Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Laurka, kupy tez bym się nie odwazyla przebierać w miejscu publicznym
Ostatnio byliśmy w knajpie ą ę, bo dostaliśmy bon, jedzenie było dobre, oczywiście porcja malutka i droga, a my plebsy nie wzięliśmy przystawki, bo zazwyczaj po daniu głównym jesteśmy najedzenino ale do czego zmierzam
Jedyny plus ze w toalecie był duży przewijak, co praktycznie w ogóle się u mnie w mieście nie zdarza
Ba, zazwyczaj toaleta jest taka mala ze czołem można drzwi dotknąć siadając na klopie...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2015, 19:20
-
marcela29 wrote:to ja chyba pobije rekord bo z M znamy sie 12 lat, a w tym roku bedzie 7 rocznica slubu
Chyba nie zależy ile masz lat
Ja mam 33 lata a w tym roku mija 13 lat odkąd jesteśmy razem, 3 po ślubie
Jakie byłyby juz duże dzieci
marcela29, Gosiak, dorocia2324 lubią tę wiadomość
-
Lara 82 wrote:Chyba nie zależy ile masz lat
Jakie byłyby juz duże dzieci"Być może dla świata jesteś jedynie człowiekiem, lecz dla nas Twoich rodziców jesteś całym światem"
Dwa wymarzone Cuda(czki) - Laura 13.02.2015 i Adaś 23.02.2017 -
Lara 82 wrote:Chyba nie zależy ile masz lat
Jakie byłyby juz duże dzieci
No to my sie znamy 18 lat, jestesmy razem 16 lat, a w tym roku obchodzimy 8 rocznice ślubu
dorocia2324, Lara 82 lubią tę wiadomość
-
Tyle piszecie, ze czytajac zapominam co do ktorej mialam napisac
Lara dzieki za stronke. Czyli sypanie maka ziemniaczana nie pomagalo i mimo to odparzenia sa? Kurcze oby to minelo i na pewno minie tak jak mowila lekarka.
Dorocia ja tez cwicze, szkoda ze nie zrobilam fotek wczesniej tylko po jakims czasie, ale juz niedlugo zrobie kolejne i oby byly efekty:) Tez Chodakowska cwiczysz?
Laurka a u mnie niedlugo beda 3 lata na emigracji, jak Ci sie zyje z dala od Polski?
Dziewczyny ja wszedzie przebieram gdzie sie da, kupy tez i jakos olewam wszystko dookola
To tutaj same doswiadczone kobietki! Ja troche mlodsza w tym roku skoncze 26 i czekam na pierscionek zareczynowy ale czy doczekam sie hehe (?).Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2015, 20:30
-
No to ja w tym roku skonczylam 24 lata. Nam minie w lipcu 5 lat bycia razem.
Marta ja cwicze jak tylko moge. Czasem codziennie, czasem co 2 dzien. Cwicze z Chodakowska ( skalpel, model look), tancze, robie brzuszki, cwiczylam z Mel B.
Ciesze sie ze przed cw zrobilam fotki bo na nich widac lekka roznice a jak na siebie patrze w lustrze to niekoniecznie.
Ja malego przebieram wszedzie gdzie mam potrzebe i nie przejmuje sie jak mi placze w miejscach publicznych. Przeciez to normalne ze dzieci placza.przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Cześć
My spędziliśmy długi weekend w rodzinnych stronach na pomorzu czyli 500 km w jedną stronę. Mam już opracowaną strategię także nie było nic a nic płaczu w podróży.
Mały bardzo marudny ostatnio no ale ząbki wychodzą to boli. Mamy już lewą jedynkę i prawa też się przebija. No i ma ten mój synuś charakterek. Dziś noszę na rączkach ok, usiadłam i ryk, upadła zabawka ryk, próbuje pełzać ale nie wychodzi ryk, nakładam bluzę ryk....
Będzie wesołoWiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2015, 21:01
Gosiak, Lara 82 lubią tę wiadomość
-
Gosiak wrote:Agaaa, a jaka to strategia? Podziel się
Mały ma zwykle kąpiel około 19 i o 20 idzie spać na noc co oznacza sen przez jakieś 6-7 godzin, więc przed wyjazdem wszystko jest jak zwykle - myjemy ok 19, karmimy, ubieramy wygodnego pajacyka i idziemy spać tyle że w foteliku. Śpi calusieńką drogęTylko oboje z mężem jesteśmy nieprzytomni, bo dojeżdżamy ok. 2 i małego kładziemy do łóżeczka, a ok. 3-4 karmimy, więc my nie śpimy całą noc praktycznie
Gosiak, Lara 82 lubią tę wiadomość
-
Takie rzeczy tylko w m jak miłość, 6. tydzień ciąży, usg przez brzuch i wszystko widać
Gosiak, dorocia2324, Lara 82, słoneczna 85, Sue, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Angelcia no my w gdyni na skwerku spacerek i knajpa
wypilysmy z kolezanka kawusie i zjadlysmy cieply jablecznik
Wogole moje dziecko jeszcze nie spi!!! Szokdzien wyczerpujacy ze az padla mi ok 1830 i obudzila sie ok 1920 glodna a teraz oczy jak 5 zl fika bawi sie cieszy gada i na sen nie wyglada normalnie jeszcze 30 min i juz 3 h od karmienia poprzedniego hehe
Zwykle to jest kapiel o 20 potem butla i juz jest detkazanosze zwloki do lozeczka
max jaki mi sie zdarzyl to o 21 jak spala przed kapiela godzine ale teraz to bije rekordy hehe ciekawe czy to sie na sen przelozy odpowiednio :p
-
Bo chyba od września poszukam żeby chociaż 2-4 godzinki tygodniowo popracować i nie wypaść całkiem z branży, może coś się uda
Idę spać bo mnie stopa boli a z dzieckiem i bolącą stopa każda godzina to jak dwie.
U nas znowu burza.Gosiak lubi tę wiadomość