Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
No ja właśnie tez nie mogę na siebie patrzec
Gruba nie jestem, ale mam ogromne uda, cellulit no i sflaczaly brzuch - jak cos zjem to mi od razu go wywala!
Właśnie zaczęłam turbo spalanie, ale się młody obudzil i wcina. Ciekawe czy dam rade drugi raz do tego podejść...
Tez miałam pare dni przerwy. Ja tez nie mam czasu. W dzień trzeba ugotować, zjeść, pójść na spacer, a wieczorem nie chce tupać sąsiadom. No ale dla chcacego nic trudnego podobnoŻeby tylko chcieć...
-
No i ciekawa wiadomość. Byla dzis u mnie polozna srodowiskowa na wizycie patronazowej! Podobno po 3 miesiącu dziecka jeszcze chodzą... Nie wiedziałam.
Tak wiec trzymajcie porządek z rana(u mnie byl maly rozgardiasz
)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2015, 12:43
Pia Gizela, Sue lubią tę wiadomość
-
Hej Wam wszystkim
Pola z rana dała mi do zrozumienia, że muszę spieszyć się zzakupem maty skip-hop. Otóż położyłam ją na koc i poszłam umyć zęby i taki oto widok zastałam
http://iv.pl/images/88136674315395101968_thumb.jpg
Zaczeło sie:D A jaka dumna z siebie była i zadowolona na tych panelachPia Gizela, Lara 82, Gosiak, Laurka, dorocia2324, Sue, bella84, Bietka, mala_mi1982, megg, asia888, Aagnieszkaa lubią tę wiadomość
Pola
Hania -
Co do ćwiczeń, to olałam chodakowską i inne takie
jakoś nie umiem ... ale pochwalę się, że od tygodnia dzień w dzień robię 100 przysiadów (jak usypiam małą w wózku) Robie te takie w rozkroku, kolana nie wychodzą za stopy i nie robię do siadu tylko do połowy, a wyprost na palcach
Laski to tydzień, a po 1. uda mi sie wzmozniły, a po 2 pupa zaczyna odłączać się od ud i wraca na swoje miejsce
Gosiak, dorocia2324, Sue, mala_mi1982, Penelope, asia888 lubią tę wiadomość
Pola
Hania -
Dzisiaj 8 dzien mija od wyjazdu mojego m
jestem z siebie dumna!! Obiad ugotowany a nawet chate wylizalam
wczoraj salon z kuchnia a dzisiaj lazienka i pokoj malej i podlogi pomyte czesciowo, jutro sypialnia i reszta podlog yeeeaaah
Pia Gizela, megg, asia888 lubią tę wiadomość
-
Podziwiam Was za te cwiczenia i zazdroszcze. Ja nie mam zupelnie kiedy :[ Jak wroce z pracy to ja karmie, zdrzemnie sie albo sie pobawimy i wtedy sie zdrzemnie. To mi daje wystarczajaco czasu, zeby cos przekasic, pozmywac naczynia i przygotowac jedzenie dla siebie i meza na nastepny dzien do pracy. Potem dziecko sie budzi, znowu jedzenie i jakas aktywnosc. Okolo 19:00- 19:30 kapiel lub nie. Jedzenie i spac. Po 20:00 padam na twarz, a jeszcze sama musze wziac prysznic i wysuszyc wlosy. O 4:00 lub przed pobudka i do pracy :[ Nie mam sily cwiczyc. Chcialabym jednak cos zrobic z brzuchem, zeby lepiej wygladal, bo kilogramy juz mi dawno wszystkie same spadly.08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
Sue dzieki za odp nam pediatra tez mowila o tym 3w1 ze sa w wersji z lepszym krztuscem no ale jakos mnie blonnica i tezec nie przekonuje wiec szczepic dla samego krztusca to nie wiem.. Mamy jeszcze czasu troche na myslenie bo i tak ewentualne szczepienie ponpowrocie meza bedzie wiec min 5 tygodni jeszcze
no ale on jest raczej przeciw wiec byc moze skinczymy poki co z samym wzw
-
Bella, tężec to chyba spoko, bo dzieci moga sie gdzies skaleczyć/zranić. A w tym infanrixie krztusiec jest oczyszczony jakoś lepiej.
Swoją droga to słabe, ze te szczepionki sa dla wcześniaków i dzieci ze wskazaniem od lekarza. To zdrowe dzieci moga dostać gorsza szczepionkę? To nie fair troche
-
bella84 wrote:Dziewczyny polecam gryzak mini cooler 2m+ bo moja mala sobie sama go nawet wklada do buzi i trzyma
jest taki do lapki i do buzi
( booosze jak to zabrzmialo
)
Chodzi o marke MAM? Bo tylko to mi wujek Google wyszukal.08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
Laurka wrote:Chodzi o marke MAM? Bo tylko to mi wujek Google wyszukal.
http://www.aptekagemini.pl/mam-baby-mini-cooler-gryzak-z-klipsem-od-2-miesiaca-zycia.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2015, 14:58
-
Gosiak wrote:Chyba tak, ja też znalazłam. Jest w Gemini:
http://www.aptekagemini.pl/mam-baby-mini-cooler-gryzak-z-klipsem-od-2-miesiaca-zycia.html
Gryzak za 26 zl?!
Ja musze szukac na amazonie. Sa tylko dwie sztuki.08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya