Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Lady juz kieys mialam twardy guzek jak kamien w piersi. Dziecko jadlo a byla tez twarda czesc i zaczelam czytac...no i wyczytalam ze zablokowany moze byc kanalik i wtedy na sutku jest biala kropeczka wlk glowki od szpilki! Sprawdzilam i bylo i bylo napisane zeby sterylna igle wziac, sutek przetrzec spieytusem i dotknac delikatnie tej kropki. Wtedy tak zrobilan i mleko polecialo.. A nic nie pomagalo, cieple oklady, laktator ...
Dzis to samo. Malu jadl a na gorze mialam twarde i mnie bolalo. Mialam bialy punkt. Dotknelam igla i polecialo. Warto wiedziec:))LadyDi, mala_mi1982 lubią tę wiadomość
-
Matko, a ja myślałam że przebijasz sobie to miejsce gdzie jest guzek i wyobrazilam sobie jak głęboko trzeba wbić igłę i ten bol , ajjj
ale jak na brodawce i delikatnie to spoko. Ciekawe czy ja miałam taki punkt jak miałam zastoj.
Lara 82 lubi tę wiadomość
-
My na spacerku bylismy z mezem a potem dosypial na balkonie. Bylismy tez pod tesco i kupilam spbie zwykle japonki na spacerki. Lody jedlismy
ale ja sorbet:) zeby efekty cwizen nie szly na marne:) dzis znowu turbo wyzwanie zrobie
) wczoraj zrobilam i 20 brzuszkow.
Malymi krokami dojde do celu;)) -
No wlasnie ja mam w domu womar wisidlo i postanowiłam go nie używać.
Ale zastanawiała się nad kupnem tego eco bo tam juz są dobrze nóżki rozstawione i cena jest niższa niż Tuli i Bondolino, bo ok. 200 zł
Tylko jedno mnie zastanawia jest eco 1 i eco 2 i ciekawe gdzie różnica?
A może znacie jeszcze inne tańsze a dobre. Widziałam cos takiego Mai tai czy jakoś tak i cena tez była ok, no ale juz sama nie wiem.
Jak mam dziecku krzywdę zrobić to lepiej niech w wózku jeździ.Gosiak lubi tę wiadomość
-
gratuluje Gosiak udanej inauguracji na basenie, fajnie ze Janka polubila wode, my jedziemy we wrzesniu na boboswim, ale w lipcu planujemy pojsc sami z mała na basen na osiedlu, szkoda ze tu nie ma takich zajec, ale w sumie mamy 15min jazdy na te zajecia
ja dzis tez bylam pierwszy raz od dawna na basenie, a M na spacerku, na poczatku ciazy bylam pare razy ale potem mialam ciagle bakterie w moczu h musialam zrezygnowac
przeplynelam dzis 20 basenow i 10min w na masazerach- moje miesnie i kregoslup odpoczely:)Gosiak, megg, mala_mi1982 lubią tę wiadomość
"Być może dla świata jesteś jedynie człowiekiem, lecz dla nas Twoich rodziców jesteś całym światem"
Dwa wymarzone Cuda(czki) - Laura 13.02.2015 i Adaś 23.02.2017