Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Bella wyluzuj. Co innego gdybys ja calymi dniami tak nosila. Raz nic jej nie bedzie. A na przednim siedzieniu to i ja czasem go wioze z wygody np jak wiem ze bedzie plakal. I tez nie uwazam tego za cos zlego. W naszym drugim aucie mamy za krotki pas i tylko przednie siedzenie wchodzi w rachube.
Laski plecak jest spoko. Poczatek byl straszny ale juz jest super.
Bella w gdyni w Ciuciubabce w poniedzialki sa warsztaty z chustonoszenia. Przejedz sie kiedys z malutka nie bedziesz zalowac.bella84, Lara 82 lubią tę wiadomość
-
Wlasnie mi sie przypomnialo. W sobote przyjechala do nas rodzina mojego P na KSW. Tesciowa dala Kubusiowi zabawke i slodycze i mowi, ze dla Natanka nic nie ma. Mowi, ze nastepnym razem sloiczek mu kupi a ja mowie, ze zaczne dokarmiac dopiero po 6 miesiacu i zeby nie kupowali. Troche dziwnie sie spojrzala z pytajaca mina dlaczego ale nie wchodzilam w dyskusje.
-
bella84 wrote:Kurcze no to ja zla matka jestem
zle w chuscie nosze i na przednim siedzeniu woze ;( na szczescie w tej chuscie byla z 20 min tylko tak i to raz .. No nic a wozic zaczne wiec z tylu z prawej skoro tak bezpieczniej.. Normalnie dol.. Ciekawe co jeszcze zle robie:(
-
czesc Dziewczynki
ale fajnie widziec Wasze twarze ne fb
Moj Mlody non sto gada, otworzy oczy i gada:)
wczoraj w dzien spał 15min..padł o 18.30 i spał do 22....dopiero po 22 Go kapał i Mały zadowolony, zasnał po 23poprzestawiało mu si wszystko...
Dziś od rana zero drzemki, tylko rozmowa:)
Dziadzio kupił mu mega duzy traktor-balon dmuchany helem, wisinad łozeczkiem, wiec Staś do noego nawija:) -
Atakasobiejedna, ja tez tak jak MalaMi nawet nie staram się nigdzie odkładać jak zaśnie próbuje się wymknąć. Teraz właśnie spał na tarasie od 13.20 do 14, a ja obok prasowalam, zaczęło się robić mega zimno i mały deszczyk to mowie wstawie do środka może zaśnie, cos ty ledwo wjechalismy histeria, i tez noszenie u mnie nie pomaga tylko cycek i koniec. A teraz leże, spać mu się chce ale cycek w buzi musi być, jak wyjme zaczyna się ruszać jak dam odrazu spokoj i tak próbuje juz z 10x uciec ale ja to nic nie daje, bo odrazu pobudka.teraz wyjęty ale musi być blisko
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2015, 14:41
Gosiak, megg lubią tę wiadomość