Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Gosiak wrote:A czemu pilne?
Młodemu drżą ręce, czasem jak się bawi, czasem jak płacze. Pokazałam lekarce filmik nakręcony komórka i powiedziała że nie ma na co czekać i dała pilne skierowanie, widocznie nie wygląda to za dobrze -
Chlopcy spia, ja biore sie za podszykowanie obiadu. Musze jeszcze poskladac i powiesic kolejne pranie, umyc podloge i pozmywac. A jak by mi sie udalo ( w co wadpie ) to na gorze odkurzyc i umyc podloge.
Natan dzis pogodny, zalicza teraz trzecia drzemke. Oby szybko mu przeszlo bo tak mi go szkoda.
Kasia i Lara fajnie, ze szczepienia dobrze poszly.
Atakasobiejedna dobrze, ze neurolog malego zobaczy. Do tego czasu nie stresuj sie, moze da jakies cwiczenia na to. -
Lara 82 wrote:A po szczepieniu można na dwór wyjść?
A czemu nie?
Pytanie od mojego meza: Czy Wasze dzieci tez non-stop kopia i machaja nogami? Bo Jay wyrazil niepokoj, ze moze nasze dziecko bedzie mialo ADHD. Ja powiedzialam, ze nie wiem czy wszystkie dzieci tak robia, ale wedlug mnie wszystko z Luna w porzadku.08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
Dzień dobry
Jestem wciąż u rodziców, mały tu śpi jak suseł
Co do wierszyków, to polecam brzechwe
Ją lubię czytać kume, zmieniając tekst na "siedziała kuma na gownie"
A z piosenek to spiewam małemu pszczolke maję, domowe przedszkole i Jacksona kawałki
Dziś zrobiliśmy z tata moim zawody, kto się pączka bez oblizywania się, wygrałam!!
No i prawa pierś działa, masly je normalnie i w końcu mam równe cyce!!!dorocia2324, megg lubią tę wiadomość
-
Hejka!
Laurka Stas tez macha raczkami i nozkami jak szalony! Moje cycki oberwaly juz nie razmysle, ze to normalne:-)
Ja ostatnio czytam mlodemu bajki, ale jego to malo interesuje. Moze rymowanki beda lepsze
A
My dzisiaj bylismy w salonach meblowych, bo zdecydowalismy w koncu, ze czas najwyzszy salon umeblowac
Przez ten wyjazd mlodemu przesunela sie popoludniowa drzemka o godzine. Mam nadzieje, ze to nie zaburzy systrmu dpania dziennego, ktore w ost tyg wyprscowalismy.
Jutro chyba pojdziemy z mlidym na basenmam nadzieje, ze bedziemy dluzej niz 5 min
Gosiak, Laurka lubią tę wiadomość
-
Laurka wrote:A czemu nie?
Pytanie od mojego meza: Czy Wasze dzieci tez non-stop kopia i machaja nogami? Bo Jay wyrazil niepokoj, ze moze nasze dziecko bedzie mialo ADHD. Ja powiedzialam, ze nie wiem czy wszystkie dzieci tak robia, ale wedlug mnie wszystko z Luna w porzadku.
Też odnoszę czasami takie wrażenie. Jak próbuje ja przebrać to się wierci kopie przewraca się. Jak się cieszy to to samo,a cieszy się prawie ciągle.
-
Laurka wrote:A czemu nie?
Pytanie od mojego meza: Czy Wasze dzieci tez non-stop kopia i machaja nogami? Bo Jay wyrazil niepokoj, ze moze nasze dziecko bedzie mialo ADHD. Ja powiedzialam, ze nie wiem czy wszystkie dzieci tak robia, ale wedlug mnie wszystko z Luna w porzadku.
Mój też macha wszystkimi konczynami i na dodatek cały czas coś gada -
Laurka chodziło mi o plasterki i Maść emla. Naprawdę super się sprawdziła.
Atakasobiejedna to trzymamy kciuki. Pewnie to nic poważnego ale zawsze warto skonsultowaćWiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2015, 16:26
Atakasobiejedna lubi tę wiadomość
-
Laurka, Janka kopie nóżkami jak szalona. A od kilku dni na przewijaku cuda odstawia, bo ledwo ją położę - ona już na brzuch i się śmieje, przekręcam ją, a ona fik. Teraz generalnie kiedykolwiek ją kładę na plecach - czy na przewijaku czy na macie czy na łóżku, to od razu fika na brzuszek i cała zadowolona
-
U nas to jest prawdziwe wyzwanie, akrobatyka, zeby zmienic pieluche i zalozyc portki, bo ona tak macha. Zawsze tak miala.
W niedziele polozylam mala w lozeczku na plecach i nakrecilam karuzelke, zeby sie chwile popatrzyla. Jak sie muzyka skonczyla wrocilam znowu nakrecic, a Luna tam na brzuchu z glowa zadarta prawie pod sufit. Stalam jak wryta, bo do niedawna to tylko na macie sie obracala i raczej z brzucha na plecy duzo chetniej. Polozylam ja na plecy i znowu wyszlam na minute. Po powrocie zastalam ja na brzuchu, wiec juz wiem, ze to nie byl przypadek. Niesamowite jest jak te nasze brzdace z dnia na dzien opanowuja nowe umiejetnosci!Gosiak, Sue lubią tę wiadomość
08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
Lara Ty musisz pic melise;) nie trzymaj go tak pod kloszem bo zeswirujesz !!
Przeciez nie pojdziesz do innych chorych dzieci tylko bedziesz z wozkiem chodzic kolo domu. A temp po co 3 dni sprawdzac?
Ja bylam dzis w bondolino po chleb;) ale super..dziecko zadowolone;
Rano na drzemke wyszlam na dwor to tez pospal ladnie.
A teraz siedzimy w domku i maly na brzuch sie przewraca jak go nawet na chwile zostawie;))Gosiak, Laurka lubią tę wiadomość
-
Dostałam od koleżanki linka - bosskie:
http://art-madam.pl/ubranka/handmade-body-moja-mama,145035,778 http://wrzucaj.net/images/2015/06/30/body.jpgsłoneczna 85, Laurka, Januszkowa, dorocia2324, Lara 82, Atakasobiejedna, Pia Gizela, megg, przedszkolanka:), justta, marcela29, Bietka, bella84 lubią tę wiadomość
-
Lara a Ty bylas na drugim szczepieniu, prawda? My jutro idziemy.
Szczepilas 5w1 i pneumokoki? Bo chyba bym chciala zeby na pneumokoki byly dwie dawki
A tak w ogole nie poddaje sie z butelka ale tylko na jednej probuje za rada kolezanki i tak na kolanie. I wczoraj i dzis pociagnal trochewczoraj rumianek hipp a dzis koper wloski:)
Troche sie napil:)
I codziennie parZe tak. Moze w upaly sie przekona:))