Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
A propos mat warto przeczytać
http://niebieskakokardka.blogspot.com/2013/02/bezpieczne-puzzle-piankowe-bez.htmlPia Gizela, Gosiak, Lara 82 lubią tę wiadomość
-
Gosiak nawet nie wiesz jak Ci zazdroszcze! Moje wlosy blagaja o litosc. Ostatni raz mialam cos z nimi robione w noc przed narodzinami Luny. Musze zadzwonic do tesciowej, bo chyba w koncu wrocila z tej Florydy - mam nadzieje, ze mi pofarbuje i podetnie w zaciszu mojego domu znowu.
Ja sie z tym Hydrocortisonem jednak wstrzymam. Poprobuje innych rzeczy. Mama mi mowi, zeby kleikiem siemienia lnianego i kapac w rumianku.08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
Super zdjecia bobasow ze smiesznymi minami tuz po urodzeniu
http://thestir.cafemom.com/baby/185955/hello_world_20_brandnew_babies?utm_medium=sm&utm_source=facebook&utm_content=natural_fanpage&dmpg=f_1899&&utm_campaign=fbpaid08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
na zabkowanie mi polecano dentibaby na naturalnych skladnikach, mozna uzywac wiele razy a nie tak jak wiekrzosc zeli 2-3na dobe
ja mam mate baby ono ze zwierzatkami, jest gruba, chropowata wiec sie maluch nie slizga, spod taki matowy wiec np siersc psa sie nie czepia, jak mala dlugo na niej na plecach to glowka jest tak jakby zaczerwieniona wiec jak podkladam mate eduk, do skip nie mam porownania"Być może dla świata jesteś jedynie człowiekiem, lecz dla nas Twoich rodziców jesteś całym światem"
Dwa wymarzone Cuda(czki) - Laura 13.02.2015 i Adaś 23.02.2017 -
ja mam fryzjera w pt, ale poki co samo sciecie, pofarbuje za 2mc jak sie kondycja wlosow troche poprawi, ale by sie przydalo bo o zgrozo 2 siwe wlosy znalazlam!!! chyba musialam podczas porodu osiwiec, albo po 30 juz tak jest:-/ za 2tyg mamy slub chrzesnych, a moj M swiadkuje, musze sie z malutka ladnie wystroic
dzis kazalam kupic M chustki dla małej na lato na glowke, kupil za prawie 40zl jedna!!! myslalam ze go zamorduje, ale jedna ma taki wielki kwiatek doszyty ze mala komicznie wyglada:p"Być może dla świata jesteś jedynie człowiekiem, lecz dla nas Twoich rodziców jesteś całym światem"
Dwa wymarzone Cuda(czki) - Laura 13.02.2015 i Adaś 23.02.2017 -
nick nieaktualnyBella wzielam zamiast dywanu do pokoju mlodej, bo poki co ma skórę rzuconą na podłogę. Wzielam Skipa, bo to +/- cena dywanu jaki chciałabym kupić i ma stonowane kolory, a nie tak jak te inne maty - zobaczymy jak przyjdzie. Tylko dawno ją zamówiłam, a jescze jej nie ma...
-
Ja w poniedzialek bylam na pobraniu krwi malemu. Pani uklula go w paluszek i pobrala 3 ampulki krwi bo mielismy troche badan, min. tsh, ft4 i wszystko w porzadku. Natan nie plakal i tak zaciskal palca pielegniarki, ze krew tak szybko leciala, ze nie nadazala pobierac.
Ale sloneczna wspolczuje takiego pobierania krwi.
Ja dzis poszlam z chlopcami na spacer i zapomnialam zalozyc malemu czapeczke a u nas jednak troche wieje. Mam nadzieje, ze go nie przewialo.
Ogolnie dzis Natan byl spokojny ale teraz placzki sie zalaczyly i tata musi nosic. Nie wiem czy to brzuszek czy moze od tego goraca.
Pia pokazuj wszystkiePia Gizela lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pia super z tym wozkiem. Moze Bartus polubi
sloneczna mam nadzieje ze jutro dojdzie nosidlo. Dam znac
LARA dobrze ze chociaz przez tel pogadasz sobie
A ja dzis kupikam mate z 4 duzych puzli dosc fajna . Dla mnie t skip shop czy jakos tak jest za droga.choc pomysl z dywanem fajnyWiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2015, 20:50
Lara 82 lubi tę wiadomość
-
Gosiak dasz rade te 1,5 h.
Nasza NATALKA jeszcze nie zauważa, ze mnie nie ma. Co weekend wychodzę do pracy, nie ma mnie 8 godzin. Jest spokojna, ale zawsze ma tatę przy sobie za ktorym szalejenawet jesli placze, a pojawi się tatuś od razu jest uśmiech.
-
A ja jaka gadula sie zrobilam. Praktycznie 4 lata w domu z Kubciem a teraz tez z Natankiem siedze. Czasem tylko szkola i jakas praca. Znajomi w sobote i do rodziny mojego P w niedziele. Czuje sie jak dzikuska.
Natan ostatnio baardzo ulewa. Normalnie obrzyguje siebie, nas i wszystko dookola. Moj P mowi zebym mu tyle jesc nie dawala ale co mam dziecko w polowie jedzenia odrywac. On to czasem jak cos powie.
Laurka no to nieciekawie z tym AZS, sterydy u takiego maluszka. Ja tez bym sprobowala myc i smarowac specjalnymi srodkami, moze przejdzie.
Ja juz po cwiczeniach, mlodego nakarmilam, teraz przebiore i oddam tatusiowi a sama ide pod prysznic.