Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Atakasobiejedna wrote:36 euro za 3 osoby za dobę z pełnym wyżywieniem? Toż to jak za darmo
Chyba ze jest tu jakiś błąd :> Tyle za jedną osobę to i tak by było tanio jak na Hiszpanię
A planujecie gdzieś jeździć i zwiedzać czy raczej stacjonarnie? Bo się zastanawiam czy nam by się bardziej nie opłacało wziąć taxi z lotniska...
Jeździmy tam od jakiegoś czasu, w zeszłym roku jak byłam w ciąży też byliśmy. Nam tam auto jest konieczne, bo do plaży trzeba zjechać autem jakieś 20-30 minut.Pia Gizela, Atakasobiejedna, dorocia2324 lubią tę wiadomość
-
Pia Gizela wrote:Patrzcie jakie "kwiatki"....
http://allegro.pl/oryginalna-chusta-nosidelko-okazja-i5132185799.html
Właśnie, muszę wystawić na allegro parę rzeczy - tego baby slinga nieszczęsnego, woombie i coś tam jeszcze się znajdzie. -
Gosiak wrote:Nie ma błędu. Tak jak pisałam to zaprzyjaźniony ośrodek buddyjski i mają tam pokoje "rodzinne" i właśnie udało mi się ostatni zarezerwować na ten czas. Dlatego też nie będzie nam "żal" czasem opuszczać jakichś posiłków i stołować się na mieście - aczkolwiek gotują tam bardzo dobrze i zdrowo przede wszystkim. Na śniadania oprócz pieczywa, wędlin, serów i warzywek jest zawsze owsianka z owocami i orzechami, także nawet taki "ortorektyk" jakim byłam znajdzie coś dla siebie.
Jeździmy tam od jakiegoś czasu, w zeszłym roku jak byłam w ciąży też byliśmy. Nam tam auto jest konieczne, bo do plaży trzeba zjechać autem jakieś 20-30 minut.
To super oferta, grzech nie skorzystaćMi to by się marzył jakiś camping z dużą ilością drzew, mały bungalow z łazienką i kuchnia, plaża i sklep dostępne spacerkiem... 2 lata temu mieszkaliśmy kolo takiego campingu i widzę ze taki domek kosztuje prawie 600 euro na 2 tyg, trochę to jest. Tyle ze domek jest 5 osobowy, ale jakoś nie widzę chętnych do mieszkania z małym dzieckiem
Edit, tia jak przeszłam do rezerwacji to nagle na 13 nocy zrobiło się 889 euroWiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2015, 12:03
-
Może popatrz jeszcze na apartamenty na takich kameralnych osiedlach - z basenem. Tylko w takim przypadku pewnie też auto. No coś za coś, ale jednak jakbyś nie wynajmowała samochodu i miała nad samym morzem, to 400 euro za wynajem + koszty paliwa masz w kieszeni i dokładasz do wynajmu lokum
Nam wynajem 500 + 400 auto wychodzi czyli 900 też.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2015, 12:32
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Gosia w ten upal to plaza jednak maskra
bylismy 2h z czwgo godzine maly spal i modlilam sie zwby sie obudzic bo chcialam isc juz piach wszedzie echh nieee my wlasnie zrezygnowalismy z Wloch lub Grecji bo chcialam koniecznie jechac. Ale jednak zznajde jakas agroturystyke na poziomie w Polsce. Jestem troche rozczarowana bo ja raczej wszedzie z malym daje rade bez przeszkod ale jednak plaza nie dla nas
-
czesc mamusie!
Dawno mnie tu nie bylo, musialam pogodzic sie z pewnymi faktami, ktore dotknely moje dziecko i niestety coreczka bedzie operowana, ale to dopiero jak skonczy roczek.. przykro mi bardzo no ale coz nic nie mozemy zrobic.
Postaram sie Was troche nadrobic, zeby wiedziec co u Was i byc w miare na biezaco.
Moja corcia juz po pierwszym szczepieniu, w DE mozna troche odlozyc je w czasie, wiec tak zrobilismy i na szczescie dobrze je zniosla:)
Alicja 2 tyg. temu wazylam 5,5kg 61cm, podnosi glowke i czasem przewraca sie na brzuszek jest slodka i kochana. Niestety nie bylo mi dane karmic piersia, choc probowalam 2 miesiace, przystawianiem, laktatorem, herbatkami ale nie udalo sie, mam nadzieje ze chociaz te dwa miesiace duzo jej daly. Za 2 tyg. zaczynam rozszerzac diete. To tak po krotce
U nas dzis mega upal, rano spacerek a tak to w domu, mala wlasnie zasnela wiec pozniej predko spac nie pojdzie.