Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Atakasobiejedna wrote:Lara, ja o tym nawet nie mysłałam, jakoś nie widzę sensu, pewnie za jakiś czas wprowadzą euro i różnie może być. Co nie znaczy ze wydajemy wszystko
No mam nadzieje ze nie szybko będzie euro, to nadal będziemy low cost country dla różnych korporacji i będzie praca. Ale właśnie pod tym katem tez patrzę. Chyba najlepiej byłoby wziąć kredyt na jakiś kawałek ziemi i to spłacać. Ah musimy to poważnie przemyśleć.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2015, 15:34
-
Pia Gizela wrote:Dzięki dziewczyny. Ja oczywiście jestem wdzięczna mojemu mężowi, że dba żeby zakupy były, żeby w domu wglądało jak należy, ale miał teraz 4 dni wolnego od pracy, a ani razu nie poszedł ze mną na spacer i nie zajął się małym dłużej niż 30 min, tylko prace remontowe go interesują
my to się nawet nie sprzeczamy,nasza rozmowa wygląd tak:
on: idę robić.
ja: jak musisz to idź
koniec
A Twój mąż pewnie "idzie robić" dla Was - tylko nie tego w tym momencie oczekujesz.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2015, 12:23
-
nick nieaktualny
-
Pia Gizela wrote:I Norka śpi z nami
powoli się przekonuje do Bartusia
Pia Gizela, mala_mi1982, Lara 82, dorocia2324, Sue lubią tę wiadomość
-
my dzís cala 3 +pies do 9 w lozku, młoda jadła dopiero o 5 i 7, pogadala i przysnela;) o 11.30 M z córą na spacer, a ja mialam niedzielny relaks na basenie, upal u nas straszny, teraz mała wcina bo mimo ze byla w cieniu w samym krotkim body to sie zgrzala, lipa ze spacerem w taki upal ale nie chce jej w domu trzymac
my na noc ubieramy pajaca, ale u nas chodzi klima na 24stopnie wiec mala sie nie poci
szkoda ze dlugi weekend sie konczy, moj M nadrobil zaleglosci z mała, ja wypoczelam, zaraz bede robic dzem truskawkowy;)
a powoli wprowadzam truskawki i jest okLara 82 lubi tę wiadomość
"Być może dla świata jesteś jedynie człowiekiem, lecz dla nas Twoich rodziców jesteś całym światem"
Dwa wymarzone Cuda(czki) - Laura 13.02.2015 i Adaś 23.02.2017 -
Pia a prosilas lub proponowalas mu, zeby sie przylaczyl i poszedl z Wami czy oczekiwalas, ze sam sie na ochotnika zglosi?
No ja minionej nocy ubralam Lune w body z dlugim rekawem i jak zwykle zawinelam w SwaddleMe. Okno mialam uchylone w sypialni, a tu kurna kolejny przymrozek w nocy! Mam tego dosyc - juz tydzien czerwca minal! Luna jak sie obudzila to miala lodowate dlonie i nogi. Glodna byla, jadla lapczywie, ale jak zmienilam piers, to sie przy lewej rozryczala tak, ze ja chyba cala wies slyszala. Schowalam cycka, poszlam jej zmienic pieluche i na przewijaku juz usmiech od ucha do ucha i guganie. Nie wiem o co jej chodzi z tym jedzeniem.
UPDATE: 7:40 (szesc minut temu) wlaczyl sie piec!Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2015, 13:46
08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya