Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
u mnie przerwy na jedzenie od kilku dni dluzsze, w nocy 9,5godz w dzien 3-3,5godz, w zeszlym tyg tylko 120g na plusie ale mała ma sie dobrze, a jak ja na "sile" chce nakarmic to placz i glowa w druga strone, a kiedys co jej dalam cycka to brala, widocznie sama wie najlepiej ile jesc
mala_mi1982 lubi tę wiadomość
"Być może dla świata jesteś jedynie człowiekiem, lecz dla nas Twoich rodziców jesteś całym światem"
Dwa wymarzone Cuda(czki) - Laura 13.02.2015 i Adaś 23.02.2017 -
Mala_mi ja nie wiem co ile Luna je za dnia i jak czesto ja tata karmi, ale na pewno karmi ;] Je roznie co 2-3 godziny,czasem moze i 3-4 godzinna przerwe miec. W nocy potrafi 8 godzin spac ciurkiem.
Minionej nocy zasnela o 20:00. Ja poszlam spac o 21:00. O 4:00 zadzwonil budzik. Luna ani razu sie w nocy nie obudzila. Nakarmilam na spiocha, odlozylam i spala dalej!mala_mi1982 lubi tę wiadomość
08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
Ojejku mała mi współczuję! Nie mam pojęcia co to może być.
U nas przerwy w dzień 1,5 - 2 godz. W nocy 8-9 godz. I też więcej je na śpiocha w dzień. Usypiam ja i budzi się za jakieś 15 min zje i śpi dalej. Chociaż te drzemki w dzień i tak są okrojone. Trwają po pół godz.
Ja dziś na swoją mała nie narzekam
mala_mi1982 lubi tę wiadomość
-
słoneczna 85 wrote:Mala mi a moze zabek idzie? Zobacz dziaselka.
Ja bym sama z siebie nie szukala przyczyn w moczu. Nie mozesz podejsc do pediatry?
Przyczyn niejedzenia moze byc wiele przeciez.
Pisałam właśnie, ze byliśmy u lekarza. I lekarka zlecila badanie moczu. No i oglądała dziąsła i nic sie tam nie dzieje. -
A ja troche przewinelam stron na prywatnym forum i nie wczytuje mi sie wiele zdjec. Nie wiem czy to wina przegladarki czy czego, ale te, ktore sie wczytaly, to normalnie kopara mi opadla jakie piekne te lutowe mamy! Zdjecia super i slicznie wygladalyscie w ciazy. Ja dobrze wygladalam i sie czulam do 6. miesiaca, a potem juz bylam spuchnietym, wyczerpanym baleronem :[
I chyba zakochalam sie w ash ;]Gosiak lubi tę wiadomość
08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
Bella mysle ze on tak reaguje na skok rozwojowy. Juz ktorys raz tak jest ze spi prawie caly dzien i cala noc. Dzis wstal o 6.20 zjadl pobawil sie z nami w lozku i po 7 polozylam go spac, o 8.30 sie zaczal krecic bo to byla godzina karmiena to wyjelam go i dalam flaszke to zasnal krecil sie krecil taki spiacy to jedna reka go w chuste zawinelam to spal do 13. A ja w tym czasie wszystko w domu z nim zrobilam. Potem zjadl i znowu zasnal i spal do 16.30 i o 18 znowu poszedl spac. O 18.30 go obudzilam zeby sie pobawic chwile przed kapiela. O 19 kapiel jedzenie i spi juz od dobrych 30 min. Ciekawe jak jutro bedzie.
Laurka na forum nie wyswietlaja ci sie zdjecia niektore bo to zalezy z jakiego transferu wrzucane bo na serwerze iv na prYklad fotki sa tylko 2 tyg -
Stokrota :) wrote:Na iv.pl jak wstawiasz zdjęcie bez rejestracji to po 14 dniach ono jest usuwane z serwera.
A to dlatego nie ma zdjec z ltego na przyklad.
Gosiak zapomnialam napisac, ze bardzo mi sie w blondzie podobalas na zdjeciu. I fryzura i kolor super!Gosiak lubi tę wiadomość
08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
Sloneczna jakie cudowne zdjecie 9-dniowego Maciusia w samolociku! Jestem zachwycona.
Kiedy ostatni raz Topola sie odzywala? Mam nadzieje, ze u nich wszystko dobrze.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2015, 20:43
słoneczna 85 lubi tę wiadomość
08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
No to Asia zloto nie dziecko masz
A moja dzis caly dzien lepetynke w koc tak twarza do koca ciagle i myslalam ze ja twarz poprostu swedzi a wieczorem znowu tak zaczela robic i co ja patrze a ona lepetynka w lozeczko buju buju i myk na brzuszek to ja ja kdkrecam na boczek by spala na boczku a ona znowu lepetynka w materac i myk na brzuszek i znowu ja odkrecam a ona znowu.. I tak kilka razy to wzielam kocyk i ja przyblokowalam to sie silowala i silowala ale dala za wygrana :p bo na brzuszek to jej sprawnie wychodzilo ale potem z brzuszka to juz trudniej cos :p choc ostatnio udalo jej sie pare razy z brzuszka na plecy ale jeszcze tego tak perfekcyjnie nie ogarnia wiec teoszke sie obawiam ze mi sie myk ie na brzuch a potem dupakurcze