Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie chyba jak w trakcie kp przerywa ssanie, patrzy na mnie i się uśmiecha
I jeszcze jak się naje, puszcza cycka i ma minę jakby ją spotkało największe szczęście - albo jak narkoman, który właśnie dał sobie w żyłę
No i jak śpi słodko i jak się śmieje na głos, jak rano się budzi i się uśmiecha, cały czas mnie rozczula na to wychodziLaurka, dorocia2324, Lara 82, Bietka, marcela29, Januszkowa lubią tę wiadomość
-
Moj mnie zawsze rozczula jak leży w łóżeczku i patrzy na karuzele, gada do zabawek, a jak mnie zobaczy to ma dosłownie taki uśmiech jak ta emotka
dorocia2324 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny ja nie ogarnęła tej dupy Piotrusia.
Wydaje mi się ze juz nie mogę stosować nic z tlenkiemmcynku bo jak wietrze mu pipe to jest strasznie wysuszona.
Kurcze i teraz czym ja nawilzyc. Jestem załamana, jeden dzień lepiej drugi gorzej i nic nie daja moje zabiegi.
Dziś przyszły Moltexy wiec zobaczymy po tych pieluchach.
Czy wasze dzieci maja na pupke taka ładna skore jak np. Na rączce?
Proszę pomozcie. -
To ja mam jak Gosia uwielbiam każdy uśmiech, to ze wie ze ja to mama jestem pewna
I właśnie to przywiązanie do cyca
Męczące, ale jest dla mnie fenomenem, ze na wszystko pomaga i właśnie to szczęście w największym nawet płaczu ze jest cycusLaurka, dorocia2324 lubią tę wiadomość
-
No i Gosiak zrobilam to, o czym napomknelyscie od rana. Ze z opcja "nie lubie" zaraz obok "Lubie" latwo bedzie o omskniecie ;P Ale wystarczy klinac "Lubie", zeby przeskoczylo ;- P
Lara przeslalabym Ci Desitin do pupci Piotrusia, ale nie mam jak na poczte dotrzec :[
I zastanawiam sie czy fakt, ze to chlopiec ma cos wspolnego z wiekszym przywiazaniem do cycka ;-] Bo jak Luna chce sie wydrzec, to cyc tylko ja bardziej wkurza jak probuje jej podac. Ona piers chce tylko jak jest naprawde glodna.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2015, 17:10
Lara 82 lubi tę wiadomość
08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
Moj syn zalicza wlasnie drzemke nr 3
Najadl sie o 16 i padl
O 15 polozylam Kubusia i mialam czas dla siebie
Tzn. zrobilam rosolek i cwiczenienia na brzuch, boczki, posladki i uda
Jestem zadowolona z dzisiejszego dnia
Lara kurcze nie wiem co Ci poradzic. No u nas jak bylo odparzenie na pupce to zmienilam pampki, przemywalam woda przegotowana, smarowalam delikatnie bepanthenem i wietrzylam duzo i przeszlo. A stosowalas ta masc co przepisal lekarz?Lara 82 lubi tę wiadomość
-
To mój jak nie może baka puścić, to chce cyca i wtedy nie boli i puszcza
Z jednej strony to kochane z drugiej strasznie śmieszne, a z trzeciej porzerazajace jak ja go tego oducze
No ale myślę ze tak jak pisała MalaMi jak będzie poznawał więcej świata to może Cyc będzie mniej ważnyWiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2015, 17:36
-
Jejciu mnie to chyba wszystko rozczula... Ale najbardziej jej gaworzenie, usmiechy gdy lodchodze rano do lozeczka albo np na przewijaku i na maxa rozczula mnie jak ja biore na raczki przytule i biore tak na ramie a ona zasypia i tak slodko usteczka wtedy uklada i wogole taka buzka wtulona w moje ramie...
uwielbiam ja i dzis sobie tak wlasnie myslalam o tym wszystkim ze jestem chyba jak matka fanatyczka po uszy zakochana w swoim dziecku
jest calym moim zyciem a przez to ze np mojego m nie ma i to ja sie nia zajmuje calymi dniami juznprawie 5 tygodni to tym bardziej juz sobie nie wyobrazam np zostawic ja komus pod opieka na jeden dzien.. Jakos tak z nia super spedzam czas jezdzimy ostatnio w rozne miejsca na spacery i jest tak cudownie ze chce by ciagle byla przy mnie:p
Laurka lubi tę wiadomość
-
Mnie rozczula to samo co Gosię. A najgorsze jest to że mi wtedy łzy do oczu napywaja i ona się wtedy tak smutno patrzy a ja jej mówię że to że szczęścia. Ale opanować tego nie moge. Jakaś taka placzliwa się zrobiłam po tej ciąży. Ktoś też tak ma?
-
Bella, ja tak jeszcze myślałam o sytuacji, której pisałaś kilka dni temu, że jesteś sama z małą i nagle chorujesz czy potrzeba do apteki i jak rodzice nie będą mogli, to będziesz musiała sama... takich sytuacji nie jest wiele, zawsze można zamówić taksówkę, żeby Ci coś przywiozła z apteki, oni chyba biorą za taką usługę 20 czy 30zł. To taka refleksja
bella84 lubi tę wiadomość
-
Laurka wrote:A czy ktorys z waszych maluszkow placze, bo pierdnal?
Bo jak slowo daje Luna pusci baka i z tego powodu placze - nie odwrotnie x-D
No mój tak miał wczesniej non stop, teraz czasem tez. Myślę ze to chyba od wielkości baka zależy i nasze dzieci to naprawdę boli. -
Gosiak wrote:Bella, ja tak jeszcze myślałam o sytuacji, której pisałaś kilka dni temu, że jesteś sama z małą i nagle chorujesz czy potrzeba do apteki i jak rodzice nie będą mogli, to będziesz musiała sama... takich sytuacji nie jest wiele, zawsze można zamówić taksówkę, żeby Ci coś przywiozła z apteki, oni chyba biorą za taką usługę 20 czy 30zł. To taka refleksja
Zawsze można sąsiadów poprosić o pomoc :> Myślę że żaden normalny człowiek nie odmówi pójścia do apteki w takiej sytuacji. Wcześniej byłam z większością sąsiadów tylko na dzień dobry, a teraz zawsze ktoś mnie zagada na klatce, faceci oferują pomoc w noszeniu wózka, a panie przytrzymuja drzwi, pytają jak mały, miło. Mam też sąsiadke która ma termin na lipiec, wcześniej widywalam tylko jej męża, więc ja nie bardzo z wyglądu kojarzę, a dzisiaj pierwsza mówiła dzień dobry jak byłam dosyć daleko i jej nie poznałam. Może będziemy się spotykać na spacerach jak urodziWiadomość wyedytowana przez autora: 10 czerwca 2015, 19:19
Gosiak, Laurka, dorocia2324, Lara 82 lubią tę wiadomość
-
Marta, odnosnie nosidelka, to Marsupi tez dobre, tylko w Polsce chyba malo popularne, ono jest dla malych dzieci, czytalam, ze dla niemowlat. A Bondolino jest do 3 lat i pewnie stad u nas sie raczej kupuje jedno, uniwersalne.
Maarta:) lubi tę wiadomość