X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Mamusie luty 2015 ;)
Odpowiedz

Mamusie luty 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • megg Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2015, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lara powodzenia
    a z tymi raczkami mysle ze to normalne

Lara 82 lubi tę wiadomość

3i49tv73uljfbfpq.png

syy220mm7vyhqyjp.png

pamietam...Aniołek 21.02.2014 (9 tydz)
  • Gosiak Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2015, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lara, szacun, powodzenia w podróży. Trzymam kciuki!
    Co do machania, to też myślę, że to całkiem normalne, nasza też czasem się bije - nawet mówię czasem na nią - mały Tarzan ;)

3jgxe6hhizjw14o1.png

relgh371sm3wo78r.png
  • Sue Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2015, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    3 raz mi wyskoczył błąd, mam nadzieje, ze tym razem sie uda!

Lara, powodzenia!

Tomek tez tak robi, jest mega ruchliwym dzieckiem. Czasami jak tak macha a ja znajdę sie w zasięgu jego rączek to zdarzą mu sie przywalic mi z liścia :)

Dzien dobry!!

• Atakasobiejedna Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2015, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :) Przyszedł właśnie mój prezent urodzinowy, jak młody się obudzi w nosidle to rozpakuje, ale urodziny mam w sobotę ;) Musiałam sobie coś kupić, bo mój mąż jest kiepski w robieniu niespodzianek :P

Właśnie kliknelam na allegro taki daszek do wózka, bo parasolka jest do niczego. Ma któraś z Was takie coś?

http://allegro.pl/edisa-oslonka-daszek-do-wozka-uv-producent-i5441883842.html

Bietka, mam dokładnie tak samo, jestem szczęśliwa ze młody jest na świecie, jest coraz bardziej kontaktowy i lepiej rozumiem jego potrzeby, lubię się nim zajmować, daje wiele radości, ale z drugiej strony ciąży mi ta rutyna... Ale w takich momentach myślę sobie np o Laurce, która by dużo dała żeby móc siedzieć z dzieckiem i jej jeszcze za to płacili. Trzeba doceniać to co się ma...

Mutacja heterozygotyczna A1298C genu MTHFR (trombofilia wrodzona)
    Starania o nr 2: 3 x cb

dqpro7esxqkrk97e.png
  • Pia Gizela Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2015, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lara powodzenia w podróży!

relg9vvjrtqik460.png

• Pia Gizela Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2015, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Atakasobiejedna pomysł ok, ale a mam parasolkę i pieluszkę więc nie kupię ;)

relg9vvjrtqik460.png

Wysłany: 15 czerwca 2015, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pia Gizela wrote:
    Atakasobiejedna pomysł ok, ale a mam parasolkę i pieluszkę więc nie kupię ;)

Majątku nie kosztuje, więc zaryzykowalam ;) Parasolka mi co chwile spada, więc doprowadza mnie do szewskiej pasji, a pieluchy jakoś nie lubię wieszać, bo muszę widzieć młodego ;)

dqpro7esxqkrk97e.png
  • Gosiak Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2015, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Atakasobiejedna wrote:
    Hej :) Przyszedł właśnie mój prezent urodzinowy, jak młody się obudzi w nosidle to rozpakuje, ale urodziny mam w sobotę ;) Musiałam sobie coś kupić, bo mój mąż jest kiepski w robieniu niespodzianek :P
    Atakasobiejedna, pochwal się co sobie kupiłaś :)

3jgxe6hhizjw14o1.png

relgh371sm3wo78r.png

Wysłany: 15 czerwca 2015, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosiak wrote:
    Atakasobiejedna, pochwal się co sobie kupiłaś :)

Jeszcze nie widziałam ;) Ale taki pasek, od dawna mi się marzył porządny skórzany w brązowym kolorze :) Mam nadzieje ze na żywo tez będzie ładny i ze rozmiar dobry wybrałam ;)

https://www.zalando.pl/tommy-hilfiger-denny-pasek-brazowy-to151d01m-o11.html

Gosiak lubi tę wiadomość

dqpro7esxqkrk97e.png

Wysłany: 15 czerwca 2015, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Młody na mnie chucha w nosidle i mi gorąco :P Wy też musicie po wyciągnieciu dziecka z nosidla lub chusty się przebierać? Ja tak, bo mam zawsze dekolt mokry od śliny, a brzuch spocony heh ;)

dqpro7esxqkrk97e.png
  • Gosiak Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2015, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Atakasobiejedna wrote:
    Młody na mnie chucha w nosidle i mi gorąco :P Wy też musicie po wyciągnieciu dziecka z nosidla lub chusty się przebierać? Ja tak, bo mam zawsze dekolt mokry od śliny, a brzuch spocony heh ;)
    Ja nosidła nie używam a mąż nie narzeka.
    A chusta z bambusem nam się sprawdza dość fajnie w te upały. Plus bodziaki z merynosa.
    Ale w bawełnianej byłyśmy całe mokre.

3jgxe6hhizjw14o1.png

relgh371sm3wo78r.png
  • Gosiak Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2015, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Atakasobiejedna wrote:
    Jeszcze nie widziałam ;) Ale taki pasek, od dawna mi się marzył porządny skórzany w brązowym kolorze :) Mam nadzieje ze na żywo tez będzie ładny i ze rozmiar dobry wybrałam ;)

https://www.zalando.pl/tommy-hilfiger-denny-pasek-brazowy-to151d01m-o11.html
    Ja ostatnio zakupiłam taki zestaw:
    http://wrzucaj.net/images/2015/06/15/balerinyiVoQ7.jpg http://wrzucaj.net/images/2015/06/15/spodnicospodnie.jpg

Atakasobiejedna lubi tę wiadomość

3jgxe6hhizjw14o1.png

relgh371sm3wo78r.png

Wysłany: 15 czerwca 2015, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Buty pewnie wygodne? Fajne gacie, lubię takie przewiewne :)

Gosiak lubi tę wiadomość

dqpro7esxqkrk97e.png
  • Gosiak Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2015, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pia Gizela wrote:
    http://allegro.pl/duzy-kubek-na-dzien-ojca-prezent-dla-taty-karton-i5413183053.html ten z zdjęcia głównego

czy

http://allegro.pl/kubek-taty-prezent-dzien-ojca-najlepszy-tata-m-i5449295016.html
    Wybieram nr 2 :)
    Zgapiłam i zamówiłam do koszulki ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2015, 10:00

3jgxe6hhizjw14o1.png

relgh371sm3wo78r.png
  • Gosiak Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2015, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Atakasobiejedna wrote:
    Buty pewnie wygodne? Fajne gacie, lubię takie przewiewne :)
    No właśnie, wygodne, teraz przy dziecku patrzę na wygodę, wcześniej na obcas :P
    A spodnie mam pierwszy raz takie... i do tego różowe :P Śmieję się, że muszę się kolorystycznie do córki dopasować :)

3jgxe6hhizjw14o1.png

relgh371sm3wo78r.png
  • słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2015, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosiak to chyba kupie fematliker.
    Moj katar ma duzy:( a dzis rano jak go bujalam wozkiem to zwymiotowal mlekiem. Bo taka fontanna to chyba wymioty.

Apetyt ma, temp w normie wiec narazie nie panikuje. Dobrze ze wczoraj wrocilisny to dzieckonjuz dobrze spalo i obudzilo sie szczesliwe u siebie.

Gdzie moge kupic fajny kapelusik dla chlopca? U nas desCz rano byl ale to dorze bo powietrze sie oczysci.

atdcqtkf2affvuei.png
  • Sue Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2015, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosiak, spodnie sa extra!! Polowałam na takie w zarze rok temu, ale mi wykupili moj rozmiar!!

Słoneczna, zdrowka duzo dla Macka!! Dobrze, ze juz w domku :)

A ja schudlam :) jeszcze miesiac sobie dałam na pranie skarpet na brzuchu :D

Gosiak, słoneczna 85, megg lubią tę wiadomość

• słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2015, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki za zdrowko dla malego.

Mi waga pokazuje 63,1 a myslalam ze wiecej pokaze bo jadlam lody i tort wczoraj.

Dzis moze pocwicze

atdcqtkf2affvuei.png
  • słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2015, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lara moj pod karuzela to ciagle rusza nozkami i raczkami i ja to odbieram tak Ze sie cieszy.
    Jak spi to czesto raczkami rusza przy wybudzaniu.
    W nocy z kolei rusza glowka na boki - tak jakby chcial sie wygodnie ulozyc.

atdcqtkf2affvuei.png
  • marcela29 Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2015, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u nas pada od rana, chyba nici ze spaceru i jakas nie do zycia jestem dzis...ehhh pije kawe i zbieram sie do pozadkow w szafie i robienia konfitury

ale jest i dobra wiadomosc kolezanka co jest na patologi ciazy moze wyjdzie dzis do domu i nie beda musieki odwolywac slubu koscielnego z soboty, przydalaby mi sie jakas sukienka do karmienia na ten slub, ale nie mam kiedy kupic

nasz prezent dla tatusia juz lezy w szafie:)

"Być może dla świata jesteś jedynie człowiekiem, lecz dla nas Twoich rodziców jesteś całym światem"
    Dwa wymarzone Cuda(czki) - Laura 13.02.2015 i Adaś 23.02.2017
‹‹ 3088 3089 3090 3091 3092 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ