Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Sylwia, a moze napisz do hafiji? Do niej pisza dziewczyny i ona pomaga - moja koleżanka ja poznała i mowila, ze jest cudowna,
Miła i pomocna kobieta.
Doradca laktacyjny nie zawsze pomaga - mnie nie pomogła, tylko gronkowcem nastraszyla.
U rodzicow moze wypoczniesz, złapiesz oddech. Wiadomo, stres to zabójstwo kp.
Trzymam mocno kciuki, jak potrzebujesz wsparcia, to pisz!!
Ja tez walczyłam o laktację w prawej piersi,
Miałam 2 zapalenia przez zastoje i peknieta brodawke przez 2
Miesiace.
-
Słoneczna a gdzie chrzcicie? W Wawie czy BP? My to nie możemy się zmobilizować, by w końcu coś zorganizować.
Kurczę ja ostatnio nie mam kiedy pisać...
Podczas karmienia już nie m opcji, bo młody już nie leży spokojnie jak kiedyśteraz to praktycznie jest w ruchu
Mój Staś to w praktycznie w ogóle nie krzyczy, chyba, ze jest zmęczony lub śpiący. Nawet jak jest głodny, to bardziej wierci się i wygina.
Wy obcinacie paznokcie u stóp swoim maluszkom? bo ja nie mam jak. Jaj śpi to ma skarpetki i wolę ich nie ściągać, bo pewnie to skończyłoby się pobudką.
W ogóle Staś już nie śpi na brzuchu. oduczył się jakieś 2 tyg temu jak zaczęliśmy spać w jednym łóżku i teraz już go nawet nie próbuję odkładać inaczej. Policzki też mu się bardzo poprawiły. Teraz tak się zastanawiam czy te jego zmiany nie były spowodowane ciągłym ocieraniem o prześcieradło...
-
Ja obcinam paznokietki zawsze jak nie spi. Zagaduje go i szybko robie swoje.
Moj krzyczy jak jest znudzony albo chce zainteresowania.
Ja zaliczylam dzis skalpel Chodakowskiej. Daje po nogach ale brzuch slabo, musze cos innego na brzuchol robic. I wypilam pyyyyyyyyyszny koktajl truskawkowy. Mniaaaam. Teraz musze zobaczyc czy Natan nie bedzie mial wysypki, oby nie.
Sylwia u nas masz zawsze wsparcie. Sprobuj wrzucic na luz i nie sluchaj tego co gadaja inni. Trzymam kciuki, zeby sie udalo utrzymac laktacje! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySue wrote:Sylwia, a moze napisz do hafiji? Do niej pisza dziewczyny i ona pomaga - moja koleżanka ja poznała i mowila, ze jest cudowna,
Miła i pomocna kobieta.
Doradca laktacyjny nie zawsze pomaga - mnie nie pomogła, tylko gronkowcem nastraszyla.
U rodzicow moze wypoczniesz, złapiesz oddech. Wiadomo, stres to zabójstwo kp.
Trzymam mocno kciuki, jak potrzebujesz wsparcia, to pisz!!
Ja tez walczyłam o laktację w prawej piersi,
Miałam 2 zapalenia przez zastoje i peknieta brodawke przez 2
Miesiace.
daj do niej namiary
dzieki za wsparcie - bede pisała. łatwo sie mówi nie stresuj sie i nie sluchaj innych skoro wszyscy na około gadaja żeby dawać mm.
Próbowałam karmic Grzesia zbuteli - bez szans krzywi sie i wszytsko wypluwa. Troche karmie go z kubeczka ale szału nie ma. Jestem załamana -
LadyDi pewnie zrobimy w BP, bo właściwie wszyscy będą na miejscu. W rocie? nie ogarniam co to
Angelcia ja też nie obcinam, bo jk nie śpi jest tak ruchliwy, że chyba bym mu krzywdę zrobiła
Gosiak u nas też czasami bardziej zawodzi niż mruczy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2015, 23:04
-
Bietka mialo byc w wawie ale teraz to juz nie wiem. Jutro moze bede juz wiedziec. W bp trzeba zwykle 4 katechezy dla rodzicow!! A w Wawie nie. Zobaczymy co zalatwimy
Ja zrobilam turbo wyzwanie- slaba jestem, nie ma co. Ka umieram po czyms takim i skaze jak slonica!!
Cycki mam miekkie. Chyba jutro kupie fematliker -
*Sylwia wrote:daj do niej namiary
dzieki za wsparcie - bede pisała. łatwo sie mówi nie stresuj sie i nie sluchaj innych skoro wszyscy na około gadaja żeby dawać mm.
Próbowałam karmic Grzesia zbuteli - bez szans krzywi sie i wszytsko wypluwa. Troche karmie go z kubeczka ale szału nie ma. Jestem załamana
Na blogu chyba jest kontakt do niej albo na fb. Niestety bezpośrednich namiarów nie mam
Dasz rade, nie dawaj mm. Jesli chcesz karmic to próbuj! Moze odciągaj swoj pokarm, dawaj mu z butli a jak juz troche bedzie najedzony to piers? Nie bedzie głodny tak bardzo i nie bedzie sie wkurzac? I z czasem dawaj butli coraz mniej i tylko piers? Mały załapie w końcu, ze piers jest taka fajna.
No i Tomek ładniej i spokojniej je na leżąco. No i ja pije melisę tez:)
Dasz rade, jesli chcesz karmic piersia, to połowa sukcesu juz za Toba
-
Słoneczna. Mój facet jest z białej na kolejowej mieszkal, a ja zza leśnej Podlaskiej ale do białej do liceum chodziłam - do platerki
No i w bp impreza jak cos bo to najbliżej. O co chodzi z tymi katechezami? Nie da się przyjść i powiedzieć że chce się ochrzcic i za 2 tyg chrzciny?