Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Pia, możesz spojrzeć na pozycję Pan Pierdziołka spadł ze stołka
Ale to raczej przy okazji innych zakupów książkowych, kupiłam w Arosie przy okazji za 7 zł, jest dosyć cienka
Gosiak lubi tę wiadomość
-
Atakasobiejedna wrote:Pia, możesz spojrzeć na pozycję Pan Pierdziołka spadł ze stołka
Ale to raczej przy okazji innych zakupów książkowych, kupiłam w Arosie przy okazji za 7 zł, jest dosyć cienka
właśnie robię na raty przegląd literatury rymowanej i to znalazłam :)Tych Pierdziołków jest więcej części
ale jeszcze kupię Rymowane dranie, czyli wiersze trudne niesłychanieGosiak, słoneczna 85, megg lubią tę wiadomość
-
Ja znam juz cala wiązankę szczeniaczka uczniaczka i cigle to śpiewam
"glowa, ręce, nogi i palce stóp" "ciasto zjem, ciasto zjem wiec bardzo proszę upiecz mi je, ubij, wymieszaj, do pieca szybko wloz, a potem sprawdzaj czy upieklo sie juz"
haha caly czas mam to w glowie, dzisiaj śpiewałam chyba 30 razy to
"puszek okruszek " i "gdzie strumyk plynie z wolna"
I uczę ja "kosiac" uwielbia jak jej pokazuje. I "sroczke " robimy:)
I mam sposób na opanowanie placzu, który sie zawsze sprawdza. - pukanie w oknoGosiak, Pia Gizela, dorocia2324, słoneczna 85, Lara 82 lubią tę wiadomość
-
Januszkowa wrote:Ja znam juz cala wiązankę szczeniaczka uczniaczka i cigle to śpiewam
"glowa, ręce, nogi i palce stóp" "ciasto zjem, ciasto zjem wiec bardzo proszę upiecz mi je, ubij, wymieszaj, do pieca szybko wloz, a potem sprawdzaj czy upieklo sie juz"
haha caly czas mam to w glowie, dzisiaj śpiewałam chyba 30 razy to
"puszek okruszek " i "gdzie strumyk plynie z wolna"
I uczę ja "kosiac" uwielbia jak jej pokazuje. I "sroczke " robimy:)
I mam sposób na opanowanie placzu, który sie zawsze sprawdza. - pukanie w oknoGosiak, Januszkowa, Lara 82 lubią tę wiadomość
-
Januszkowa wrote:I mam sposób na opanowanie placzu, który sie zawsze sprawdza. - pukanie w okno
Puszek okruszek też w repertuarze ostatnim. Jak też "4 łapy psa unoszą w świat", "domowe przedszkole", "kolorowe kredki" i kilka innych
Dobra, zamawiam tego szczeniaczka uczniaczka - zmobilizowałaś mnieJanuszkowa lubi tę wiadomość
-
Stokrota- teraz nieźle wpadłam
wygadalam sie
wszystko sie sypnelo, ze wcale taka grzeczna nie jest
haha
Natalia jest bardzo grzeczna, ale chyba nie ma dzieci, które nie placza czasami
dorocia2324, Stokrota :), Gosiak lubią tę wiadomość
-
Gosiak według mnie szczeniaczek jest super. Ja mam siostrzyczke szczeniaczka uczniaczka. Nawet mój mąż juz śpiewa te piosenki
jak sie naciśnie dlugo serduszko to lecą po kolei wszystkie piosenki, jesli potrzebuje iść np. Do WC, albo zrobić cos do jedzenia, a Natalia ma "gorszy czas" to włączam wtedy i jest usmiechnieta od ucha do ucha, mama może nie istnieć
Gosiak lubi tę wiadomość
-
I te zabawki z fisher price nie są bardzo głośne w porównaniu do innych. Bardzo przyjemnie się tego słucha. Niezla reklamę zrobiłam
A tak poważnie to ten szczeniaczek chyba jest najlepsza zabawka dla mnieGosiak lubi tę wiadomość
-
Stokrota :) wrote:a w ogóle wiecie co....moja Miśka jeszcze nigdy nie płakała łzami a zdarzało jej się mocno zapłakać nie raz. Czasem miała tylko oczka przeszklone ale nigdy łzy nie lecialy. Chyba robi mnie w konia
A tak na poważnie...waszym dzieciom lecą łzy ?
Oj lecą, jak mówi mój M, uszy pełne łez, tyle mu ich leci. Tyle ze u nas jest problem z zatkanymi kanalikami, może to ma jakieś znaczenie. Od dawna już lzawi, no i płacze kilka razy dziennie