Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie po ciężkim pierwszym porodzie tez milosc przyszła z czasem. Mały w pierwszych dniach płakał i płakał, ja czulam się fatalnie i byłam bardzo slaba, nie wiedziałam co się dzieje... A potem powoli przyszła ogromna miłość, która trwa do tej pory i co lepsze jest możliwe kochać równie mocno nie tylko 1 dziecko
Gosiak, Sue, Lara 82, dorocia2324 lubią tę wiadomość
-
Tymek tez juz od jakiegoś czasu łapie zabawki i je mietosi i wpycha do budzi. Tylko te zabawki mu wieszam tak, ze dotykają mu brzuszka - jest wtedy w stanie je złapać i przyciągnąć do budzi
Smiesznie, bo Tymus jak się żali czy chce cos ode mnie, to wola po swojemu, ale często tez mu wychodzi "ma-ma". Jest to po prostu cudowne ❤ Wiem, ze to przypadkowe sylaby których się nauczył, ale sprawia mi tym ogromna radość
Pia Gizela, Lara 82, kasia_1988, dorocia2324 lubią tę wiadomość
-
Sue, ja bym też bardzo chciała
. Poślubionemu raczej też nie jest wszystko jedno. Ale nie mogę, chcę, ale nie mogę. Sam dotyk tam boli. Nie, na samą myśl mnie boli. Jeszcze jak sobie pomyśle jak mój mąż musiał się mną w szpitalu zajmować, zmieniać podkłady, sadzać na kibelki, pomagać się podnosić. Nie chciałam żeby to tak wyglądało. Masakra jakaś. Teraz to kamenie ze zwisającymi piersiami, mokre koszulki od mleka. Mam wrażenie, że to wszystko mnie odseksualniło. Nie sądziłam, że to napiszę, ale boję się o swoje małżeństwo.
-
słoneczna 85 wrote:Czy jecie wedzonego lososia? A inne np makrele, dorsza?
łososia tak, makrelę tak - uwielbiam na kanapkach:)Do tego dodaję kiełki rzodkiewki z BiedronkiPycha!
Chociaż się bałam na początku.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2015, 11:30
-
Pia, Sue nie bojcie się boli na poczatku, potem mniej choć niestety ten bol np,u mnie cały czas jest i martwi mnie to, ze nie ma tej przyjemności co kiedyś. Mam nadzieje ze przyjdzie to z czasem. No i te myśli czy Piotruś zaraz wstanie, i jeszcze ta moja obecna atrakcyjność
no to nie dodaje romantyzmu. Ale kilka razy za nami.
Mam nadzieje ze będzie lepiej.
Odwazcie się i nie meczecie swoich facetów;-)Pia Gizela, Laurka lubią tę wiadomość