Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Pia Gizela wrote:ja nawet jak gotuje śpiewam "jestem kula hula lubię toczyć się"
Bo bo zwykle małą wkładamy do bujaczka już podczas przygotowania śniadania i często pod koniec jedzenia już się złości i wtedy trzeba jej śpiewać -
Wiec u lekarza tak:
U Natanka slychac troche na oskrzelach. Dala mu kolejne leki na inhalacje i antybiotyk. Tylko teraz mam mega dylemat bo ostatnio dawalam mu antybiotyk a to bylo z miesiac temu. Nie chce go tak faszerowac tym glownem. Chyba poinhaluje go z kilka dni i zobacze jak bedzie i wtedy podam antybiotyk w ostatecznosci. Bo widze ze dzis jest ogolnie lepiej i wiekszy apetyt ma. Kurcze dziewczyny co byscie zrobily?
U Kubcia tez troche slychac na oskrzelach ale jest lepiej niz ostatnio. Dostal jeszcze jeden syrop. -
Dorocia, nie wiem, rób jak Ci podpowiada intuicja - ponoć matka wie najlepiej - tak mi zawsze mój M. powtarza.
Ja bym nie podała pewnie antybiotyku, bo jestem anty - antybiotykowa - szczególnie, że mówisz, że jest lepiej a nie gorzej.dorocia2324 lubi tę wiadomość
-
Pia to tak samo moje niespelnione marzenie. I zawsze chcialam taki wypasiony domek dla lalek
Ale sie będziemy bawić z Natalką
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2015, 21:57
Gosiak lubi tę wiadomość
-
Ja miałam furby jak byłam mała, ale był szał
Tylko ze wtedy mogłam go kupić za pieniądze zaoszczędzone z kieszonkowego, czyli nie mógł kosztować nie wiadomo ile, teraz widzę ze jest od 200 zł, tyle bym nie dała za taką zabawkę...
-
Dorocia
to poczekej ze dwa dni jak jest lepiej tylko z drugiej strony zeby na pluca nie poszlo..
Moj maly dopiero usnal! Nie wiem co mu sie zrobilo a dzis przeciez wstal po 4
jak wstanie tak jutro to chyba padne
Pia ja czytam tylko Tuwima glownie bo takich basni np to nie chce
Jeszcze mu czytam takie krotkie bajki swiata
Ja tez spiewam uczniaczka i hule kule:) uczniczka postawieni wciskam serduszko i maly chwile sie zajmie
A niedawno zostawilam go na lozku i poszlam do lazienki ( usypianie od kapieli) a on na brzuchu juz;))
Chyba sie od ioslam do wszystkiego?)
Januszkowa lubi tę wiadomość
-
Dorcia ją tomtski panikaz jestem że już dawno byłaby u lekarza. Ale ty doświadczona bo to już drugie dziecko. Ale trzeba uważać aby na płuca nie poszło.
Co do Furb'iego to w moich czasach też były lalki Barbi z Pewexu
Ale Furby jest zajebisty. Kolezanka mi go dała na noc do domu bo tak mi się spodobał, musiała go karmic i tak fajnie rechotal. Zajebisty tom jest zabawka. Dodammze ją stara baba zagrała ją 5 letniej dziewczynce. Droga ale super!!!! No ale to dla takiego dziecka 4+ tak mimsie wydaje. -
Mojemu tez lezki leca jak placze. Wlasnie mialam pisac to co Lara zeby brak lez skonsultowac z pediatra. Bo nie pamietam do kiedy powinny sie pojawic.
A i te krostki u Natanka to pogryzienia od komarow. Glupie stworzenia! Jak sobie radzicie z komarami? Dopiero sezon na ukaszenia sie zaczyna a juz mam pogryzione dziecko
Moj P dostal goraczki i widze ze sie meczy, maly mruczy a starszy chrapie. A ja musze nad nimi czuwac.
Bede na razie tylko inhalowac Natanka i mam nadzieje ze wszyscy szybko pokonamy te przeklete choroby. -
A mnie od 2 tygodni jakieś osłabienie wzięło, jestem zmęczona psychicznie.
Nic tylko bym narzekała
Z książek wybrałam: 3 części Pana Pierdołki, Wyliczanki bez trzymanki, Rymowane dranie, Wierszyki ćwiczące języki, Antologię wierszy dla dzieci.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2015, 13:52
słoneczna 85 lubi tę wiadomość
-
Ja nie siedzę na FB
Szykowałam męża do pracy - dziś ma jakichś ważnych gości.
Wczoraj były u niego w firmie zwolnienia - baliśmy się, że go zwolnią, bo ma najkrótszy staż w dziale, ale na szczęście go nie zwolnili.
U nas pierwsza drzemka się zaczęła - wstaliśmy wszyscy o 6:00.
Na mamania.pl uruchomili outlet i jest sporo książek w niskich cenach - chyba się obkupięhttp://www.mamania.pl/kategoria/pakiety,10
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2015, 08:30