Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Amanda a Ty kim jestes? Bo chyba Cie nie bylo wzesniej u nas?
Lara wpisz nosidlo mei tai. Megg kupila takie siwe w biale grochy i ja tez je kupuje tylko za pare dni. Dzis ubranko do chrztu.
Czekamy na wyplate)
Limit na wysylki wyczerpany na ten mies:))megg, Sue, Lara 82, asia888 lubią tę wiadomość
-
Amanda ale czym roznia sie te skip hopa od np babyono? W czym sprawuja sie lepiej? Jestem sklonna dac wiecej bo wizualnie mi sie bardziej podobaja te skip hopa tyle ze sam wyglad to troche za malo by doplacic 250 zl ( babyono 50 zl a skipa 300) meza tez nie przekonam takim argumentem
wiec jakbys mogla sie podzielic na czym polega ich wyjatkowosc za ktora sie tyle placi to bede wdzieczna
-
Gosiak wrote:Boska ta piosenka dla tatusiów córeczek, dopiero ją odpaliłam:
https://www.youtube.com/watch?v=2xqfrjhilvo&app=desktop
U nas dokładnie tak będzie
No właśnie wiem ze boska, dlatego wam wczoraj podeslalam. Ale olalyscie tematGosiak lubi tę wiadomość
-
Bietka wrote:Mała Mi podawaj Tymkowi probiotyk np dicoflor. Antybiotyk niszczy florę bakteryjną jelit, trzeba ja odbudować.
Ja też planuję kupić i podawać Stasiowi.
My wstalismy dzisiaj o 6:30. Staś zasnął o 8 i 1,5 h spał w wózku na dworzeu nas dzisiaj bedzie upał i kolejny cały dzień na dworze
Podaje prawie caly czas. Przestalam tylko na chwile, jak mu się kupy poprawily. A tak to najpierw dicoflor, potem biogaja, a teraz mam floractin. -
Dziewczyny moja troche strasza,a wczoraj dała taki popis, ze mi rece odpadały... rece nie, mata nie, wozek nie, o łóżeczku mogłam zapomniec. ciagły ryk. dzisiaj całkiem inne dziecko... mam nadzieje, ze moje dzicko przejdzie bezboleśnie ten skok.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2015, 13:13