Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
U nas w miarę ok. W naszym planie dnia oprócz drzemek 40 minutowych co 2-2,5h narodziła się drzemka 2-2,5 godzinna w okolicach 13:00 - po krótkiej drzemce dziecko dostaje jeść i odpływa na kolejne 2h. Oczywiście ja leżę z nią i najczęściej śpię.
I stwierdziłam, że jak będą upały, to wkładam małą w pieluszce skóra do skóry i będziemy tak spacerować - w samej chuście i jakichś przewiewnych rybaczkach np. -
nick nieaktualny
-
Słuchajcie pytanie do bardziej obcykanych. Aplikacje mobilna allegro da się na tablecie zainstalować?
I wiecie co ostatnio placilam w biedronce to ja mam właśnie kartę visa. Dostała ten kod. I chciałabym go wykorzystać. Ale jak to się robi przez internet?
To znaczy jak zapłacić taka karta visa przez internet?
Ja zawsze myslalammze to musi być jakąś karta kredytowa visa?
Czuje się jak zacofaniec ale nie mam pojęcia. Pomozcie.
Mam taka zwykłą kartę z banku i to jest karta visa. Place nią w sklepach i wyciągami kasę z bankomatu.
To właśnie taka się płaci żeby mieć ta znizke 20 zł na allegro?
W ogóle jest to nadal ważne?
Kto się zna please pomoście?????? -
Lara a co do kodu, to wchodzisz na stronę nagrody.visa.pl wpisujesz ten kod z paragonu, wybierasz kupon allegro i na email dostajesz kod który musisz wpisac w aplikacji allegro w zakładce kupony. Pojawia Ci się kupon na 20 zł który będzie dostępny jak wybierzesz płatność kartą visa. Brzmi skomplikowanie ale nie jest takie straszne
Lara 82, Gosiak lubią tę wiadomość
-
Gosiak wrote:Ja bym pewnie tego wiaderka sama nie kupiła - uważałam, że to trochę takie wymyślanie...
U mnie kubel na brudne pieluchy byl jedna z najwazniejszych rzeczy na baby registry ;]
Maz mi napisal, ze Luna 10 minut na brzuchu bez placzu. Alez mi sie humor od razu poprawil :]]]Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2015, 17:27
Gosiak, mala_mi1982, dorocia2324 lubią tę wiadomość
08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
co do koszy my odrazu kupilismy angel care, ale jest taki jak Laurki tzn duzy jeden worek i pochlaniacz zapachu, my jestesmy zadowoleni, zapelnia nam sie co ok 3dni, a caly wklad starcza na ok 3tyg, absolutnie nic nie smierdzi
co do pracy tez bym chetnie zmienila, choc u mnie rewolucji chyba nie planuja, ale tak bym poszukala cos lepszego"Być może dla świata jesteś jedynie człowiekiem, lecz dla nas Twoich rodziców jesteś całym światem"
Dwa wymarzone Cuda(czki) - Laura 13.02.2015 i Adaś 23.02.2017 -
marcela29 wrote:co do koszy my odrazu kupilismy angel care, ale jest taki jak Laurki tzn duzy jeden worek i pochlaniacz zapachu, my jestesmy zadowoleni, zapelnia nam sie co ok 3dni, a caly wklad starcza na ok 3tyg, absolutnie nic nie smierdzi
co do pracy tez bym chetnie zmienila, choc u mnie rewolucji chyba nie planuja, ale tak bym poszukala cos lepszego
Ten angel care wyglada prawie indentycznie co diaper geenie. Ale co 3 dni? Tak duzo pieluch u Was schodzi czy ten kosz ma mniejsza pojemnosc? Bo nasz zapelnia sie co 2 tygodnie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2015, 18:18
08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
to moj napewno mniejszy, wklad caly starcza dlugo, ale wsad jeden to pak o 20-30pieluch miesci"Być może dla świata jesteś jedynie człowiekiem, lecz dla nas Twoich rodziców jesteś całym światem"
Dwa wymarzone Cuda(czki) - Laura 13.02.2015 i Adaś 23.02.2017