Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
A my byliśmy na dłuugim spacerze w lesie, Janka pospała godzinkę po godzinie chodzenia i jak się obudziła była głodna, więc mam za sobą swój pierwszy raz - karmiłam ją na dworzu. Mało tego - karmiłam ją nie wyjmując z chusty!!!
Nie wiedziałam, że tak można, super sprawa, to nam naprawdę wiele ułatwi!Pia Gizela, dorocia2324, Lara 82, marcela29 lubią tę wiadomość
-
Tesciowa odwolala wczorajsza wizyte mowiac, ze musza miec dzien odpoczynku. Przyjada wczesnie w niedziele.
OK.
Dzis o 11:45 telefon, ze juz jada (godzina jazdy, jesli nie wiecej). Musza sie zatrzymac w jednym miejscu po drodze i do zobaczenia.
Wyglada na to, ze bedziemy farbowac moje wlosy o polnocy...08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
My po kąpieli, dziś dłużej się chlupaliśmy
je i śpi
u nas masakra, czekam aż będzie odrobinę chłodniej, mały cały dzień tylko w pieluszce a i tak potówki wyszły.
spuchł mi palec w nodze, bo się uderzyłam, myślę czy muszę iść do lekarza czy samo przejdzieale boli
-
U nas tata zajmuje sie bardzo coreczka, kiedy tylko moze, Musze przyznac ze jest swietnym ojcem, kapiemy razem, przewija karmi zabawia i widze ze sprawia mu to ogromna radosc... ale jak to my kobiety tez czasem narzekam bo na przyklad w danym momencie potrzebuje jego pomocy a on robi cos innego, dlatego trzeba rozmawiac i mowic otwarcie co sie nie podoba, choc czasem to trudne tak sie zebrac w sobie...
Laurka to dopiero bedzie piekna mamuska z Ciebie:)
Pia jak nie zejdzie opuchlizna koniecznie do lekarza.
My dzis bylismy na spacerku, potem na lodach wracalismy z rykiem w wozku, a teraz malutka juz spi.
Za tydzien jedziemy do Polski, jejku jak czekam na to kiedy dziadkowie zajma sie Alicja a ja troszke odsapne, poza tym samotnie mi tutaj za granica.Gosiak, marcela29 lubią tę wiadomość
-
My dzis bylismy u tesciowej i nazbieralismy sobie truskawek z pola. Mam cale 2 michy
Jutro bede z nich robic musy dla malego, dzem i mysle zeby jakies ciasto upiec
Natan ostatnio jest bardziej marudny. Trudno mu zasnac. Nie wiem czy to wina tego ze ostatnie 2 dni nie dostal kropelek bo dopiero dzis odebralam z apteki czy wina temperatur albo skoku. Ostatnio przekrecil sie z brzuszka na plecki i zaczyna pelzac
Nasz od samego poczatku spal w body z krotkim rekawem i skarpetkach przykryty kolderka. A teraz zakladam tylko body krotki rekaw i przykrywam cienkim kocykiem. Ale u nas 26-27 stopni w mieszkaniu. -
U nas mysle ze kapiel tez trwa kolo 5min.
Jak odpale laptop to zajrze na drugie forum.
Moj Kuba teraz bawi sie balonem z helem (w ksztalcie truskawki) a Natan wpatrzony w niego
Moj P jest cudownym ojcem. Choc musze Wam powiedziec , ze przy Kubie wiecej robil niz teraz przy Natanku. Ale to chyba z racji tego ze teraz jak wraca do domu to Kuba jest spragniony szalenstw i z nim wariuje. Ale ogolnie nie ma problemu zeby przebrac malego, zabawic, ponosic. Nawet lepiej usypia Natana niz ja. No i kapiemy razem. A on kapie i myje zeby starszemu.słoneczna 85, Maarta:), Laurka lubią tę wiadomość