Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
a wczoraj mi M kupil nowe karmi pomarancz-granat:) smaczne choc jak na poczatku nie lubilam klasyka to teraz po piciu tego slodu to klasyk mi najbardziej pasuje
Gosiak lubi tę wiadomość
"Być może dla świata jesteś jedynie człowiekiem, lecz dla nas Twoich rodziców jesteś całym światem"
Dwa wymarzone Cuda(czki) - Laura 13.02.2015 i Adaś 23.02.2017 -
Lara 82 wrote:No wlasnie ja mam w domu womar wisidlo i postanowiłam go nie używać.
Ale zastanawiała się nad kupnem tego eco bo tam juz są dobrze nóżki rozstawione i cena jest niższa niż Tuli i Bondolino, bo ok. 200 zł
Tylko jedno mnie zastanawia jest eco 1 i eco 2 i ciekawe gdzie różnica?
no wlaśnie ponoć różnią się:
- regulacją długości też na pasie ramiennym (jak w manduca)
- kieszonką
- chyba (ale podkreślam chyba) materiałem
i... resztę sprawdzę na targach
http://www.chusty.info/forum/showthread.php/58017-Nosidło-ERGONOMICZNE-Eco-Womar
A Mai tai też chyba ok jest. -
marcela29 wrote:a wczoraj mi M kupil nowe karmi pomarancz-granat:) smaczne choc jak na poczatku nie lubilam klasyka to teraz po piciu tego slodu to klasyk mi najbardziej pasuje
marcela29 lubi tę wiadomość
-
słoneczna 85 wrote:A jecie ogorki kiszone?
Mało tego, powiem Wam, że kilka razy jadłam fasolkę po bretońsku - pierwszy raz jakiś miesiąc temu - ze 2-3 łyżki, a potem już normalnie.
Jem też czasem ogórki konserwowe.
słoneczna 85 lubi tę wiadomość
-
Czy jakas dobra dusza wytlumaczy mi jak sie wstawia zdjecia na drugim forum? Ono jest dla mnie jak z jakiejs innej epoki ;- /
U nas leje od wczorajszego wieczoru, a zwalaja sie do nas ludzie na grilla. Slabo troche.08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
Ja wczoraj jadłam karkówkę z grilla, popilam tl wszystko karmi o smaku tiramisu i doprawiłam czereśniami
W ogole, przeczytałam dopiero wczoraj, że Magdalena z testerek urodziła wcześniaka!
Az mi głupio, ze zaniedbałam tamten wątek.
Tomasz spi od 16:)słoneczna 85 lubi tę wiadomość
-
Hej
my dzisiaj pół dnia spędziliśmy na dworze, nawet udało nam się siąść w ogródku na kawę i ciasto
Kupiłam w końcu nosidlo bondolino
http://allegro.pl/show_item.php?item=5397744786 z kuponem z Biedronki wyszło 345 zł, a normalnie ok 430 chodzą, więc myślę że się opłacało, dam znać jak przyjdzie, to ma być prezent dla męża na dzień ojcasłoneczna 85, Gosiak lubią tę wiadomość
-
Lara 82 wrote:No wlasnie ja mam w domu womar wisidlo i postanowiłam go nie używać.
Ale zastanawiała się nad kupnem tego eco bo tam juz są dobrze nóżki rozstawione i cena jest niższa niż Tuli i Bondolino, bo ok. 200 zł
Tylko jedno mnie zastanawia jest eco 1 i eco 2 i ciekawe gdzie różnica?
A może znacie jeszcze inne tańsze a dobre. Widziałam cos takiego Mai tai czy jakoś tak i cena tez była ok, no ale juz sama nie wiem.
Jak mam dziecku krzywdę zrobić to lepiej niech w wózku jeździ.
Ja mam nosidlo ono Natural. Tanie i ma dobre opinie.Lara 82, słoneczna 85, megg, Gosiak lubią tę wiadomość
-
Zapalenie ucha jest w 90 % następstwem infekcji górnych dróg oddechowych.
Noszenie czy nienoszenie czapki czy moczenie ucha nie ma tu prawie rzadnwgo wpływu. Ja mocze dzieciom uszy, Tymek dzis lezal w cieniu bez czapki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2015, 19:19
Pia Gizela, Gosiak, asia888 lubią tę wiadomość
-
Laurka żeby wstawić fotę wejdź na strone www.iv.pl , wybierz plik (czyli swoją fotkę) i kliknij "wczytaj plik na serwer". Potem skopiuj ten kod przy "pełny rozmiar na forum" lub "miniatura na forum" i wklej go w poście na naszym forum. Pojawi się tam to Twoje zdjęcie.
-
mala_mi1982 wrote:Zapalenie ucha jest w 90 % następstwem infekcji górnych dróg oddechowych.
Noszenie czy nienoszenie czapki czy moczenie ucha nie ma tu prawie rzadnwgo wpływu. Ja mocze dzieciom uszy, Tymek dzis lezal w cieniu bez czapki.
Mi też pediatra powiedziała, żeby darować sobie już czapki jak jest ciepło bo zapalenie ucha nie bierze się z przewiania.mala_mi1982 lubi tę wiadomość
-
To i ja popatrze ono natural.
Sue urodzila ale dziewczyny pisza na fb i wczoraj kaZalay Cie wolac;)
Ja nie wyrabiam juz i nie mam tak czasu. Dzis bylismy na spacerku i maz mial niunia na rekach. Ale mu sie podobalo!za tydz planujemy wyjsc z aparatem porobic troche fotem bo czas leci.
Ide robic zakupy w tesco
Online:)
Niunio zasnal wlasnie po kapieli.Lara 82 lubi tę wiadomość