Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
macie moze pomysl co kupic na slub koscielny parze ktora jest 8lat po cywilnym, wesela nie bedzie, a moj M jest starszym, kompletnie nie wiem a musze cos na sb miec"Być może dla świata jesteś jedynie człowiekiem, lecz dla nas Twoich rodziców jesteś całym światem"
Dwa wymarzone Cuda(czki) - Laura 13.02.2015 i Adaś 23.02.2017 -
Słoneczną w co bylas ubrana na chrzciny?
Kurcze wszystko na mnie za male, sukienek do karmienia nie ma nigdzie, nawet ciężko o rozpinane. Są w happymum za ponad 200zl
A ja mam chrzciny w lipcu i muszę mieć cos z łatwym dostępem do cycka,bo jak zacznie płakać w kościele no to całej sukienki do gory nie zadre. A powinno być elegancko. -
Dzień dobry!
Nadrabiam was pomalu.
Kamilek miał rowerek biegowy i byl to strzał w dziesiątkę. Jezdzil jak miał 2,5 roku do 3,5. Teraz ma normalny rower i żadnych problemów z pedalowaniem.
Jezeli chodzi o zabawaki do pchania na kijku, to dla dzieci chodzących okolo 1 - 1,5 roku to byl hit placu zabaw. Wszystkie dzieci takie mialy i sie bawily bardzo duzo. Polecam.
Chrzcilam Kamilka jak miał 8 miesięcy, bo jak byl maly to na pewno by byla afera w kościele. A tak to juz sam siedział mi na kolanach, byl wesoly i zaciekawiony. Miałam bluzke i spodnice, ale nie musiałam karmic w kościele.
Lara 82, megg lubią tę wiadomość
-
A Tymkowi juz jakiś czas temu wrócił apetyt. W czwartek idziemy do lekarza sie zważyć i odbrac wyniki moczu, no i może zaszczepić wreszcie.
Tymcio od kilku dni bawi sie swoimi stopamiProbuje je wsadzić do buzi, ale to mu jeszcze nie wychodzi
Lara 82, Gosiak lubią tę wiadomość
-
Lara, moze koszula i spodnie/spodnica? Jakas ładna bluzka do karmienia - to wykorzystasz pozniej, bo szkoda sukienkę na jeden raz kupowac.
Ja teraz cały czas chodzę w koszulach, jak karmiłam w ikei ostatnio to nawet jak go do odbicia wzięłam to nie było problemu z zakryciem sie.
-
Lara moja tez tak czasem robi ze sie jedna raczka bije i to tak dosc mocno
A u mnie strucie pokarmowe... Od razu przypomnialo mi sie haftanie w ciazy:/ masakra... To chyba taki przedsmak jesli zdecyduje sie na drugie... jak to jest sie czuc fatalnie wymiotowac a jeszcze musiec zajac sie dzieckiem... Samej... Masakra ;( normalnie musialam ja na siedzaco przewijac bo tak mi sie nogi uginaly z oslabienia:/
Moja mala od 2 dni non stop fika na brzuch z pleckow.. A potem steka ze jej ciezko bo w druga strone jej bardzo sporadycznie wyjdzie... Nawet idac do wc musze szybko bo juz slysze jak steka bo sie przewrocila... Co ja odwroce to ona fika spowrotem:)Lara 82 lubi tę wiadomość
-
Rudasku my chrzciliśmy w kwietniu, bylo chlodno w tym dniu. Miałam spódnice i żakiet (komplet) w kolorze écru, jasno rozowa bluzeczka gladka i miałam błękitny płaszczyk wiosenny, szpilki nude. Wszyscy mówili, ze ubralam sie w stylu Kate Middleton:) troche na to wydalam, bo okolo 2 tys. Ale jestem zadowolona. Jeszcze zaloze Te ubrania.
Według mnie powinno sie ubrać na jasno. Na pewno odpada ciemna sukienka.Lara 82 lubi tę wiadomość
-
Musze nadrobic caly weekend.
Powiem Wam, ze mam bardzo imprezowe dziecko. Mielismy gosci w oba dni i plan dnia szlag trafil na wieczor, bo probowalam Lune polozyc w sobote do lozka o jej normalnej porze (20:00), ale po tym jak zasnela przy cycku obudzila sie z rykiem po 5 minutach i nic nie dzialalo, wiec musiala dostac butle. Zjadla 90 ml chyba i zamiast spac chciala sie bawic. Usmiech od ucha do ucha, rozgladala sie na wszystkie strony, mecz Yankesow z dziadkiem chciala ogladac, z babcia i jej mezem gadac, do tatusia sie smiac. A jak poprosilam meza, zeby ja zawinal w kokon SwaddleMe, to mu sie nie udalo, bo Luna uwazala, ze to swietna zabawa i tak kopala i machala rekami i sie wiercila na wszystkie strony LOL. W koncu ja to zrobilam (wczesniej nie moglam, bo mialam druga faze farby na odrostach) i zasnela o 22:00! Wczoraj poszla spac o 21:00, bo z jedynej drzemki jaka sie zdarzyla caly dzien obudzila sie o 19:30 i sie chciala bawic i bawic i bawic na swojej macie.
Nadmienie tez, ze dolaczylam jednak do grona Wkurzonych Mam, ktore dostaly Zlota-Rade-Ktorej-Nie-Chcialy LOL Najstarsza siostzrenica mojego meza naprawde mnie zdenerwowala, ale puscilam jej bezczelny komenatrz mimo uszu. Stwierdzilam, ze poczekam jak ona bedzie miala swoje pierwsze dziecko - wtedy dam jej wspaniale rady, ktorych nie bedzie potrzebowala :]]]]]08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
Czesc. Mamusie
Nie bylo mnie, ale to przez wyjazd na wieśByłyśmy z Polą od 4 czerwca do wczoraj. Wypoczęte
Całe dnie na dworze. Super.
Nie nadrobie Was, ale czy któraś może mi w skrócie napisac czy coś ważnego się działo?
Pola dzis kończy 19 tygodni. Wkłada nózki do buzi, śmieje się w głosNo i siadać próbuje
Pozdrawiamy Was serdecznie
Laurka, kasia_1988, Gosiak, Lara 82, megg, Sue, mala_mi1982 lubią tę wiadomość
Pola
Hania -
dziewczyny możecie podrzucić link do koszulki czarnej "mam piękną córkę ale mam też łopatę broń i alibi"?
ja mam ten daszek przedłużany na gondole. u mnie sprawdza się super . wcześniej kombinowałam z pieluszkami ale to żadna ozdoba wózka, a parasolki nie mogłam znaleźć bo każda się slizgała na ramie.Atakasobiejedna lubi tę wiadomość
-
Katiś wrote:My chrzcimy 27 czerwca razem z naszym ślubem. Kupilam kiecke w H&m za 149 zł
więc to chyba najtańsza kiecka slubna ever
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2015, 15:30