Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Atakasobiejedna, widze, ze zglebiasz temat - fajnie, poczytam i pozapisuje sobie linki. U nas zapowiada sie powtorka z wczoraj. Drzemka od 9:15 do 10:00 i teraz juz zasypia przy cycku. Ciekawe czy tez do 13:00
Atakasobiejedna, Pia Gizela lubią tę wiadomość
-
Moj śpi od 8.30 w bondolino, zrobiłam obiad i juz płakał, miałam go wyciągać, a on zasnął i śpi dalej. Chyba ta pogoda tak na niego działa, rano tez jeść niezbyt chciał, po cyckach pociągnął 10 ml z butli i koniec. Wydawał mi się jakiś ciepły rano, ale ten dupiaty termometr na podczerwien pokazywał od 37.1 do 37.9
Będę musiała mu później w pupie zmierzyć, trochę się boję
-
Patrze ze to taki uklad wiazania jak w bondolino.
U nas znowu sie zachmurzylo. Maly je i przysypia. Wiecej marudzi. Widac zabki - wczoraj myslalm ze tylko dolna prawa jedynka idzie ale patrze ze z drugie strony tez juz sie rozpulchnia.
Ugotowalam zupe mocy;) maly chyba lubi lezec w kuchni i obserwowac z wozka;))
Katar nadal mamy bo i ja tez ..
A ipowiem wam, ze zrobilam ciasto na biszkoptach z kasza manna i naprawde mi smakuje super;))
-
Widzę ze Wy juz ostro wzgłębiacie temat wprowadzania pokarmów pokarmów. ja jestem bardzo zainteresowana metodą blw . szukam czegos sensownego do poczytania ale poki co czytam blok ala'antkowe blw
http://www.alaantkoweblw.pl/p/blog-page_13.html
a swoja droga wiecie jak trudno będzie mi zrezygnować z karmienia piersia ( jezeli przyjdzie już TEN czas) ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2015, 13:13
-
U nas póki co dziś ładby dzień do spania. Zjadł o 4, o 5 zaczął jęczeć więc standardowo wzięlam go do łożka, pospał do 6. O 7.15 wciągnął butlę, dalej się bawił i o 8 zasnął na drzemkę. W trakcie przebudził się raz i pospał do 10
Teraz od 12.20 druga drzemka z jedną pobudką na pogłaskanie i podanie smoka. Pięknie
Wynagaradza mi wczorajsze marudzenie -
bella84 wrote:Ale mi odrypalo do reszty.. Umylam podlogi w calej chacie... Na kolanach
Ja rosol, obralam ziemniaki i pozawijalam ryby w folie;))Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2015, 14:12
Gosiak, Atakasobiejedna lubią tę wiadomość
-
Hehehe to jakbym okna my,a chyba ;p to dopiero wyzwanie!! W mojej chacie tyle okien i wysokie na 3 metry hehehe ;p to dopiero musialoby mnie trzasnac ;p
Dzis za soba mam odkurzanie prasowanie i mycie podlog na kolanach ;p siedze i mysle co by tu jeszcze zrobic.. Wczoraj sprzatalam sypialnie i lazienke hehe ;p alez mnie wzieloa to wszystko chyba bo moj m wstepnie dostal bilety na powrot i to na poniedzialek na 24 bylby ;p a nie na srode jak zawsze ani nawet pozniej jak ostatnio byly pogloski yeeeaaah