Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Gosiak wrote:Aha, kosz na pieluszki Tommee Tippee jest rewelacyjny!
Ciekawa jestem czy jest jakas diametralna roznica miedzy tym a Diaper Geenie. Co ile dni Ci sie on wypelnia?Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2015, 12:20
08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
Lara 82 wrote:Gosia a to nosidelko Bondolino to są jakieś modele bo dużo o tym czytalas, czy nie ważne ogólnie wszystkie takie same?
Lara 82 lubi tę wiadomość
-
Laurka wrote:Ciekawa jestem czy jest jakas diametralna roznica miedzy tym a Diaper Geenie. Co ile dni Ci sie on wypelnia?
-
nick nieaktualny
-
angelcia wrote:Czy ja dobrze rozumiem... worek starcza na ok miesiac wiec przez miesiac wrzuca sie pampki z sikami i kupami niezmieniajac wora?
http://wrzucaj.net/images/2015/06/04/kosz.jpgsłoneczna 85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
angelcia wrote:Gosiak chwala Panie Boze, myslalam, ze to tak doslownie gnije w jednym worze przez miesiac...
Tu masz jeszcze opis: http://www.sklepkiki.pl/art782_tommee-tippee-pojemnik-na-zuzyte-pieluszki-sangenic-nursery-essentials.html -
nick nieaktualnyGosiak wrote:Haha, dobre
Ty się śmiej, ja teraz myślę nad jakimś pomysłem na biznes... który mogłabym rozkręcić za rok-dwa
Perspektywa na teraz byl sklep z ciuszkami dzieciecymi, ale online.. Jednak tyle tego jest, ze masakra. No i trzeba sie liczyc z tym, ze niektore rozmiarowki nie sa chodliwe i nie pojda..
Ciezki orzechGosiak lubi tę wiadomość
-
Acha, czyli to by byla ta zasadnicza roznica, bo Diaper Geenie nie zamyka kazdej pieluszki w worku oddzielnie, tylko ma mechanizm izolujacy smrod. A jak sie kubel wypelni to sie wyjmuje, odcina, zawiazuje i dalej jazda z pieluchami, bo wklad workow starcza na dlugo.08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
Skoro jest temat pracy, to ja się wypowiem, że biorę drugie pół roku
Bo mój pracodawca ma prawo zmienić mi stanowisko pracy i wprowadzić system zmianowy :]
I też myślę nad biznesem "domowym"Bo w pracy wiem, że mnie czeka zwolnienie w najbliższym czasie :] Kraj przyjazny rodzinie