Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie nareszcie Was nadrobilam.
Wczoraj bylismy u znajomych na chrzcinach, chlopcy zostali z babcia. Powiem Wam, ze bylo bardzo fajnie. Dobrze jest od czasu do czasu wyjsc gdzies samemu bez dzieci. Jak wrocilam do domu to cycki jak skaly i od razu 180ml odciagnelam i malego nakarmilam.
Wczoraj wylicytowalam chustePo tym jak w piatek bedac na rynku maly nie chcial byc w wozku tylko na rekach moj P zrozumial i zgodzil sie na chuste
Ostatecznie chyba nie malo zaplacilam ale coz teraz czekam na przesylke i uczymy sie wiazac
Jutro z rana jade na pobranie krwi Natankowi, ogolne badanie i tsh. We wtorek szczepienie jak cos.megg lubi tę wiadomość
-
Gosiak bardzo sie ciesze, ze podobalo sie Wam na basenie. Ja tez w wolnej chwili poszukam czegos takiego w mojej okolicy, mam nadzieje, ze znajde.
My na Dzien Dziecka kupilismy chlopcom albumy na zdjecia, a w sobote jedziemy do zoo. Ciekawe co dostana od babci i cioc
My uszka normalnie moczymy podczas kapieli, malemu to nie przeszkadza, Kubie tez moczylismy i nic mu nie jest do tej pory. Czapeczki zakladam.
No i dzis 10 km na rowerze zrobilamNo i generalnie caly dzien na swiezym powietrzu, super
-
U nas meczaca niedziela duzo gosci
Kuzyn Gabrysia wczoraj sie urodzil niewiem czy juz pisalam4kg i 52cm pyzus
u mnie wspomnienia odzyly jak z nimi rozmawialam kurcze wszystko takie nowe dla nich i nie wiedza jak sobie poradza po wyjsciu ze szpitala pierwszy tydzien i takie tam dylematy zoltodziobow
hehe fajne to bylo
Tesciowej wizyty nie bede komentowac, powiem tylko ze byla zdziwiona czemu Gabriel nie reaguje jeszcze na imie i pytala czy z nim wszystko okjest tak glosna i krzykliwa osoba ze maly sie jej boi niestety
Laurka lubi tę wiadomość
-
Rudasek wrote:hejooo
Gosik mam sprawe do CIebie...
bo Ty chyba zamawiałaś te pieluchy eco czy jakos tak, te wielorazowe majtasy
Czy mozesz mi cos o nich napisać, bo chyba zamowie kilka sztuk
Niektóre to same otulacze niektóre to pieluszki z wymiennymi wkładami. Ostatnio też widziałam jednorazowe wkłady do kupienia - czyli bez zabawy w pranie...
http://wrzucaj.net/images/2015/06/01/pieluchy.jpgPia Gizela, dorocia2324, Lara 82 lubią tę wiadomość
-
Gosiu jak widać masz ich trochę. Powiedz a wszystkie są z tej samej firmy?
Chodzi mi o materiał. Np. Na allegro można dostać w różnej cenie. Chciałabym kupić kilka, ale nie wiem czy rzeczywiście cena czyni cuda. Masz tam porównanie, czy są jakieś z takim sztucznym materiałem, czy raczej mile w dotyku?
I jeszcze jedno pytanie. To co widzimy na zdjęciu to trzeba zmieniać za każdym siusiu, czy to pozostaje suche? -
Lara 82 wrote:Gosiu jak widać masz ich trochę. Powiedz a wszystkie są z tej samej firmy?
Chodzi mi o materiał. Np. Na allegro można dostać w różnej cenie. Chciałabym kupić kilka, ale nie wiem czy rzeczywiście cena czyni cuda. Masz tam porównanie, czy są jakieś z takim sztucznym materiałem, czy raczej mile w dotyku?
I jeszcze jedno pytanie. To co widzimy na zdjęciu to trzeba zmieniać za każdym siusiu, czy to pozostaje suche?
Zaraz pójdę sprawdzić jakie mam firmy i czy się różnią jakością.Lara 82 lubi tę wiadomość
-
Lara 82 wrote:Co to są papierki bo tego nie zakumałam ?
http://allegro.pl/wkladki-imse-vimse-200szt-do-pieluszki-wielorazowe-i5095747611.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2015, 09:02
Lara 82 lubi tę wiadomość
-
Rudasek wrote:Gosiu dziekuję za info ...
a powiedz jeszcze bo Ty sie orientujesz bardziej, to sie zmienia tak jak papmers co 2-3h...czy czesciej? jak to wtyglada w praktyce ?? -
wszystkiego najlepszego wszystkim dzieciaczkom- mając takie mamusie napewno są to najszczęśliwsze dzieci na świecie ♡
Gosiak, dorocia2324, Sue, megg, Lara 82, asia888 lubią tę wiadomość
"Być może dla świata jesteś jedynie człowiekiem, lecz dla nas Twoich rodziców jesteś całym światem"
Dwa wymarzone Cuda(czki) - Laura 13.02.2015 i Adaś 23.02.2017