Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Wyobrazcie sobie, ze moje dziecko nadal walczy zeby usnac. Tata mu wlacza karuzele a ja wlasnie skonczylam malowac paznokcie
Przespal praktycznie caly dzien to, co sie dziwic, ehh.
Ja na razie nie mysle o wprowadzaniu posilkow. Zobaczymy kiedy Natan bedzie gotowy i my.
Lady krzywdy malej nie robisz zaczynajac podawac posilki, wiec spokojnie.
Co do blizny po CC to ogolnie mnie nie boli ale jak dotykam to mam dziwne odczucia, wlasnie takie jakby odretwiale. Ostatnio mnie zabolalo jak P podniosl mnie opierajac blizna o reke.
Dzisiaj brzuch mnie mega bolal okresowo az musialam sie polozyc ale przeszlo i @ na razie brak. Moze jajniki chca podjac prace.LadyDi lubi tę wiadomość
-
My jemy na golaska
Wczoraj dopiero było lepiej od poniedziałku ale i tak jestem skonana.
Dziś idę z synkiem na tance w chuście. W rytmie cubana. Ciekawe czy dam radę i czy się synowi spodoba.Gosiak, Atakasobiejedna, dorocia2324, megg lubią tę wiadomość
-
AsiaSzw wrote:Milegoooo
U nas juz goraco. Dzis plaza jupiii
My już mamy rezerwację na Hiszpanię i tak sobie wymyśliłam, że na plażę będziemy chodzić między obiadem a kolacją - czyli tak od 14-15 do 18 i oczywiście parasol. -
Gosiak wrote:O, to daj znać Asia jak Wam poszło na plaży
My już mamy rezerwację na Hiszpanię i tak sobie wymyśliłam, że na plażę będziemy chodzić między obiadem a kolacją - czyli tak od 14-15 do 18 i oczywiście parasol.
Oj ale zazdroszczę, mogę zapytać czym lecicie i ile Was wyszły bilety plus auto? Może być na pw jak nie chcesz tutaj pisaćJa to się boję coś zarezerwować, bo co zrobię jak dziecko będzie wtedy chore? Chociaż zawsze może coś wyskoczyć nawet jak się w Polsce zarezerwuje... Ale nad morze mamy 600 km, więc słabo to widzę... No a na lotnisko pół godziny do 40 min
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2015, 09:21
-
nick nieaktualny
-
Atakasobiejedna wrote:Oj ale zazdroszczę, mogę zapytać czym lecicie i ile Was wyszły bilety plus auto? Może być na pw jak nie chcesz tutaj pisać
Ja to się boję coś zarezerwować, bo co zrobię jak dziecko będzie wtedy chore? Chociaż zawsze może coś wyskoczyć nawet jak się w Polsce zarezerwuje... Ale nad morze mamy 600 km, więc słabo to widzę... No a na lotnisko pół godziny do 40 min
-
My wlasnie jedziemy do zoo. Mam nadzieje, ze Natan bedzie wspolpracowal
Gosiak a kiedy i na ile lecicie dokladnie? Bilety w 2 strony i samochod na caly pobyt? A ile za hotel Wam wyjdzie? Bo wydaje mi sie ze nie tak drogo. Tez bym do Hiszpanii poleciala -
dorocia2324 wrote:Gosiak a kiedy i na ile lecicie dokladnie? Bilety w 2 strony i samochod na caly pobyt? A ile za hotel Wam wyjdzie? Bo wydaje mi sie ze nie tak drogo. Tez bym do Hiszpanii poleciala
Mieszkać będziemy w znajomym ośrodku (buddyjskim) - cena dla nas to 36 euro za całą trójkę z pełnym wyżywieniem. Przy okazji M. weźmie udział w krótkim kursie medytacyjnym na miejscu.
Zakupię taką wanienkę na wyjazd:
http://allegro.pl/dmuchana-wanienka-wanna-turystyczna-basen-51113-i5286454177.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2015, 10:32
-
36 euro za 3 osoby za dobę z pełnym wyżywieniem? Toż to jak za darmo
Chyba ze jest tu jakiś błąd :> Tyle za jedną osobę to i tak by było tanio jak na Hiszpanię
A planujecie gdzieś jeździć i zwiedzać czy raczej stacjonarnie? Bo się zastanawiam czy nam by się bardziej nie opłacało wziąć taxi z lotniska...