Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny potrzebuje duża torbę do wózka . moje typy to
http://www.fabrykawafelkow.pl/torby-do-wozka-/7674-torba-duo-signature-black-879674017283.html
http://allegro.pl/torba-do-wozka-dla-mamy-bababing-daytripper-deluxe-i5149254716.html
którą wybrać? jeżeli macie coś fajniejszego to podrzućcie. -
Ja dzis caly dzien sama z mala i padam, klade sie zaraz spac a jutro pakowanie i w sobote do Polski! Ciesze sie bardzo:)
Lara, Gosiak
znalazlam cos takiego, ze producenci pieluszek Moltex wspolpracuja z nastepujacymi sklepami - w linku sa nazwy:
http://www.moltex.de/mein-moltex/haendlernachweis/
Na jakims forum dziewczyna napisala ze kupowala w REWE i Kaufland.
Jesli chodzi o cene to oczywiscie zalezy ona od wielkosci:
1,2 - okolo 9-10€
3 (4-9kg)- 80 sztuk 18€
4 (7-18kg) - 74 sztuki 19€
Lara 82, Gosiak, Laurka lubią tę wiadomość
-
Marta dzięki bardzo to chyba zatrudnia tate aby kupił
,
Naprawdę są super pod względem wchłaniania wilgoci. Absolutnie nic nie czuć po ponad 2 h noszenia. Fakt ja mam porównanie są dużo sztywniejsze niż inne pieluszki no ale może dlatego ze maja ten inny wkład.
No ale muszę znaleźć jeszcze jakieś inne tańsze pieluszki i Jake? Oto jest pytanie?Maarta:) lubi tę wiadomość
-
Moje dziecko dzisiaj oszalało u nie planuje iść spać! Właśnie leży sobie w lozeczku i bawi się pieluchą. Żadna forma usypiania nie jest dobra. Dzisiaj jest pełnia czy jak?
W ogóle dzisiaj najlesza do zabawy była zwykła poduszka i głowy rodziców, zwłaszcza włosy
Zauważyłam też, ze zaczął przyglądać się rączkom z zaciekawieniem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2015, 23:30
-
A ja chyba zrobie test i wyeliminuje na jakis czas nabiał - maly ma takie suche placki na łokciach i kolanach no i zdarza mu sie sluz w kupce.
Lara, mleka sojowego bym nie Piła - zawiera fitoestrogeny, nie jest polecane dla chłopców chyba - poczytaj
Lara 82 lubi tę wiadomość
-
dzień dobry!
my już obudzeni, pojedzeni, pobawieni, powinniśmy sprzątać
Gosiak chustę dostałam za freeMuszę tylko napisać kilka recenzji z jej użytkowania ;)Taka jest jej cena
A że mam już jedną chustę tej firmy i też ją lubię podjęłam się
Gosiak lubi tę wiadomość
-
jakie plany na dziś?
Ja chciałabym coś ogarnąć z synkiem w domuBo że będzie w tym czasie spać to mam poważne wątpliwości
Obiad mam, kompot chcę ugotować, jaglankę na drugie śniadanie, zakupy na allegro zrobić. Niby nic a wyzwanie!Gosiak lubi tę wiadomość
-
Może którejś z Was się przyda
http://malgorzatajackowska.com/2015/03/16/czym-sie-rozni-cztery-od-szesciu-czyli-o-tym-kiedy-rozszerzac-diete-niemowlecia/
JA już od 6 nie śpię, bo dzieć tak zadecydowałon teraz ucina sobie drzemkę a ja siedzę.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2015, 07:43
Sue, Laurka lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny
Ja wpadlam tylko was serdecznie pozdrowic bo kompletnie nie mam ostatnio czasu. Wieczorem padam poprostu w locie a dzien zabiegany. Maly coraz wiecej uwagi potrzebuje wiec przy kompie posiedziec to marzenie a tel ostatnio mi szwankuje w nim internet.
Bietka widze ze juz udostepnilas artykuldzieki
Dziewczyny ktorw chustuja bardzo polecam na lato chuste z lnem naprawde widze ogromna roznice w odczuwaniu temperatury a i co wazne len odejmuje naszym maluchom kilogramow
U nas skok rozwojowy trwa i zabkowanie wiec lekko nie jest, Igus przez sen potrafi poplakiwac troszke biedaczek.
Pozdrawiamyy!!!! -
Hej wam w słoneczny poranek
Wstalismy o 7, kupka była, ekspresowe przebieranie, a teraz mis fisiuje obok mnie, a ja się zastanawiam od czego zacząć sprzątanie
Dziś musi być piękny dzień. Wy pamiętajcie dokładnie kiedy zrobilyscie test ciążowy, a ja przyznam szczerze nie za bardzo. Chyba był wtedy 5 czerwiec, dzień przed spodziewana @. Natomiast pamiętam dokładnie:
Dziś 12 czerwca mija rok jak zobaczyliśmy nasza malutka fasolkeu pani doktor.
aż zajzalam do teczki
miał wtedy 0,14 cm. i usg obliczylo 5w 1d i jeszcze nie biło serduszko.
Serduszko było nam dane usłyszeć za 12 dni dokładnie 24 czerwca.
Tak wiec dla nas przygoda zaczęła się od 12 czerwca. Jutro mija rok jak poszlam na zwolnienie
Tak wiec ja dokładnie pamiętam dzisiejsza datę, jak szczęśliwi i pełni obaw wracalismy z Katowic.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2015, 08:11
Gosiak, mala_mi1982 lubią tę wiadomość
-
Bietka dzięki za info w sprawie alergologa, Nasta pewnie masz racje ocenił by ten tyleczek.
Jak patrzylam na zdjęcie francuski to była ta pupa taka czerwona cała,a u nas to się składa z takich krostek jakby. No walczymy dalej. Wczoraj kupilam linomag zielony i viola f18. Nie mogę stosować wszystkiego na raz, wiec na noc dalej linomag po nadmanganianie potasu, bo to suche się jednak zrobiło.
Krochmal juz ugotowanych, do przemywania. Wiec działały dalej. Dziś zadzwonił do laboratorium czy się cos hoduje w posiewie moczu.
Sue poczytam o tym mleku sojowym, dzięki nawet bym nie wpadła żeby poczytać.
A byłam wczoraj w Kauflandzie i widziałam tylko Napój sojowy, Napój kokosowy w tym dziale gdzie mleka. Myślicieli ze to właśnie to, tylko nie ma dokładniej nazwy mleko? Bo ja to się nie znam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2015, 08:44
-
Słoneczną trzymaj kciuki będzie ok, musi być. Dobrze, ze idziesz do okulisty.
W ogóle miałam pisać, ogladalam program, ze dawniej jak uciekało oczko to mówili ze to normalne i do pol roku się ustabilizuje. W tym programie wypowiadała się okulista, ze to nie prawda i jak np. dziecku ucieka oczko to trzeba od razu do okulisty bo to jest bardzo ważne.
Ot tak taka moja dygresja. -
Super Ci się trafiło, Pia, w takim razie z tą chustą
Co do chust na lato, ja polecam z bambusem - jest ekstra! Taka trochę cieńsza i śliska bardziej. Cały czas pachnie świeżością
Len pewnie też się super sprawdza, ale ja od dziecka nie lubię lnu - wiem, że jest naturalny i idealny na lato i moja mama miała sporo lnianych ubrań i mi kupowała. Ale dla mnie jest za ciężki, za sztywny i za szorstki - to się otworzyłam przed Wami, hehe!
Piękny dzień, faktycznie się zapowiada kolejny. Ja już jestem opalona prawie jak po 2 tyg. w Hiszpanii
Co do ogarniania w domu, to od kilku dni znowu dajemy radę - dziś już zdążyłam zmywarkę rozpakować i wstawić, normalnie gotuję już - mała w bujaczku w kuchni, jak mnie widzi, to daje radę i 15 minut wytrzymać. Ile można zrobić przez 15 minut, szok!Maarta:), słoneczna 85 lubią tę wiadomość