Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
u nas dzis kapiel w wannie byla, mala sie chichrala jak na brzuszku lezaka i chlapala nozkami, dopiero pod koniec sie rozdarla z glodu bo nie chbciala przed kapiela
co do diety ja przez pierwsze 2mc jadlam monotonnie, teraz mam juz za soba m.in pomiory, salatke kons z pom zielonych, domowa pizze, frytki, karkowke i kielbase z grila, chipsy, czekolade- nie zebym taka niezdrowa diete miala, ale od czasu do czasu po troszku... jutro zjem 3truskawkiGosiak, mala_mi1982 lubią tę wiadomość
"Być może dla świata jesteś jedynie człowiekiem, lecz dla nas Twoich rodziców jesteś całym światem"
Dwa wymarzone Cuda(czki) - Laura 13.02.2015 i Adaś 23.02.2017 -
Hejka!
My mamy za sobą intensywne 3 dni. W pt podróż do dziadków. W ssobotę wesele, a dzisiaj urodziny kuzyna Stasia i poprawiny. Ttakże dzisiaj cały dzień poza domem.
Wczoraj pierwszy raz zostawilismy młodego pod opieką babci. Dali radę, ale ja sobie uświadomiłam, ze nie jestem gotowa na to by wychodzić bez niego na tak długo. Najpierw był ok 2 h z babcią, później przyjejechaliśmy go nakarmić i usspać( zajęło to nam 2 h) i wróciliśmy na wesele. O 2 w nocy byliśmy spowrotem. Teraz pewnie szybko na tak długo go nie zostawię, zbyt stresujace to jest.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2015, 20:50
-
Ja czapke zakładam jak wieje wiatr albo jesteśmy na sloncu.
Dzisiaj na poprawinach nasz dziecko robił furorękazdy się nim zachwycał. Jednoznacznie stwierdzono, ze jest do taty podobny, ale najpiękniejsze ma duże niebieskie oczyska- po mamie
Rozmawiałam z fizjoterapeuta dziecięca i stwierdziła, ze na pierwszy rzut oka młody rozwija się dobrzemożemy pójść do niej na konsultacje jak mamy jakieś wątpliwości
z dentystka tez rozmawiałam i powiedziała żeby pójść pierwszy raz z dzieckiem do dentysty jak bedzie miał 1,5 roku żeby się przyzwyczajać powoli. Żeby myć jak sie pojawia pierwsze. W nocy podawać do picia tylko wodę, bi łatwo doprowadzić do próchnicy.
-
Wczoraj po 2 m-cach wysyłam się i jestem przeszczesliwamam wagę sprzed ciąży! 53 kg
co prawda brzuchol wystaje, ale mam nnnadzieję ze gu zgubie
Mąż wczoraj z kumplem, ktpory powiedział, ze jak nie miałam cc, ti rozstep miesni brzucha sspokojnie można zniwelować
Wczoraj też pierwszy raz po ciąży świadkami za kółko. Szło mi niespodziewanie dobrze. Mąż nie mógł się nadziwić :p
-
Bietka, gratuluje! Mi brakuje 1kg:)
Powiem Wam, z uszami jest o tyle niedobrze, ze czasami wystarczy mały katar i przeciąg. A jak uszy raz zachorują, to potem
Byle przeciąg i od razu. Pisze to żywy przykład wielu zapalen ucha
Do tej pory nosze czapkę, bo wtedy wystarczyło wlasnie to, ze mnie przewialoi ja małemu czapkę zakladam, bo wiem jaki to bol cholerny!!
Bietka lubi tę wiadomość
-
Bietka wrote:Wczoraj po 2 m-cach wysyłam się i jestem przeszczesliwa
mam wagę sprzed ciąży! 53 kg
co prawda brzuchol wystaje, ale mam nnnadzieję ze gu zgubie
Mąż wczoraj z kumplem, ktpory powiedział, ze jak nie miałam cc, ti rozstep miesni brzucha sspokojnie można zniwelować
Wczoraj też pierwszy raz po ciąży świadkami za kółko. Szło mi niespodziewanie dobrze. Mąż nie mógł się nadziwić :p
To Wasze telefony Wam robia te "poprawki"? Czasem jak czytam posty to musze sie mocno domyslac o co chodzi... ;- P "wysylam sie", "swiadkami za kolko"Gosiak, Bietka, asia888 lubią tę wiadomość
08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
Atakasobiejedna wrote:Hej
my dzisiaj pół dnia spędziliśmy na dworze, nawet udało nam się siąść w ogródku na kawę i ciasto
Kupiłam w końcu nosidlo bondolino
http://allegro.pl/show_item.php?item=5397744786 z kuponem z Biedronki wyszło 345 zł, a normalnie ok 430 chodzą, więc myślę że się opłacało, dam znać jak przyjdzie, to ma być prezent dla męża na dzień ojca
Jak to zrobiłaś ze zaplacilas o tyle mniej? Moja siostra chce kupić telefon a ma kupon na 20 zł. Czy wartość kuponu zależy od wartości zakupów w biedronce? Bo kupony się nie łączą z tego co wiem... -
LadyDi wrote:Jak to zrobiłaś ze zaplacilas o tyle mniej? Moja siostra chce kupić telefon a ma kupon na 20 zł. Czy wartość kuponu zależy od wartości zakupów w biedronce? Bo kupony się nie łączą z tego co wiem...
LadyDi lubi tę wiadomość
-
Atakasobiejedna wrote:Kupiłam w końcu nosidlo bondolino
http://allegro.pl/show_item.php?item=5397744786 z kuponem z Biedronki wyszło 345 zł, a normalnie ok 430 chodzą, więc myślę że się opłacało, dam znać jak przyjdzie, to ma być prezent dla męża na dzień ojca -
LadyDi wrote:Jak to zrobiłaś ze zaplacilas o tyle mniej? Moja siostra chce kupić telefon a ma kupon na 20 zł. Czy wartość kuponu zależy od wartości zakupów w biedronce? Bo kupony się nie łączą z tego co wiem...
Juz Gosiak napisałaNa tej aukcji nosidlo kosztowało 365,50 minus kupon na 20 zł z Biedronki
Niestety kupon jest na 20 zł niezależnie od kwoty zakupów.
LadyDi lubi tę wiadomość
-
Gosiak wrote:Wow, super okazja, a jaki piękny kolor!
No właśnie chciałam szare, ale zakończyli aukcje zanim się zebralam, może się sprzedało w ich sklepie stacjonarnym. Turkusowe tez może być, jakby to pewnie powiedział mój M, byle nie różoweA jak nam nie przypasuje to sprzedam z niewielką strata, za tą cenę żal było nie wziąć i nie spróbować
Gosiak lubi tę wiadomość