Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzien dobry.
Za nami ciezka noc. Natan co chwila sie budzil i w koncu wzielam go do lozka. Kuba tez sie budzil i marudzil bo mial ponad 39 stopni goraczki. Jestem padnieta a to dopiero poczatek dnia...
Pia no na prawde ekspresowo, super
Sloneczna zdrowia! -
my sie powoli szykujemy na slub na 11.30, a popoludniu przyjecie male u nas- mam nadzieje ze malutka da rade
milego weekenduGosiak, dorocia2324, Lara 82 lubią tę wiadomość
"Być może dla świata jesteś jedynie człowiekiem, lecz dla nas Twoich rodziców jesteś całym światem"
Dwa wymarzone Cuda(czki) - Laura 13.02.2015 i Adaś 23.02.2017 -
Marcela29 bierzecie dzisiaj ślub? Gratulacje
Mój synek wczoraj grzecznie spał do 2, więc mama się wyszalala na zumbie, a tata miał wolny wieczórZjadł 2 cycki i zamiast spać to leżał i gadał, bił mnie rękami
Dostał jeszcze butle i potem tata go usypial prawie godzinę... No ale później wegetowalismy w łóżku prawie do 8, to chyba prezent z okazji moich urodzin
dorocia2324 lubi tę wiadomość
-
A ja dziś z rana upieklam ciasto czekoladowe. Mniam! Jeszcze tylko masa z białej czekolady i gotowe
Tego urządzenia do gotowania dla dzieci tez bym nie brała.
Zabawek edukacyjnych dla takiego malucha tez nie mam. U nas rządzi mata edukacyjna, grający pociąg, grający telefon, książeczka szeleszczaca i zawieszki.
Gosiak, dorocia2324 lubią tę wiadomość
-
Gosiak dziękuję za życzenia
Co do zabawek, to może nie do końca edukacyjne, ale polecam Lamaze, różne faktury materiałów, szeleszczace elementy i części do gryzienia
My mamy motyla Emanuela i robota, cały czas w użyciu.
Gosiak lubi tę wiadomość
-
Atakasobiejedna wszystkiego najlepszego, zdrowka!
Z tego co zrozumialam to Marcela idzie dzis na slub do chrzestnych Laurki.
Wczorajsze ciasto to klapa, ten ser mi sie rozlal. Mysle zeby upiec zebre albo jablecznik...
Maly juz po pierwszej drzemce. Ogarniania ciag dalszy...Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2015, 11:41
Atakasobiejedna lubi tę wiadomość
-
ja gotuję proste rzeczy
roladki z kurczaka z mozarellą i pietruszką, łosoś w foli z masłem, porem i limonką, łosoś w sosie śmietanowym z porem
bezy mi się suszą, dziecko spało prawie 3 h, obrałam truskawki, pomroziłam, paznokcie pomalowałamfajnie jak dzieć pośpi w dzień sam
Gosiak, dorocia2324, Sue lubią tę wiadomość