do pediatry do poradni dzieci zdrowych?
Co ile powinno się chodzić? Pamiętam, że Toczyńska coś wspominała, że co miesiąc.
Pierwsze słyszę... Ale jak się dzieci szczepi to się chodzi właśnie dość często, wiec dlatego może tego normalnie nie mówią.
-
słoneczna 85 wrote:Wracam z lidla. Nic nie bylo;( ani spodenek ani body ani koszulek ani stanikow;((
A miałam Ci właśnie rano pisać, żebyś poszła wczesniej. Jak ja byłam o 8.20 to biustonosze były juz przebrane i malo co zostało. Rzeczy dla dzieci było więcej. Ja juz parę razy się na tym przejechalam, ze chodzilam za późno. Teraz jak mi na czymś zależy to ide rano. Kupilam tak np. Buty zimowe starszkawi, kurtkę, spodnie narciarskie, były fajne, w dobrych cenach i rozchodziły się jak świeże bułeczki.