Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kutwa ja to umiem robić niespodzianki......Wczoraj mój D. przyszedł do domu i mówi "Wytrzepałem kocyk w wózku i tam Ci jakis paragon z jakies srebro wypadł". Oczywiście był to paragon za prezent na dzień taty.... Jezu....ja to jestem czasem ofiara losu masakra...
megg lubi tę wiadomość
-
Stokrota :) wrote:Kutwa ja to umiem robić niespodzianki......Wczoraj mój D. przyszedł do domu i mówi "Wytrzepałem kocyk w wózku i tam Ci jakis paragon z jakies srebro wypadł". Oczywiście był to paragon za prezent na dzień taty.... Jezu....ja to jestem czasem ofiara losu masakra...
-
Mnie trochę martwią kupki mojego, pogorszyły się od poniedziałku, są brzydkie, śluzowate, zawsze była jedna, czasem dwie, teraz zawsze dwie plusk śluzowate kleksy przy bączkach
niby tak może być przy kp, ale sama nie wiem.
poza tym żadnych niepokojących objawów, apetyt jest, uśmiecha się, marudzi jak zawsze, śpi normalnie.
chyba szukam dziury w całym.
poprasowałam, lecę myć podłogi ! -
Właśnie dostałam smsa od teściowej, bo nakręciłam filmik z Janeczką dla dziadków: "Oglądalismy film jest cudowna a Ty pięknie śpiewasz"
Stokrota :), Pia Gizela, dorocia2324, megg, Bietka, mala_mi1982, Lara 82, Sue, słoneczna 85, Laurka lubią tę wiadomość
-
Gosiak wrote:Ale powiedziałaś mu?
-
Ja to mam w ogóle takie wpadki....Pamiętam, że jak byłam w ciąży w 3 miesiącu to bardzo chciałam żeby w pracy nikt nie wiedział. Ogólnie pracuję w transporcie i pracuję z kierowcami ciężarówek. Nie chciałam żeby wiedzieli o ciąży bo ogólnie to jest nerwowa praca i nie chciałam żeby ktoś z tego tytułu się ze mną cackał. Raz wzięłam auto służbowe a po mnie to auto wziął jeden z kierowców i co ??? I jak grzebałam w torebce za telefonem to wypadło mi zaświadczenie o ciąży do pracy i on je znalazł..... Ale wzięłam go na stronę i udało się długo zachować tajemnicę tylko dlaczego mi się takie rzeczy muszą zdarzać ????
-
Bella bardzo ladne zdjecie
Ladnie domek wypicowalas
Stokrota i tak bedzie mial niespodzianke bo przeciez nie wie co dostanie
Ja jutro musze wejsc do ksiegarni po ksiazke dla mojego P pod przykrywka zobaczenia ksiazki z opowiadaniami dla chlopcow
Pia na pewno wszystko jest w porzadku z malym.
-
No i dzisiaj zero gości i młody zasnął normalnie, mam nadzieję że nie zapesze,bo pojechałam na zumbe. Oby się nie obudził heh
Gosiak, Stokrota :), dorocia2324, marcela29 lubią tę wiadomość