Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Mielismy dzisiaj gosci. Chcielismy pograc w siatke ale mi sie zbytnio nie udalo bo Natan praktycznie nie spal w dzien. No i dzisiaj raczki. Wieczorem przed spaniem scena dopoki nie padl. Zobaczymy ile pospi. Ja jestem wykonczona i padam.
My planujemy kupic krzeselko do karmienia z ikea. Takie podarowalismy malutkiej mojego P siostrze.
Megg trzymam kciuki za podroz, bedzie dobrze.megg lubi tę wiadomość
-
Witam i ja.
Nie mialam neta 2 dnimasara...
Dziewczyny po CC
CZY WASZE BLIZNY SA WRAZLIWE NA DOTYK?
Mnie tak drazni jak dotykam to jest takie nieprzyjemnenoe wiem czy to normalne. Dzis ide do gina miedzy innymi z tym problemem ..
Ja slyszalam wlasnie ze te krzeselka z Ikea najlepiej sie nadaja jesli chcemy karmic metoda BLW bo nie ma zakamarkow w ktore mogloby wchodzic jedzenie tym sposobem latwe do mycia. Ja chce krzeselko DANCHAIR, jest megaaa.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2015, 07:15
-
Asia mnie nic nie boli ani blizna ani brzuch przy brzuszkach ,,,
A ja wczoraj mialam smieszna sytuacje.. Mialam jechac na dzialke do rodzicow no i spakowalam siebie i mala na caly dzien wyprawa z dzieckiem to normalnie gidzina przygotowywania idziemy do auta a tu zonk nie moge otworzyc.. No to pomyslalam ze sie kliczyk rozmagnesowal... Poszlam po drugi i znowu zonk pilot nie dziala no to manualnie ptwieram auto wsiadam a tam nic sie nie pali.. Odpalic nie moge no poprostu auto zdechlo :p no jaja nie z tej ziemi ze auto roczne tak padlo hehe dzwonie do meza mezu w szoku kazal po tate dzwonic .. Tata przyjezdza a tu znowu zonk napoecie w akumulatorze 0!! Czyli akumulator zdechl calkowicie i juz do kosza.. W rocznym aucie!!! Myslalam ze padne i teraz mam takiego zdechlaka i nie moge nim pojechac a drugie auto to raczej wozka nie zmiesci:( zaraz dzwoniedo serwisu bybprzyjezdzali po tego grata i cos zrobili z tym fantemoby to tylko akumulator lewy byl a nie np zwarcie gdzies:p
-
AsiaSzw wrote:Ja slyszalam wlasnie ze te krzeselka z Ikea najlepiej sie nadaja jesli chcemy karmic metoda BLW bo nie ma zakamarkow w ktore mogloby wchodzic jedzenie tym sposobem latwe do mycia.
-
megg wrote:Slub jest w srode bo to tylko cywilny i przyjecie male
a lecimy jutro na wieczor
Dzis sie biore za pakowanie po spacerze
zaczynam sie bac bo nie dosc ze lot to potem jeszcze 300km autem
megg lubi tę wiadomość
-
Megg nosidlo by sie przydalo wam, moze dzis dotrze
Nie pamietam jaka wage tu podawalam jakis cZas tenmu- chya 65,7 lub 65,8 na czcZo
Od dwoch dni rano jest 64,1;) wiem ze to nadal duzo jak na mnie ale cos drgnelo;))Gosiak, mala_mi1982, Lara 82, megg, Bietka, Pia Gizela lubią tę wiadomość
-
Masakra, właśnie widziałam przez okno dziecko w wisiadle, aż serce się kraje
Przodem do świata, wyprostowane jak struna, główka lata do przodu, bo nie ma jej na czym oprzeć... No ja nie wiem jak można takie coś kupić, ciekawe czy ten facet który niósł to dziecko byłby zadowolony jakby ktoś go na wąskich majtkach powiesił
-
sloneczna 3mam kciuki, u nas to bylo najgnjrsze z dotychczasowych badan, ryk gorszy niz na szczepieniach od tego zelu na glowie, ale juz po badaniu bylo ok:)
ja mam dzis M i szwagra w domu, bylam juz na zakupach, teraz jedna reke juz pomalowalam tzn paznokcie na dwa neonowe kolory, a w poludnie fryzjer'pierwszy od lipca 2014,, troche sie boje co mi osiedlowy fryzjer zrobi bo do mojego nie dam rady, tam 20min dojazdu i ponad godz sciecie:-/ tu pewnie pol godz i juzsłoneczna 85 lubi tę wiadomość
"Być może dla świata jesteś jedynie człowiekiem, lecz dla nas Twoich rodziców jesteś całym światem"
Dwa wymarzone Cuda(czki) - Laura 13.02.2015 i Adaś 23.02.2017 -
Atakasobiejedna wrote:Masakra, właśnie widziałam przez okno dziecko w wisiadle, aż serce się kraje
Przodem do świata, wyprostowane jak struna, główka lata do przodu, bo nie ma jej na czym oprzeć... No ja nie wiem jak można takie coś kupić, ciekawe czy ten facet który niósł to dziecko byłby zadowolony jakby ktoś go na wąskich majtkach powiesił
"Być może dla świata jesteś jedynie człowiekiem, lecz dla nas Twoich rodziców jesteś całym światem"
Dwa wymarzone Cuda(czki) - Laura 13.02.2015 i Adaś 23.02.2017