Mamusie luty 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Pia Gizela wrote:nja miałam w komplecie do garnków
mylę, że to dobre rozwiązanie, jak się nie ma gdzie trzymać parowaru
-
Pia Gizela wrote:Gosia zazdroszczę mini-wczasów
to moje marzenie, ale mój Poślubiony morza nie lubi
Dla nas to nie jest aż taka wielka atrakcja, bo jednak morze mamy na wyciągnięcie ręki - ale właśnie z tego powodu bardzo rzadko tam bywamy.
-
Ej a mialam sie juz dawno Was zapytac... Pamietacie moja historie jak to rozcinalam bodziaka nozyczkami, bo tyle kupy bylo?
Otoz troche po fakcie dowiedzialam sie od mlodszej siostrzenicy mojego meza (kurcze ta dziewczyna to jest kopalnia ratujacych zycie rozwiazan!), ze te zakladki na ramionach ubranek dzieciecych po to sa, zeby mozna bylo ciuszek zdjac dolem a nie glowa. Bo mozna je odwinac. Na pewno zauwazylyscie, ze bodziaki maja cos takiego, ale czy wiedzialyscie po co? Bo ja nie wiedzialam! I nikt inny tu tez nie wiedzial! Ani jej starsza siostra ani mama, hahaha.
I faktycznie juz raz mialam okazje to zrobic z tego samego smierdzacego powodu ;]Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2015, 16:17
dorocia2324, Januszkowa, Sue lubią tę wiadomość
08.02.2015 Luna
28.07.2017 Gaja
21.09.2019 Enya -
słoneczna 85 wrote:Podsumujmy;)
Jakie krzeselko do karmienia polecacie- typy prosze wpisac z cena orientacyjna;)
Jakie miski/ sztucce na poczatek/ kubki niekapki itd?
Kupek kupiłam doidy a pozostałych akcesoriów jeszcze nie mam. Czekam aż ktoś coś poleci.
słoneczna 85 lubi tę wiadomość
-
My wczoraj kupiliśmy w ikei krzesełko ANTILOP za szalone 49.99 zł. Mamy na grupie BLW na fb zachwalają to krzesełko i nawet takie co wcześniej miały jakies wypasione kombajny powymieniały je na to właśnie krzesełko bo tamte były mało praktycznymi drogimi gadżetami, które cięzko się czyści itp. A póki Miśka nie usiądzie to bedziemy korzystac z bujaka lub kolan. Nawet jesli sie nie sprawdzi to sie nie zmarnuje - będzie stało u dziadków a cena nie boli
Gosiak, słoneczna 85, Sue lubią tę wiadomość