Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja się praktycznie nie odzwam, bo jesteśmy na wsi, przy granicy białoruskiej i tu praktycznie zasięgu nie ma. Za to pieknie i świeże powietrze.
My dzisiaj praktycznie cały dzień spędziliśmy na dworze
Staś dzosiem dostał swojego pierwszego gryzaczka. Jak mu go podaję to chwyta i odrazu pcha do buzi. Nie pprzeszkadzamu mimo, ze to silikon:-p
Staś w ogóle się jeszcze nie przekreca. Ostatnio mu die raz udało, ale raczej przypadkiem;-) -
No to rzeczywiście dziś jakiś dziwny dzień. Mis nie chciał spać cały dzień. Wybudxal się co chwile, musialam podchodzić i cyca dawać. Potem byli goście itd. Itd i w rezultacie ze zmęczenia juz tak mi płakał przy cycku ze nie wiedziałam o co mu chodzi. Troszkę wręcz wkurzona odlozylam do wózka, husnelam 2 x i padł jak kawka.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2015, 22:34
-
Ja mam nadzieje,ze moja ma skok lub ta pełnia tak na nią działa. Cały dzień na sygnale. Od 5.30 do 19.30 spala jakieś łącznie 2 godziny. O 19.30 po kąpieli padła i spi nadal. Ja tez lecę bo pewnie o 2 będzie karmienie.
Najlepsze jest to że jak mój K. Przyszedł do domu to dziecko uśmiechnięte i śmiejemy sie w głos. Czy możliwe jest to że moje dziecko mnie nie lubi? Tak się staram czytam, śpiewam, bawimy się ciągle zabawkami, chodzimy na długie spacery i co? Na mnie nie reaguje tak jak na K. Dzisiaj to już z bezsilności płakałam. Drugi raz w ciągu tych 4 miesięcy urządzila mi taki armagedon, że nawet nie mogłam iść do toalety ani się napić.
Juz mi trochę lepiej jak się Wan wyzalilam. Dobranoc Dziewuszki -
mala_mi1982 wrote:Pisałam właśnie, ze byliśmy u lekarza. I lekarka zlecila badanie moczu. No i oglądała dziąsła i nic sie tam nie dzieje.
Nie chce straszyć,ale my tak mieliśmy z Tymkiem, po badaniu moczu okazało się,że ma bardzo duże stężenie e-coli w moczu, kuracja antybiotyków,przez ok 7 mies:-(
Ja się wykoncze, mąż przeziebiony w innym pokoju śpi, a przed chwilą przyszedł Tymek z bólem gardła i taki trochę ciepły (węzły powiększone ma)
Dostał Cholinex, jutro wolne od szkoły, będziemy walczyć z drobnoustojami
Olaf się kręci jakby owsiki miał, dziecko śpij że -
derii84 wrote:Nie chce straszyć,ale my tak mieliśmy z Tymkiem, po badaniu moczu okazało się,że ma bardzo duże stężenie e-coli w moczu, kuracja antybiotyków,przez ok 7 mies:-(
Jej, faktycznie straszyszA twój Tymek tez nie chciał jeść i miał biegunki?
Dziś będę łapać mocz, juto wizyta u lekarza. Zobaczymy. -
asia888 wrote:Mala mi u nas tez bardzo brzydkie kupy dzis, praktycznie sam sluz i bardzo rzadkie.. Ale tylko 2 wiec to raczej nie biegunka. Czekam, obserwuje
U nas przerwy sie wydluzyly i maly je co2-2,5h w nocy podobnie
Mam nadzieje, ze u was szybko minie. U nas po tych antybiotykach biegunki wciąż wracają -
a ja dokladnie rok temu zrobilam test ujrzalam dwie krechy i to z popoludniowego moczu, rozplakalam sie ze szczescia i zadzwonilam do M i placzac poinformowalam go o ciąży:) biedny myslal ze cos zlego sie stalo a tu taki CUD, w lipcu mielismy podchodzic do invitro
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2015, 09:03
Gosiak, niki640, kasia_1988, Lara 82, słoneczna 85, mala_mi1982, megg, asia888 lubią tę wiadomość
"Być może dla świata jesteś jedynie człowiekiem, lecz dla nas Twoich rodziców jesteś całym światem"
Dwa wymarzone Cuda(czki) - Laura 13.02.2015 i Adaś 23.02.2017 -
Lara 82 wrote:W ogóle super jest ta mata skip hop, ale kurcze cena powala, chyba wole rowerek za ta kasę. Jest tyle super rzeczy, zecciezko się oprzeć
Ogólnie ceny Skip Hopa powalają, ale znajomi przekonali mnie, że w niektóre warto zainwestować -np. mata sprawuje się super. Ja śledzę promocje, zawsze można coś taniej znaleźć -
Mój mały kończy dzisiaj 4 miesiące
kiedy to zleciało, z tej okazji urządza dziś koncert od samego rana, nie śpi od 4:10 ale to i tak lepiej niż wczoraj kiedy to wyspany był już o 3:25, postanowił wykończyć matkę. A tak serio to chyba coś wisi w powietrzu że te dzieci takie marudne, ze spaniem też same problemy.
Lara 82, dorocia2324, asia888 lubią tę wiadomość
-
Mała Mi podawaj Tymkowi probiotyk np dicoflor. Antybiotyk niszczy florę bakteryjną jelit, trzeba ja odbudować.
Ja też planuję kupić i podawać Stasiowi.
My wstalismy dzisiaj o 6:30. Staś zasnął o 8 i 1,5 h spał w wózku na dworzeu nas dzisiaj bedzie upał i kolejny cały dzień na dworze